קח-תן משהו לקרוא

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 148. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. קראו ותהנו!

high k

New member
../images/Emo210.gifמחפשת ספרים בנושא הפרעות אכילה

ובנושא פסיכולוגיה של ההשמנה.

high k

New member
ממקדת את החיפוש לשמות ספרים-

"מבוזבזת" "עד כלות" "כשנשים מרגישות שמנות" "לא עוד דיאטה- השמנה מהבט נשי" "נשים אוכלות את עצמן" הצעות לספרים נוספים יתקבלו בשמחה

גופה

New member
מוכנה למכור

את "עד כלות", "להיות מושלמת", ו"שקרים שסיפרתי לעצמי". אולי יש עוד שאני יכולה.. אני צריכה לבדוק, בסופ"ש אני אדע. אני יכולה להמליץ לך לחפש את הספר של איתן בכר, אחד של משהו גורדון, ונשים אוכלות את עצמן. אלה ספרים ממש טובים עיוניים. מבוזבזת ספר קריאה מעולה, היא סופרת טובה פשוט. לא רק בתור ספר שמתאר חוויה, פשוט בתור יצירה ספרותית.

ליטרט

New member
ספרים למכירה - המחירים כוללים משלוח

עוד ספרים ב: בכל קורא! - ספרים טובים במחשבה שניה... אבן תחת אבן - בתיה גור - 29ש"ח - כחדש אבישג - דוד שיץ - 29 ש"ח - מצב טוב "אברהם הפנר: ספר המפורש" - אברהם הפנר - 34 ש"ח - מצב טוב מאד אהבה בין לבבות בודדים - אנג'לה למברט - 29 ש"ח - כחדש אהבה יחידה - אריק סגל - 29 ש"ח - מצב טוב מאד אחרון המאהבים החכמים - אמנון ז'קונט - 24 ש"ח - מצב טוב מאד איים בזרם - ארנסט המינגווי - 59ש"ח - במצב טוב איש התאומים - ריצ'ארד שטיינברג - 39 ש"ח - כחדש - אזל אלה תולדות - אלזה מורנטה - 29 ש"ח - מצב סביר אניהו - אתגר קרת - 29 ש"ח - מצב טוב מאד באדולינה - גבי ניצן - 34 ש"ח - כחדש באין מפלט - נורה לופטס - 19 ש"ח - מצב סביר במערבולת החיים - עליזה בואסדורף - 19 ש"ח - מצב טוב מאד בן הקרקס - ג'ון אירווינג - 34 ש"ח - במצב טוב מאד בעיניים קשורות - סירי הוסטווסט - 19 ש"ח - מצב טוב מאד - אזל דרכים צדדיות - טוני אודל - 29 ש"ח - כחדש האלכימאי - פאולו קואלו - 34 ש"ח - כחדש(כריכה קשה) הבוגד - יגאל לב - 29 ש"ח - מצב טוב מאד הבודהה מהפרברים - חניף קורישי - 29 ש"ח - מצב טוב מאד הדג והיונה - יהושע בר-יוסף - 34 ש"ח - כחדש החדר ההוטנטוטי - כריסטופר הופ - 24 ש"ח - מצב טוב מאד הכלה המשחררת - א. ב. יהושע - 39 ש"ח - מצב טוב מאד המודיע - ג'יימס גריפנדו - 24 ש"ח - מצב טוב מאד המוקיון - היינריך בל - 19 ש"ח - מצב סביר המורה זהובת העיניים - סטראטיס מיריביליס - 59ש"ח - כחדש המושבעת - ג'ורג' דאווס גרין - 24 ש"ח - מצב טוב המלאך האפל - וי. סי. אנדרוס - 19ש"ח - מצב בינוני המצאת הבדידות - פול אוסטר - 29 ש"ח - כחדש - אזל הנוסחה - סטיב שגאן - 34 ש"ח - כחדש הנער הפרסי - מרי רינו - 15 ש"ח - מצב רע הספר החדש של - אורלי קסטל-בלום - 34 ש"ח - כחדש העמק הנעלם - אנדרה ברינק - 34ש"ח - במצב טוב מאד הפצוע האנגלי - מייקל אונדאטיה - 24 ש"ח - כחדש הפרס הגדול - דייוויד בלדצ'י - 34 ש"ח - במצב טוב מאד השטן והעלמה פרים - פאולו קואלו - 34 ש"ח - כחדש(כריכה קשה) התמסרות - חבצלת(פנחס שדה) - 39 ש"ח - מצב טוב זיוניוני הדרך - דן בן אמוץ - 49ש"ח - במצב טוב זכרונותיה של גיישה - ארתור גולדן - 39 ש"ח - במצב טוב מאד חוקי המשחק - נורה רוברטס - 19 ש"ח - מצב טוב מאד חיילי רפאים - המפטון סיירס - 29 ש"ח - כחדש חשיפה כפולה/סיפור בלשי אמיתי על אמנות - דורון לוריא - 34 ש"ח - מצב טוב מאד יונה וולך (ביוגרפיה) - יגאל סרנה - 44 ש"ח - מצב טוב מאד ילדות - אנדרה אלקסיס - 29ש"ח - כחדש ימי הקונסולים - איוו אנדריץ' - 34ש"ח - כחדש ישמעאל/הרפתקה של המוח והרוח - דניאל קווין - 34 ש"ח - מצב טוב מאד כשהחיים יתחילו - חנה גולדברג - 29ש"ח - במצב טוב כשניטשה בכה - ארווין ד. יאלום - 34 ש"ח - מצב טוב מאד לאסמה, באהבה ובסאוב (9 סיפורים) - ג'. ד. סאלינג'ר - 29 ש"ח - מצב טוב לדעת אישה - עמוס עוז - 24ש"ח - במצב טוב ליידי ל' - רומן גארי - 44 ש"ח - מצב טוב מאד לינה משותפת/רצח בקיבוץ - בתיה גור - 29 ש"ח - מצב טוב מאד למען האהבה - איוונה טראמפ - 34 ש"ח - במצב טוב מאד ללא חרטה - טום קלנסי - 49 ש"ח - במצב טוב מאד לצאת אל החיים - אניטה ברוקנר - 24 ש"ח - כחדש מאזן כוחות/חדר מלחמה - טום קלנסי - 34 ש"ח - מצב טוב מאד מגדלורים של יבשה - יהודית קציר - 34 ש"ח - מצב טוב מאד מה מעיק על פורטנוי - פיליפ רות - 39 ש"ח - במצב טוב מועדון האהבות של רחוב אמסטרדם - זוהר ארוך - 24 ש"ח - במצב טוב מאד מי יתנני מלון - יהודה עמיחי - 39 ש"ח - כחדש מלכת הממטרות - נטלי פיק - 19 ש"ח - מצב סביר מערכת מכסיקו - לן דייטון - 29 ש"ח - כחדש משחק לונדון - לן דייטון - 29 ש"ח - כחדש משפט דיבה - ליאון יוריס - 24ש"ח - במצב בינוני ניז'ינסקי אשף המחול - רומולה ניז'ינסקי - 19 ש"ח - במצב טוב נכדו של הסרדין - אילן דוראן-כהן - 29 ש"ח - מצב טוב מאד נסיקת הנשר - אסתר גליקשטדט - 24ש"ח - מצב טוב נשות הוליבוד - ג'קי קולינס - 29 ש"ח - במצב טוב נשים אוהבות/ כרך ב' - ד. ה. לורנס - 24 ש"ח - מצב טוב סקארלט (ההמשך של חלף עם הרוח) - אלכסנדרה ריפליי - 39 ש"ח - מצב טוב מאד עם, מאכל דגים - יצחק לאור - 29 ש"ח - מצב טוב פוליטיקה/משחקי כוח - טום קלנסי - 34 ש"ח - מצב טוב מאד פונטנלה - מאיר שלו - 39 ש"ח - מצב טוב פחד גבהים - אריקה ג'ונג - 19ש"ח - במצב בינוני פיתוי - רם אורן - 29 ש"ח - כחדש פיתיון - שולמית לפיד - 24 ש"ח - מצב טוב מאד - אזל פראני וזואי - ג'. ד. סאלינג'ר - 29 ש"ח - מצב טוב מאד סערה אדומה עולה - טום קלנסי - 44 ש"ח - מצב טוב מאד רגל של בובה - יעקב העליון - 24ש"ח - מצב טוב רומן על פולנסקי (אוטוביוגרפיה) - רומן פולנסקי - 49 ש"ח - מצב טוב מאד רצח במוזיאון - פ. ד. ג'יימס - 34ש"ח במצב טוב רצח, מצלמים בתיה גור - 34ש"ח - במצב טוב שדלץ - אילן שיינפלד - 29 ש"ח - כחדש שקיעה בסט. טרופז - דניאל סטיל - 19 ש"ח - במצב טוב שתי שלגיות - עירית לינור - 24 ש"ח - מצב טוב מאד תמונת דם - אוריאל אופק - 34 ש"ח - מצב טוב מאד תעלומת הקבר המכושף - אדוארדו מנדוסה - 34 ש"ח - מצב טוב מאד - אזל תפארת הטמאים - דומיניק פרנאנדז - 29 ש"ח - מצב טוב מאד

החיים יתחילו/ חנה גולדברג ../images/Emo91.gif

ספר מעולה. אהבתי גם את אף מילה של אהבה של חנה גולדברג. רומן מצחיק, סקסי ומבריק. הייתי קונה, אבל יש לי את שניהם.

efa666

New member
פיזיקה!

אני מחפשת ספרים בפיזיקה לתיכון: פיזיקה תיכונית- חשמל ומגנטיות+פתרונים לתלמיד. ספר פתרונות של מבחני בגרות מאת יורם אשל (הספר האדום השמן-כמה שיותר חדש יותר טוב). צריכה אותם די דחוף...צרו קשר במסרים :) מירב

R750-Girl

New member
The Cranberries, Garbage - ביוגרפיה

2 ספרים על להקת The Cranberries ועוד אחד על Garbage ביוגרפיה ובעיקר המון תמונות. 3 הספרים ב50 שקל אפשרות למשלוח (בתוספת עלות החבילה 3.30) נא ליצור קשר במסר או במייל [email protected] תודה, רינת

R750-Girl

New member
Links for the books

http://www.amazon.com/gp/product/1873884370/qid=1140933360/sr=1-3/ref=sr_1_3/103-7056418-4365468?s=books&v=glance&n=283155 http://www.amazon.com/gp/product/0711951578/qid=1140933332/sr=1-1/ref=sr_1_1/103-7056418-4365468?s=books&v=glance&n=283155

beky1

New member
למכירה כחדשים

דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר איקוקה - לי איקוקה הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין חופן של ערפל - סמי מיכאל חסות - סמי מיכאל הגורם האנושי - גרהם גרין ארמון הקרח - טרי ואסוס סיפור גן עדן - איציק מאנגר נוצות - חיים באר החקירה של סיפור רעואל - חיים גורי תרנגול כפרות - אלי עמיר פרטים במסרים

dvorit12

New member
למכירה פרא אציל-דודי באסי

גמר טוב- יוכי ברנדס המצאת הבדידות- פול אוסטר כל ספרי ריצארד באך מוכנה להתחלף תמורת סרפים של יהודית רותם (לא אהבתי כל כך) 30 ש"ח כולל משלוח - או איסוף מבאר שבע 10 ש"ח פחות פרטים במסרים

high k

New member
מי הזיז את הגבינה שלי? ../images/Emo174.gif

למכירה ב35 שקלים.

high k

New member
המרגל שחזר מן הכפור / ג'ון לה-קארה

למכירה ב35 שקלים.

high k

New member
הקרבות המפורסמים בתולדות ישראל

מאת שרגא גפני, למכירה ב35 שקלים.