קח-תן משהו לקרוא

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 134. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה!

Tiaya

New member
מחפשת..

את הסדרה של שבט דוב המערות של ג'ין מ. אואל.. את כל הסדרה - שבט דוב המערות 1 ו2 עמק הסוסים 1ו2 ציידי הממותות 1ו2 וערבות המעבר 1ו2.. תודה!

Boone

New member
../images/Emo124.gif למכירה ספרים מתורמים

מצורף קובץ אקסל שמכיל את הרשימה, רוב הספרים במצב טוב מאוד ואשמח לענות ולעזור ככל יכולתי דרך המסרים, תודה.

יש לי ספרים למכירה

1. אתה בטח מתלוצץ מיסטר פיינמן - ריצ'רד פיינמן 2. אם תפגוש את הבודהה בדרך הרוג אותו - שלדון ב. קופ קצת על הספר: מתי לאחרונה נפגשתם עם מטפל שחווה אתכם את כאביכם, שבכה אתכם? אם תפגוש את הבודהה בדרך הרוג אותו! הפך לאבן דרך ביחסים המורכבים בין מטפל/מטופל. 3. טולסטוי - אנרי טרויה (2 כרכים) קצת על הספר: יצירת המופת של אנרי טרויה, נחשבת בעיני רבים לאחת הביוגראפיות הטובות שנכתבו מעולם. טרויה הצליח לשחזר עלילת חיים מרתקת, טראגית ביסודה, של אמן גאון. אחד מגדולי הסופרים בכל הדורות. 4. אבא עשיר אבא עני - רוברט ט. קיוסאקי 5. דיבורים על מלחמה - ארונדהטי רוי קצת על הספר: כבר בספרה הראשון, אלוהי הדברים הקטנים, הפליאה לתאר לא רק את החפץ - אלה גם את הנפש של החפץ, את האנרגיה הנסתרת שמניעה את הכול כמעט בלי מאמץ, כמעט בלי תנועה - אבל בעוצמה הרת סכנה. לאחר הקריאה בספר הזה לא נסתכל על העולם באותו אופן. 6. אהבה על תנאי - ורדה רזיאל אינטימיות, וריאציות משפחתיות, אמון וחשדנות, אגוצנטריות, מאזוכיזם... אלה רק חלק קטן ממבחר הנושאים המופיעים בספר. כתיבתה של ורדה רזיאל מדברת אל ליבם של קוראים ממיגון רחב, בזכות השילוב של רצינות, התעמקות וידיעת הנושא, עם קלילות של ביטוי וצבעוניות של תיאור. אני יכול לספר לכם שהספרים במצב מצויין, כמעט חדשים ואני פנוי לענות למסרים.

jarvis

New member
הארי פוטר החדש למכירה - 50 ש"ח

למכירה הספר החדש - הארי פוטר והנסיך חצוי הדם ב-50 ₪ הספר חדש במצב מצוין. אני מתל אביב. אפשר לפנות במסרים או באימייל : tallovely [at] gmail.com

jarvis

New member
ספרים באנגלית למכירה

יש לי כמה ספרים באנגלית שאני רוצה למכור. אני מתל אביב. אפשר לפנות במסרים או באימייל: tallovely [at] gmail.com מחיר כל ספר 15 ₪ או כל הספרים יחד ב-45 ₪ Douglas Kennedy - The Big Picture William Boyd - Armadillo Jeremy Paxman - The English Bill Bryson - Notes from a Small Island

נועינה

New member
שלום , אני חדשה פה...

נראה לי נחמד פה :) רציתי לשאול...אם מישהו פה מכיר את ראסל בנקס? למישהו יש ספרים שלו (חוץ מ'חוק העצם'...) , מישהו יודע איפה אפשר למצוא , כי חיפשתי בהמון חנויות ספרים...ולא ידעו על מי אני מדברת... אשמח אם תוכלו לעזור..

פּלפּל

New member
אני מניח שאפשר להזמין עותקמסטימצקי

או לחפש בחנויות הספרים המשומשים בארץ (סיכוי לא גדול כי הספרים יחסית חדשים).

sevron

New member
למכירה: חוברות פנטסיה 2000 1-44

החוברות במצב נפלא, כמו חדש

למעלה