קח-תן משהו לקרוא

ליטרט

New member
ספרים למכירה

דורון 052-4810752 [email protected] ------------------------------------------ 1. קשת בענן - סיפורים - יחיאל גרנטשטין - מוסד הרב קוק - במצב טוב מאד - 24ש"ח 2. העז הלבנה - משה בן-שאול - מסדה 1973 - במצב טוב - 29ש"ח 3. אלטון (אלטון בתורכית זה זהב) - מיקי אפרים - עקד - במצב טוב מאד - 15ש"ח 4. באין מפלט - נורה לופטס - מזרחי, מועדון הספר הטוב 1964 - במצב בינוני פלוס - 14ש"ח 5. נכסי החיים/הספר לבני הנעורים - עורך: יצחק לבנון - א. זלקוביץ - במצב בינוני פלוס - 24ש"ח 6. עוד יום, עוד שנה... - תמר אבידר-אטינגר - ספריית מעריב 1985 - במצב טוב מאד - 15ש"ח 7. יד הנפץ בממלכת ארי הכסף - קרל מאי - א. זלקוביץ 1972 - במצב בינוני פלוס - 25ש"ח (ספר ספריה) 8. סיוט מתוק - דורית זילברמן - ספרית הפועלים 1993 - במצב טוב מאד - 15ש"ח (ספר ספריה) 9. חינוך מיני לנוער - ד"ר ע. חיגר - בהוצאת צ'ריקובר 1970 - במצב בינוני פלוס - 25ש"ח 10. שלום על ישראל - זאב בן-יוסף - בהוצאת אשד - במצב מצוין - 19ש"ח 11. גולדה מאיר/חיי - בהוצאת ספרית מעריב - במצב בינוני - 19ש"ח - נמכר 12. ראובן הכט-אגדת חיים - מאת משה שמיר - הדר הוצאת ספרים - כחדש - 24ש"ח 13. מ"בילו" עד "ויעפילו" - מפי מנשה מאירוביץ(מראשוני הביל"ויים)/רשם יצחק סלע - הוצאת התחיה ראשון לציון תש"ז (1947) מהדורה ראשונה - במצב כמעט טוב - 49ש"ח 14. התעשיה הבטחונית בישראל - יוסף עברון - בהוצאת משרד הבטחון - במצב טוב מאד - 39ש"ח 15. טורא בטורא - יעקב דוידון - במצב טוב פלוס - 19ש"ח 16. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב - עם עובד 1972 - במצב טוב פלוס - 25ש"ח 17. הזרוע המקצועית/ פרקים בהתפתחות התנועה המקצועית בארץ - לוי קנטור - בהוצאת אל"ף - תשכ"ו(1966) - במצב טוב מאד - 19ש"ח 18. אנציקלופדיה "מעין"/ טכניקה - כתב: א. ב. נון, ערך: ז. אריאל - הוצאת יוסף שרברק 1958 - במצב טוב - 19ש"ח 19. ויסעו ויחנו - אברהם לנצמן - בהוצאת בן יוסף - במצב טוב פלוס - 29ש"ח - נמכר 20. בעיניים קשורות - סירי הוסטווט (אשתו של פול אוסטר) - ספרי סימן קריאה 1998 - במצב טוב מאד - 19ש"ח 21. אהבה בין לבבות בודדים - אנג'לה למברט - מודן - כחדש - 29ש"ח 22. איך עושים אהבה בג'יבוטי - תמר אבידר - ספרית מעריב - כחדש - 19ש"ח 23. הדג והיונה - יהושע בר-יוסף - ספרית מעריב - כחדש - 29ש"ח 24. האני היוצר/פעילות באמצעות הדרמה - אליאב נהרין - מסדה 1978 הוצאה ראשונה - במצב טוב פלוס - 25ש"ח 25. דרמה יצירתית - מרים גולן - ספרית הפועלים 1978 - כחדש - 19ש"ח 26. דרמה יוצרת/ שיטה דינמית להעשרת הלימודים - בלהה ליפקין - הוצאת רשפים 1975 - במצב טוב פלוס - 29ש"ח ------------------------------------- דורון 052-4810752 [email protected]

Boone

New member
ספרים למכריה או החלפה

התרוממות / אורלי קראוס-וינר ספר על בלאם / אלכסנדר טישמה דן בן אמוץ / אמנון דנקנר הקייץ של רינה אוסטר / אמנון דנקנר לורנס איש ערב / אנטוני נטיגן חייו וזמני של מיכאל ק' / ג'. מ. קוטזי עץ המשי / ג'אנג שיאנליאנג מלחמת המראות / ג'ון לה קארה זהות גנובה / ג'יימס גבריאל ברמן ציפור האש / ג'ניס גרהם אנה ואני / דן שביט הפלגה אחרונה / זיגפריד לנץ מתיקונת / טורני לינדגרן גמר טוב / יוכי ברנדס חלומות / יוליה ודרק פארקר בחזרה מטואיצ'י / יוסי גינסברג עוזרת בית / כריסטיאן אוסטר גוֹיָה / ליון פוכטינגר כשגבר היה גבר / מנחם תלמי האוניברסיטאות שלי / מקסים גורקי סופה בין הדקלים / סמי מיכאל חצוצרה בואדי / סמי מיכאל הקוביוסטוס / פיודור מיכאילוביץ' דוסטויבסקי קופיקו הפסנתרן / תמר בורנשטין-לזר קופיקו הצנחן / תמר בורנשטין-לזר

high k

New member
רודף העפיפונים../images/Emo204.gifחדש, למכירה.

עותק חדש לחלוטין של "רודף העפיפונים" ב55 שקלים.

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 140. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה!

R750-Girl

New member
ספרי קריאה למכירה

רשימה מעודכנת. אפשר ליצור קשר דרך הפרטים שנמצאים בקובץ המצורף. תודה, רינת

spiderrrman

New member
4 ספרים למכירה:

התפוז המכני-אנתוני ברג'ס כריכה קשה הוצאה ישנה 1973 רצח באישון לילה-אגאטה כריסטי כריכה קשה הקו האדום-ג'יימס ג'ונס מול מוות אורב-שרה בנדר -יהודי ביאליסטוק במלחמת העולם השניה לעוד פרטים על הספרים אימייל-מסנג'ר [email protected]

מעוניין בספר "כיצד להנות מיחסי מין"

בהשאלה או בהשכרה או במכירה ( 20 שח לספר), וכן ספר "מיניות האשה" וכן הספר "פזם", נא לפנות בתיבת המסרים שלי בקומונות תפוז לכינוי ניק: איזי איזי או להשאיר כאן תגובה, תודה.

nirhindi

New member
אהרוני

איפה ניתן להשיג את הספר סנדביץ' של אהרוני?

niro80

New member
סנדביץ' של אהרוני

למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג את הספר?? יד שניה חדש כל דבר....

iscon

New member
ל. רון הווארד, למישהו יש

את רשימת ספריו שתורגמו לעברית וניתן לרכשם בארץ??? אם כן, נא פרטו מחיר ואיפה הכי זול לרכוש או להשאיל?

Boone

New member
אני לא יודמע את הרשימה אבל ...

יש לי 3 ספרים והם במצב מעולה 1. דיאנטיקה 2. סיינטולוגיה יסודות המחשבה 3. דיאנטיקה התפתחותו של מדע

מחפש את ארכיפלג גולג

שלום! אני מחפש את "ארכיפלג גולג" מאת סולז'ניצין. אפשר לפנות במסר. תודה!

ליטרט

New member
ארכיפלג גולג

א. תעשיית הכלא ב. התנועה הנצחית ג. פלגות עמל והשמדה ד. הנפש וגדר התיל

למעלה