קח-תן משהו לקרוא

ספרים רבותי ספרים

אז ככה אנשים.. אני מחפש מישהו שמוכר ספרים על מערכת SAP. ומעונין לימוכר אותם במחיר מצאיה.. דרך אגב רצוי חיפה או קריות..

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 135. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה!

Boone

New member
../images/Emo124.gif למכירה ספרי מד"ב ופנטסיה

מצורף קובץ אקסל שמכיל את הרשימה, רוב הספרים במצב טוב מאוד ואשמח לענות ולעזור ככל יכולתי דרך המסרים, תודה.

Boone

New member
../images/Emo124.gif ועוד רשימה באנגלית

מצורף קובץ אקסל שמכיל את הרשימה, רוב הספרים במצב טוב מאוד ואשמח לענות ולעזור ככל יכולתי דרך המסרים, תודה.

R750-Girl

New member
הארי פוטר - 4 הספרים הראשונים

בעיברית. מצב כחדש. מחיר מבוקש 160 ש"ח (נמצאים ברמת השרון)

מומין1

New member
../images/Emo63.gifספרים למכירה, משלוח חינם

הארי פוטר והאסיר מאזקבאן/ג'יי קיי רולינג - 40 שקל האיש שצפה ברכבות/ז'ורז' סימנון – 35 שקל שלושת המוסקטרים/אלכסנדר דיומא - 35 שקל האקלברי פין/מרק טווין - 35 שקל מאה שנים של בדידות/גבריאל גראסיה מארקס – 35 שקל חוכמת המנהיגות/רובין ס' שארמה - 35 שקל האלכימאי/פאולו קואלו - 30 שקל מר ורטיגו/פול אוסטר - 30 שקל המסע לאיכטלאן/קרלוס קסטנדה - 35 שקל בעל זבוב/ויליאם גולדינג - 35 שקל תרנגול כפרות/אלי עמיר - 35 שקל לא בדרך המלך/עודד בצר - 30 שקל ספינות טרופות/אקירה יושימורה - 30 שקל העוזר/ברנרד מלמוד - 30 שקל קאטרינה/אהרון אפלפלד - 30 שקל מען לא ידוע/קרסמן טיילור - 20 שקל זן באמנות הקשת/אויגן הריגל - 30 שקל משלוח בדואר רשום חינם! כל הספרים במצב מצוין.

diego5

New member
למכירה או החלפה

פרנק מ. רובינסון הכוח כתר 35 דניאל גלוויה יקום אפל עם עובד 40 רוברט היינלין המיפלצת מן הכוכבים מסדה 40 דן סימונס היפריון אופוס 50 רוברט סילברברג כתום החורף עם עובד 50 רובין ס' שארמה הנזיר שמכר את הפרארי שלו כתר 30 ק. ג'. צ'רי נוסע בלילה כתר 40 רוברט היינלין לשוט מעבר לשקיעה עם עובד

liora59

New member
ספרים ברומנית

שלום לכולם, אמי מעוניינת בספרים בשפה הרומנית בלבד למכור/לקנות . אפשר גם משומשים וגם חדשים. הספרים המבוקשים בעיקר הם ספרי מתח ורומנים. תודה רבה לכל מי שיענה לי.

דנטל

New member
את גולשת מסלולרי?

בקי רוצה שתדברו באופן פרטי במסרים כדי שתעביר לך את הספרים. אם את גולשת מסלולרי, אין לך תיבת מסרים, כך שקשה לקבוע איתך. אם את גולשת ממחשב, תשלחי לה מסר ותסכמו לגבי הספרים.

R750-Girl

New member
3ספרים במצב כחדש

הרפואה החלופית (צוות Prevention) כריכה קשה - 50 ש"ח פלסטינים עם בהווצרותו (ברוך קימרלינג ויואל שמואל מגדל) כריכה קשה - 50 ש"ח משטרים ופוליטיקה (בנימין נויברגר) כריכה רכה - 30 ש"ח הספרים נמצאים ברמת השרון תודה

בוסי1

New member
"עקרונות הכמיה" של מונזורולה

שלום! אני מחפשת את הספר "עקרונות הכמיה" של מונזורולה 2 החלקים.. מאד מאד דחוף!!! אם מישהו רוצה למכור או יודע איך אני משיגה אותו ממש מהר שיגיב לי בבקשה...

shimonfu

New member
מחפש ספרות על רכבות

שלום,מחפש ספרים על רכבות ועל מסילות ברזל,ספרים שאינם ברשותי אשמח להחליף ולרכוש במידת האפשר,בברכה שמעון

tarmilai

New member
ספר על רכבות

שלום שמי אייל ואני סוחר בספרים. ברשותי הספר הנ"ל TRAINS by Robert Selph Henry Electronic age edition תאריך הוצאה: 1957 הספר במצב בינוני פלוס: כל הדפים במקומם, הכריכה מעט רופפת ושני העמודים הראשונים (דפים לבנים רקים) מקושקשים בעיפרון עלות הספר 50 ש"ח + משלוח ניתן ליצור עימי קשר בפלאפון 054-5742532 אייל

למעלה