קח-תן משהו לקרוא

ליטרט

New member
עוד ספרים למכירה

לא רוצים לישון רוצים להשתגע - יוסי גמזו - במצב סביר - 44ש"ח הכוללים משלוח. איים בזרם - ארנסט המינגווי - מצב טוב - 59ש"ח הכוללים משלוח. תמונות יפואיות/יפו סבאבה/סיבוב שלישי - מנחם תלמי - מצב טוב מאד - 79ש"ח הכוללים משלוח. הודו יומן דרכים - עזריאל קרליבך - הוצאה ראשונה תשט"ז(1957) - במצב טוב עם הז´קט המקורי - 49ש"ח הכוללים משלוח. (לאספנים). מבלפור עד בווין/מאבקים על ארץ-ישראל - כריסטופר סייקס - הוצאה ראשונה 1966 - במצב טוב עם הז´קט המקורי - 54ש"ח הכוללים משלוח. (הספר עם החתימה של השרה והח"כ לשעבר שולמית אלוני). בשדות פלשת - אורי אבנרי - במצב סביר - 19ש"ח הכוללים משלוח. ----------------------- ועוד ועוד ועוד בקישור

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 150. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. יומולדת שמח לדגים, וכל טוב לאחרים!

itaym02

New member
מד"ב באנגלית וקומיקס

מאות חוברות קומיקס וספרי מד"ב למכירה (רובם באנגלית) ספר 25 שקל חוברת קומיקס 5 שקל BELGARIAD 5 ספרים 125 שקל Wheel of time 10 ספרים 250 שקל the wrecks of time/michael moorcock (זה שכתב את מגילת החרבות) ב25 שקל hobbit 25 שקל וספרים נוספים כאן

andreth

New member
הארי פוטר באנגלית

מעוניינת לקנות/ להחליף(באחד מהרשימה למטה): הארי פוטר והנסיך חצוי הדם/ג. ק. רולינג באנגלית בלבד !!! מעוניינת להחליף, כולם באנגלית, במצב מצויין: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן/ ג. ק. רולינג הארי פוטר וגביע האש/ ג. ק. רולינג הארי פוטר ומסדר עוף החול/ ג. ק. רולינג

high k

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo63.gifלמכירה../images/Emo63.gif../images/Emo221.gif

עותק חדש לחלוטין של "רודף העפיפונים" 55 שקלים "מי הזיז את הגבינה שלי?" 35 שקלים "כוחו של התת מודע" ד"ר ג'וזף מרפי 30 שקלים "אהוב את עצמך, רפא את חייך" לואיז ל.היי 30 שקלים "קלע דוד" מאת שמעון פרס- 45 שקלים YOGA- The vital beauty - 25 שקלים "שירת רחל"- 30 שקלים "כתם לידה" הומור מאת דודו טופז 1981. 30 שקלים "בעל זה דבר מצחיק" תמר אבידר 25 שקלים "אל דאגה!"- דייל קארנג'י - 30 שקלים "אולי תרדו שם"- פוצ'ו - 30 שקלים

high k

New member
"איפה הראש שלך?" למכירה.

"איפה הראש שלך?" מאת דייל קארלסון. 25 שקלים.

MyRace

New member
רשימת ספרים למכירה ../images/Emo63.gif

רשימת הספרים למכירה : מחיר כל ספר 35 ₪. אנא פנו אלי במסרים. אני תושב תל אביב. המדריך השלם לשפת C - ליכטמן – רש מהדורה שישית המדריך לשפת C – הוצאת פוקוס. ערכת לימוד ++C – הוצאת פוקוס שפת C תרגול אל השיא – הוצאת הוד עמי המדריך לשפת אסמבלי – הוצאת פוקוס C\++C תרגול מקיף למתקדמים - הוצאת הוד עמי חושבים ג'אווה – ברוס אקל – הוצאת פוקוס ספרדית בהנאה – ללא עזרת מורה איטלקית בהנאה – ללא עזרת מורה ברברה ארנרייך – כלכלה בגרוש.

PixieT

New member
שיפון עם שינקן /בוקובסקי

מחפשת את הספר שיפון עם שינקן של צ'ארס בוקובסקי... מישהו ?

lior561

New member
עזרה בבקשה...

אני מחפש את הספרים: בדם קר\ טרומן קפוטה הסיפור העצוב שלא יאמן על ארנדירה התמה וסבתה האכזרית\ גבריאל מרקס חיפשתי בכמה חנויות ספרים ברח' אלנבי בת"א ולא מצאתי אולי מישהו מכיר מקום בו אני אוכל למצוא את הספרים הנ"ל בתודה מראש ושבוע טוב ליאור משולם

rinat70

New member
מחפשת את הספר "מבחן בוזגלו"

אין להשיג בחנויות משהו יודע איפה אפשר? תודה רינת

מוצרט..

New member
מגזינים למכירה

אני מעוניין למכור אוסף של מגזינים "שם המשחק" משנת 1999 עד 2001, במצב מעולה; וגם אוסף של מגזין "מכוניות" משנת 2001 ועד 2003, גם הוא במצב מעולה. מחיר לגיליון - 5 ש"ח.

פּלפּל

New member
מה זה מגזין "מכוניות"?

באיזה שנים יצא ובאיזו הוצאה? אני מניח שהוא ניסה להיות היורש של "אוטו".

Spread

New member
../images/Emo113.gifספרים למכירה 25 שקל ומטה!

ספרים במצב חדש לגמריי, כמו שנקנו מהחנות! למכירה במחירים מצוינים: מסרים מעבר לזמן - דר' בריאן ל' וייס - 25 גשר מעל ומעבר - ריצ'ארד באך - 20שקל. חוק דילברט - סקוט אדמס - 20 שקל. פאנג שואי - עיצוב לחיים טובים - ירון זפרן - 25 שקל. קריאת כף היד - נתנאל אלטמן - 20 שקל. הארגון הלומד - פיטר מ. סנג'י - 25 שקל. ורוניקה מחליטה למות - פאולו קואלו - 25 שקל. 11 דקות - פאולו קואלו - 25 שקל. הארי פוטר ואבן החכמים - ג'יי. קיי. רולינג - 25 שקל. חלוף הזמן - שירלי קליביצקי - 15 שקל. הארי פוטר והאסיר מאזקאבן - ג'יי. קיי. רולינג - 25 שקל. החוויה המאגית - אריאל גליקליך - 20 שקל. צמרמורת - ר' ל' סטיין -1- הילדה שצעקה... "מפלצת!" - 7 שקל. צמרמורת - ר' ל' סטיין -31- חרדות ברחוב הלם - 7 שקל. אפשר ליצור איתי קשר באי מייל: [email protected] ב- ICQ: 250657256 או בפלאפון: 054-7681335 הנחה נוספת למזמינים מספר ספרים. המחיר לא כולל משלוח.

ShinBetTet

New member
רוצה לקנות את "מותו וחייו של סופרמן

כל מי שמעוניין נא לשלוח אי מייל ל [email protected] תודה אורי אשכנזי כפר סבא

matan winner

New member
למכירה

5 ספרים של "מישפחה וחצי"-גלילה רון פדר ב-230 ש"ח בימקום 315 בחנות

למעלה