קח-תן משהו לקרוא

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 137. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה!

Boone

New member
למכירה ספרים ../images/Emo63.gif

פו הדב / א. א. מילן הוצאת מחברות לספרות (הדפסה ראשונה) = 40 ש"ח צפור הנפש / מיכל סנונית = 20 ש"ח יוני והסוס / נורית זרחי = 35 ש"ח הלוחמים הצעירים במבצע יזרעאל / משה פלג (הספר חתום ע"י המחבר) = 30 ש"ח עלילות חסטפל השלומיאל / שמואל אוליצקי (הספר חתום ע"י המחבר) = 40 ש"ח הבריחה מן הארמון / תמר בורשטיין-לזר (הספר חתום ע"י המחבר) = 40 ש"ח שירת היאותה / ה. ו. לונגפילו תרגם: שאול טשרניחובסקי, הוצאת מוריה 1922 = 250 ש"ח שבלים בקנה / אוריאל אופק (הספר חתום ע"י המחבר) = 45 ש"ח ספינה מטבלות שוקולד / משה דור = 45 ש"ח חכמות הצברים הקטנים / א. גד = 35 ש"ח מסרים יתקבלו בברכה.

Boone

New member
../images/Emo124.gif English Books

למכירה ספרים באנגלית, הספרים במצב טוב מאוד. אשמח לענות במסרים.

B e n 6 2

New member
מחפש ספרים ותקליטים

אני מחפש את הספרים הללו: בית האלוהים" של סמואל שם, מלכוד 22", ג'וזף הלר. כאמור, חשוב שכל הדפים יהיו בפנים, שהספר יהיה למכירה בלבד, ולא יעלה על 60 % מהמחירים הממוצעים בשוק. אני מחפש תקליטים של הביטלס, מהשנים 1962 עד 1970. חשוב שלא יהיו אוספים, שתהיה עטיפה מקורית ושהתקליט יעבוד כראוי ללא "חריקות" מוגזמות. אם יש לכם עוד דברים מעניינים להציע, הבה, אשמח לקרוא במסרים. בן.

B e n 6 2

New member
no way.

מחיר ממש מפלצתי. אני בספק אם תצליח יום אחד למכור אותו.

zenov

New member
זה 60%

http://dogbert.abebooks.com/servlet/SearchResults?bx=off&ds=50&bi=0&an=shem&y=0&kn=Richard+Marek+Publishers&tn=The+House+of+God&fe=on&sortby=1&x=0

gryphon music

New member
יש גם את שני הספרים וכמובן ביטלס

למכביר כולל אלבומי סולו רבים ונדירים של חברי הלהקה

luke21

New member
ביטלס

התליטים מופיעים כאן: http://www.yudale.co.il/cgi-bin/auction/auction.cgi

gryphon music

New member
ספרי פנטסיה ורבי מכר עד 20 שח

כל ספרי הפנטסיה 15 שח למי שיגיע דרך הפורום בתפוז שאר ספרי הכיס באנגלית,סטיפן קינג,קלאנסי,קונצ,ארצ'ר,גרישם ב20 שח ספרי אמנות של סדרת רביבים 15 שח ז'ול ורן -כמעט כל מה שיצא תחת ידו ב 10-15 שח ואני כמובן חנות אז אין "שיואו ווואו "

yanivfain

New member
מדריכי GMAT למכירה

The Official Guide Kaplan 2005 + Kaplan 2003 + דיסקים עם 4 בחינות Princeton Review Guide לפרטים 050-8575557

למעלה