קח-תן משהו לקרוא

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 142. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. קראו ותהנו!

high k

New member
מילון מעניין../images/Emo133.gif

מלון השפה העברית, יהודה גרדובסקי 1934, תל אביב. הוצאת דביר. 75 שקלים.

EyaL 2 3

New member
ח י ס ו ל- רבי מכר ב10 שקל

שלום לכולם אני מוציא למכירה את כללללללל הספרים שלי בינהם רבי מכר במצב מצויין וקלאסיים ישנים נדירים המכירה היא לרגל מעבר דירה ולכן לא תתבצע מכירה של בודדים אלה 10 ספרים מינמום בכל מכירה. המחירים כ ו ל ל י ם משלוח מי שיגיע אליי לקחת את הספרים(ראשון לציון) מקבל כל ספר בהנחה של 5 שקלים אלו הספרים: בחזרה מטואיצ'י יוסי גינסברג כחדש 10 היינה יגאל לוסין כחדש 15 המרחק הנכון בתיה גור כחדש 15 רצח ליד הבית אדיבה גפן כחדש 15 רצח בדרך בית לחם בתיה גור כחדש 20 פילגש בגבעה שולמית לפיד כחדש 20 אהבה בדלתיים סגורות רם אורן כחדש 20 קילומטר ויומיים שמעון אדף כחדש 20 לראות בחושך אהוד אשרי כחדש 20 נקמתו המתוקה של פיקאסו אפרים קישון טוב 20 סמטת השקדיות בעומריג'אן דורית רביניאן טוב 15 הדרך לחניתה מיירה קיי כחדש 15 נסיך לבבות אדום יעל איכילוב טוב 15 עולם הסוף אופיר טושה כחדש 15 הרומן שלי עם בן גוריון ועם פנינה יעל רוזמן כחדש 10 הראש הכפול יאיר לפיד כחדש 15 בגובה הדשא דן יהב טוב 10 זהות משולשת חגי כרמון כחדש 20 האדם החמישי רון שיוביץ כחדש 20 אות קין רם אורן טוב 20 משוואה עם נעלם אורי אדלמן כחדש 20 רצח מצלמים בתיה גור כחדש 20 הקטרקט בעיני הרוח אופיר טושה כחדש 20 אניהו אתגר קרת כחדש 20 פעמון בקיונג'ו נתן שחם כחדש 20 והיינו שם שתיים טליה טופז כחדש 10 שם הספר שם הסופר מצב הספר/הערות מחיר רוצחים ללא פנים הנינג מנקל כחדש-רב מכר 20 מרגלי גדעון גורדון תומס טוב מאוד 15 הונאת פרומתאוס רוברט לדלום כחדש 15 האחרון הוא העומד דיוויד באלדאצ'י כחדש 15 סכנה בלתי נראית סטלה רימנגטון כחדש 15 צו נשיאותי טום קלנסי כחדש-846 עמודים 20 מבער אחורי קולין הריסון כחדש 20 פריקי דיקי אלמור לנארד כחדש 10 לשון החוק טים גרין כחדש 20 האמת בכל מחיר ג'ורג' פ פלקנוס כחדש 10 ירייה לא מכוונת רוברט ב פרקר כחדש 10 מוקש קטלני לי צ'יילד כחדש 20 אתה עומד למות לי צ'יילד כחדש 20 ללא חרטה טום קחנסי כחדש 20 הסניגור ד ו בופה כחדש 20 האמת ורק האמת ג'ון לסקואה כחדש 20 מפרץ הוואנה ג'ון לסקואה כחדש 20 אחוות המשמר רוברט לדלום כחדש 20 מרגלים ותיקים צ'ארלס מקקרי כחדש 20 חטאים קטנים רוברט ב פרקר כחדש 20 מוות בפרדייז רוברט ב פרקר כחדש 20 גמביט טורקי בוריס אקונן כחדש 10 גאות של רשע קולין פורבס כחדש 10 חזית הירי ריצ'ארד סטארק כחדש 15 זמן המתנה ג'ארלד סימור כחדש 10 כבר מתה קתי רייכס כחדש 15 מפלצת ג'ונתן קלרמן כחדש-רב מכר 20 יום פקודה ריצ'ארד סטארק כחדש 15 עזאזל בוריס אקונן כחדש 20 התביעה ד ו בופה כחדש 15 שכנוע קטלני לי צ'יילד כחדש 15 המעגל הרביעי טים גרין כחדש 20 מראות כפולות אלמור לנארד כחדש 15 עד המדינה סקוט טורו כחדש 15 אדום הוא הורד ג'יימס פטרסון כחדש 5 השבועה ג'ון לסקואה כחדש 10 מידה של צדק פ.ד ג'יימס כחדש 10 השימוע ג'ון לסקואה כחדש 10 נסיבות מחמירות

EyaL 2 3

New member
ההמשך...

נסיבות מחמירות שלדון סיגל כחדש 5 שליחותו של רוצח רובין הוב כחדש 20 החיסול טובי ליט כחדש 10 יום הוידוי אלן פולסום כחדש 15 רצח במוזיאון פ.ד ג'יימס כחדש 15 האלמנה העליזה רוברט ב פרקר כחדש 10 משחק האריה נלסון דה מיל כחדש 15 דרגת האשמה ריצארד נורת פאטרסון כחדש כריכה עבה 15 טעויות הפיכות סקוט טורו כחדש 20 הצדק ע"פ הבלש פיר מרק אולדן כחדש 15 דמי שתיקה רוברט פ פרקר כחדש 15 מוות בשורות הכנסייה פ.ד ג'יימס כחדש 20 קו הראייה ג'ק קלי כחדש 10 ד"ר מוות ג'ונתן קלרמן כחדש 20 בני מזל ג'פרי ארצ'ר כחדש 25 ניסיון קטלני לי צ'יילד כחדש 20 למות פעמיים רוברט ב פרקר כחדש 15 המחסל דניאל סילבה כחדש 10 הדיבר העשירי לורנס סנדרס כחדש 10 סוכני הביון הלוחמים א"ב גריפין כחדש 10 אור אדום ט. ג'פרסון פרקר כחדש 15 הקרדינאל מהקרמלין טום קלנסי כחדש 15 מועדון המזימות ג'ונתן קלרמן כחדש 20 הזימון ג'ון גרישם כחדש 15 טום קלנסי הדוב והנחש כחדש 10 המרד על השארק פטריק רובינסון כחדש 15 חום קטלני לי צ'יילד כחדש 15 ג'ו השתקן ט ג'פרסון פרקר כחדש 15 הצלף פיליפ קר כחדש 10 נערי המקהלה פיליפ מרגולין כחדש 5 בית המשפט קונטיין רינולדס כחדש 25 הארי פוטר והנסיך חצוי האש ג'יי קיי רולינג כחדש 40 הארי פוטר והנסיך חצוי האש-אנגלית ג'יי קיי רולינג כחדש 30 מילכוד 22 ג'וזף הלר 1971-מצב סביר 30 מלחמה ושלום 4 חלקים טולסטוי טוב- מהדורה ראשונה בעברית 60 הלאומיות שגברה על מארקס זאן דניאל טוב מאוד 40 האיש הרזה רשיאל האמט טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 השושנה הלבנה ב טראון טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 פרשה בטראנסוואל הארי בלום טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 מורה הדרך ר.ק נארידן טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 פקעת הצפעונים פרנסוא מוריאק טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 בלי מדים ווילי קורסארי טוב- מהדורה ראשונה בעברית 15 חיים חדשים ברנארד מלמוד טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 זראבז- חלק א+ב אמיל זולא טוב- מהדורה ראשונה בעברית 30 זרע אנדרומה מייקל קריצטון טוב 15 רומח הדרקון - דרקונים של שחר האביב מרגרט וייס וטרייסי היקמן טוב מאוד 25 מבוכים ודרקונים ספר השחקן טוב מאוד 15 עיון ותיעוד אהוד ברק בן כספית אילן כפיר כחדש 20 המדריך הפשוט לצילום דיגטלי ביל קורבט טוב מאוד 20 ברק- הביגורפיה אילן כפיר כחדש 20 הנרי קיסינג'ר- שנותיי בבית הלבן הנרי קיסנג'יר כחדש 15 סיכומו של דבר יצחק שמיר כחדש 15 דרך לוחם אביגדור קהלני כחדש 15 הקווארק והיגואר מארי גל מן כחדש 10 50 למדינת ישראל ניסים משעל כחדש 15 אקולוגיה ספריית הטבע כחדש 15 יהדות רומניה בתקומת ישראל שורשים כחדש 10 גינס ספר השיאים טוב מאוד-1988 10 דרך ארץ אדם וטבע עירית זהרוני כחדש 15 אגאטה כריסטי- אוסף שלם חלק מצב ביננוי חלק מצב טוב מאוד 10 הלרין קווין-אוסף שלם חלק מצב ביננוי חלק מצב טוב מאוד 8 אדגר וואלס-אוסף שלם חלק מצב ביננוי חלק מצב טוב מאוד 8 עידן חדש, פסיכולוגיה, פילוסופיה שם הספר שם הסופר מצב הספר/הערות מחיר סוף שבוע רגוע ג'יין אלכסנדר כחדש 15 לפתוח את התיבה של סקינר לורן סלייטר טוב 15 שפת הגוף גורדון ר וונרייט טוב 15 פונטיציאל הריפוי של כתיבה יצירתית גילי בולטון כחדש 15 הצעקה הראשונית החדשה ארתור ג'אנוב כחדש 20 כוחה המרפא של המחשבה רולף אלכבנדר כחדש 15 אומץ אושו טוב 15 החיפש אושו כחדש 15 המיתולוגיה ההודית עמרם פטר כחדש 20 פרחי באך נון שאו כחדש 10 מקסם האושר רפאלה בילסקי כחדש 15 אייל 0522227684 מצפה לשמוע ממכם ושיהיה שבוע טוב לכולם...

EyaL 2 3

New member
סליחה אבל...

בעקבות פיצוץ המסרים החלטתי שאני מעדיף לנסות למכור את כל הספרים כחבילה כוללת ולא לפצל וזאת מכיווןשהמטרה שלי היא להיפטר מכל הספרים יחד ומהר.אי לכך קהל היעד שלי הוא בעיקר סוחרים אבל במידה ולא אמצא קונה לכל החבילה אחזור למכור בעשיריות ושוב סליחה לכל הפונים .

פּלפּל

New member
../images/Emo31.gif גם אם התחרטת, אל תתעלם

מענה למסר הוא דבר אלמנטרי ומתבקש. במידה ולא תמצא קונה לכל החבילה, אל תצפה שמי שפנה אליך לא מכבר יוכל לתת בך אמון, אחרי שהתנערת מההצעה ולא טרחת אפילו להודיע על כך במסר. אם אתה רוצה לשנות את נוסח ההצעה, אני יכול למחוק את ההודעה ותפרסם אחרת, מתאימה יותר לצרכיך, במקומה.

EyaL 2 3

New member
נכון .. אבל..

בהחלט התכוונתי לפרסם הודעה והקדימו אותי..שוב אני מתנצל בפני מי שנפגע ואין ספק שאם לא אצליח למכור את כל הספרים כחבילה לאותם אנשים מהפורום יש זכות ראשונית על אותם ספרים שהם ביקשו.

ראיתי שבכל זאת פרסמת את הספרים

באתר השכן, אז למה בכל זאת אתה לא עונה למסרים? אמרת שלפורום שלנו יש זכות ראשונים. ביקשתי ממך 12 ספרים, זה לא מספיק כדיי שאני השמע ממך?

EyaL 2 3

New member
כמו שמצויין גם באתר השכן:

המכירה היא מכירה כוללת של כל הספרים יחד.במידה ותוך פרק זמן מסויים הספרים לא ימכרו (למרות שרוב הסיכויים שהם כן כי יש לי כבר כמה הצעות רציניות)אני יחזור לשיטת היחידים ואז כמו שהבטחתי לכל אותם אנשים שפנו אליי דרך הפורום הזה ואתה בינהם תהיה זכות ראשונית על הספרים. תודה

דורינה5

New member
גם לי יש סיפור על הבחור הזה

לפני זמן מה חיפשתי ספרים של אגאתה כריסטי. הוא פנה אליי והציע אותם ב-20 ש"ח לספר. שלחתי לו את רשימת הספרים שאני מחפשת. בתשובה הוא כתב לי כי יש לו שישה מתוך הרשימה וביקש תמורת כל ספר 40 ש"ח! כמובן שסירבתי כי ראיתי בזאת סוג של מסחר לא הוגן. עכשיו הוא מבקש עבור כל ספר רק 10 ש"ח. שלחתי לו מסר בו אני מוכנה עדיין לשלם לו את אותם 20 ש"ח לספר, כלומר כפול ממה שהוא מבקש עכשיו, וכמו שציינו אחרים, גם לי הוא לא השיב. נו, מה דעתכם?

EyaL 2 3

New member
ושוב...

פירסמתי מודעה שאני מוכר סט של 60 ספרים של אגאטה כריסטי כחבילה אחת (!!!) במחיר של כ20 שקלים לספר אותו דבר גם לגבי ג'והן דיקסון , גארדנר, ועוד סופרים של סדרת המיסתורין וספרי הכיס... מי שמבין יודע שיש כמה ספרים שחדלו להדפיס והם נחשבים יקרים מאוד בשוק הספרים המשומשים..לקחתי את הספרים אפילו ל"מומחה" שהעריך לי אותם (אין לי בעיה למסור לך את שמו ואת הטלפון שלו כדי שתוכלי להתייעץ איתו בחור נורא נחמד) שוב, המטרה היתה להיפטר מכל הספרים הללו ולא להתחיל למכור ספר ספר. את פנית אליי ובקשת לקנות כמה ספרים(כמובן שכמה מבספרים ברשימה שלך היו מאוד נדירים הרי את מחפשת להשלים סדרה של ספרים , סביר להניח שהספרים שיהיו חסרים לך יהיו הספרים היותר נדירים) היו לי 6 ספרים מהרשימה שלך ניסיתי לבדוק אופציה לרכוש את השאר אבל זה לא השתלם לי(הסכום ההתחלתי לספר הוא 50 שקל..) הצעתי לך לקנות כל ספר ב40 שקלים ואחר כך אם אני לא טועה הסכמתי אפילו לרדת ל35..(להזכירך ספרים שהערך האמיתי שלהם שווה פי 2 ) את טענת שאת יכולה להשיג אותם ביותר זול, אחלתי לך בהצלחה וחיים יפים והמשכתי בחיי... עכשיו אחרי שפירסמתי את המודעה(שבה שוב אני מבהיר שאני מוכר את הספרים כיחידה אחת) פנית אליי שוב עם ההצעה המפתה שלך לקנות את 6 הספרים ב20 שקלים לספר. לא עניתי לך כי ממהתכתבות ביננו הבנתי ש.. או שהידע שלך בספרי אגאטה כריסטי הוא כל כך קטן שאת משוכנעת שהערך של כל ספר כזה נע בין 10 ל20 שקלים. או שחשבת שהידע שלי כל כך קטן שאפשר לעשות עליי בכיף קופה ולקנות ספרים ששווים לא מעט כסף במחירי זנות. בכל אופן שנינו טעינו. את- בכך שהתבלבלת וחשבת שאני נערת ליווי במסווה של סוחר ספרים אני- שחשבתי דווקא לבוא לקראתך ולמכור לך את הספרים במחיר יותר זול ממחירן בשוק ובנוסף לשבור סדרה של ספרים כאלה שאני יכול למכור אותם כחבילה אחת ועכשיו עם ההודעה שכתבת- מה חשבת לרכב על הטעות שלי בכך שלא עניתי לאותו אדם מהפורום שביקש לקנות כמה ספרים? אז ממנו ביקשתי סליחה כי לא נהגתי כראוי.. מה ציפית שאני יתנצל גם בפנייך ימכור לך את הספרים שביקשת ב10 שקל ואת אמא שלי גם על הדרך? לא! וזו הסיבה למה לא הגבתי לך להודעה הפרטית.

דורינה5

New member
אתה טועה ומטעה אחרים

זאת אני שפרסמתי כי אני מבקשת לקנות ספרים של אגאתה כריסטי. אתה היית זה שפנה אלי במסר אישי והצעת למכור לי ספרים במחיר 20 ש"ח לספר! הסכמתי והודעתי לך כי אכין רשימה ואשלח לך. זאת היתה הזדמנות מצוינת עבורך לציין כי אינך מוכן למכור ספרים בודדים אלא את כל החבילה. אבל לא עשית זאת. המתנת לרשימה ואחרי שמצאת שישה ספרים מהרשימה החלטת כי זאת הזדמנות מצוינת לתפוס אותי בגרון ואז הכפלת את המחיר. עובדה שגם אתה הגעת בסוף למסקנה כי יש למכור כל ספר במחיר 10 ש"ח בלבד. לשאר דברי הבלע שכתבת לא אגיב, אלא זאת שאינני מופתעת מן הסגנון.

בטאון חיל האוויר

ברשותי אוסף של בטאונים משנות ה 50 עד היום. מעוניין להעביר אותם למי שישמור עליהם ותמורת תשלום ש י נ ת ן לאגודה למלחמה בסרטן. מערכת בטאון חיל האוויר אינם מעונינים בהם משום מה וחבל לי לזרוק חומר ארכיוני יקר ערך אך איני יכול להביא אותם למערכת או לכל מקום אחר. צרו קשר ב מייל

בטאוני חיל האוויר למכירה

שלום יש ברשותי גליונות של בטאון חיל האוויר החל משנות ה 50 ועד היום. מעוניין למכור אותם שכן אני "זקן". במידה ותרצו - צרו קשר שכן חבל לזרוק. נ.ב. באותה עיסקה גם כ 30 תקליטים שונים יוסי 0525955197

Blossom

New member
מחפשת ספר של בנימין איש שלום

לספר קוראים "הרב קוק - בין רציונליזם למיסטיקה" חיפשתי בכל מיני חנויות מיינסטרים ולא מצאתי. חיפשתי גם ב find a book וגם שם הוא אזל. מה עושים?.....

EyaL 2 3

New member
אמממ...

מתחילים לחפש בשוליים...חנויות יד שנייה קטנות..בעיקר כאלה שמתעסקות בספרים מסוג זה... את יכולה גם לפנות להוצאה של אותו ספר בהנחה שאת יודעת מהי ובמקרה הכי גרוע לפנות למאתר ..בכל אופן נשמע ספר מעניין..

EyaL 2 3

New member
הוצאת עם עובד

זוהי ההוצאה חוץ מזה קיים בירושלים מוסד למורשתו של הרב קוק שמה בטוח יוכלו לעזור לך.. פשוט תגוגללי את שם הספר ותראי מה התוצאות שיתקבלו...

Blossom

New member
זה באמת ספר מעניין

יש אותו בספריה של המכללה שלי אבל אני כל הזמן מסתבכת שם עם איחורים בהחזרות שעדיף לי כבר לרכוש אותו

למעלה