קח-תן משהו לקרוא

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 153. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. בהצלחה!

Boone

New member
../images/Emo63.gif למכירה ספרים שונים

כל הספרים במצב טוב מאוד, לפרטים ניתן לשלוח אליי מסרים. ספרים נוספים ניתן לראות באתר "חברים על המדף" שקרים שסיפרתי לעצמי / אבי ולנטין = 22 ₪ כובע הצילינדר הישן / אביגדור דגן = 22 ₪ כולם היו דודי / אביגדור דגן = 22 ₪ מאז הלילה ההוא / אביטל דיקר = 38 ₪ עלים נושרים / אדלין ין מה = 35 ₪ על עצים ואבנים / אהרן מגד = 16 ₪ עשהאל / אהרן מגד = 22 ₪ פויגלמן / אהרן מגד = 32 ₪ לילות ניו-יורק / או. הנרי = 22 ₪ המבצר הלבן / אורחן פאמוק = 38 ₪ כלבים שחורים / איאן מקיואן = 27 ₪ האדון מסן פרנציסקו / איואן בונין = 54 ₪ ימי הקונסולים / איוו אנדריץ' = 38 ₪ אהוב יקר / איריס מיטלמן = 22 ₪ אל אותם הכפרים / אירית ר. קופר = 27 ₪ בלילות שבת / אירית ר. קופר = 32 ₪ הקו הזרחני / איתמר יעוז-קסט = 32 ₪ טרמפ לחיים / איתן אטינגר = 16 ₪ ריקוד השושנים / אנדוניס סורוניס = 38 ₪ מהלך הסוס / אנדרֶאה קאמילֶרי = 49 ₪ צוואה צרפתית / אנדרה מאקין = 27 ₪ לֶלֶיָה / אנדרה מורואה = 65 ₪ מנגינת חיים / אנדרי מאקין = 32 ₪ רומן ונציאני / אנדריאה די רובילנט = 49 ₪ רקדנית שחורה בלהקת יחיד / אסתי ג. חיים = 16 ₪ ילדה אהובה / אסתר אליצור = 16 ₪ אלבום זכרונות / אסתר רובין = 32 ₪ 25 X קישון / אפרים קישון = 27 ₪ בעד / אפרים קישון = 32 ₪ הג'ינג'י עם המפתח / אפרים קישון = 38 ₪ הכתובה / אפרים קישון = 43 ₪ הֵם / ג'ויס קרול אוטם = 32 ₪ עשו בי כרצונכם / ג'ויס קרול אוטם = 32 ₪ ג'ונו וג'ולייט / ג'וליאן גוף = 27 ₪ מסע סנטימנטלי / ג'ולייט מיד = 22 ₪ דלת נסתרת / ג'ון אירווינג = 49 ₪ הלקוח / ג'ון גרישם = 27 ₪ משחק המושבעים / ג'ון גרישם = 27 ₪ תיק שקנאי / ג'ון גרישם = 27 ₪ יש אשה אחרת / גלילה רון-פדר-עמית = 22 ₪ נישואים חורגים / גלילה רון-פדר-עמית = 22 ₪ זמן-אלול / דב אלבוים = 22 ₪ חיי נישואים / דוד פוגל = 32 ₪ חלום ליל תמוז / דוד שחר = 11 ₪ נינגל / דוד שחר = 16 ₪ אבישג / דוד שיץ = 27 ₪ בית למר ביזוואז / ויאדור סוראג'פראסאד נאיפול = 32 ₪ עיקול בנהר / ויאדור סוראג'פראסאד נאיפול = 16 ₪ בכח החרב / וילבור סמיט = 49 ₪ זעקת המלאכים / וילבור סמיט &nbsp

r i n i

New member
מחפשת "מישל עזרא ספרא ובניו"

של אמנון שמוש. רצוי עפ הכריכה כתומה (לא אוהבת את הכריכה לאחר צאת הסדרה בטלויזיה). כמובן שיכול להיות משומש.

beky1

New member
למכירה ספרים כחדשים

דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר איקוקה - לי איקוקה הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין חופן של ערפל - סמי מיכאל חסות - סמי מיכאל הגורם האנושי - גרהם גרין ארמון הקרח - טרי ואסוס סיפור גן עדן - איציק מאנגר נוצות - חיים באר החקירה של סיפור רעואל - חיים גורי תרנגול כפרות - אלי עמיר הספרים כחדשים , מסירה ישירה בלבד באזור השרון פרטים במסרים

shir7777

New member
מחפשת לקנות

המלאך של זפי הילרי מק'קי קבצנים ובררנים ננסי קרס קבצנים רוכבים ננסי קרס מעשה הקשת ברננרד קורנוול

diego5

New member
126 שח לשלושת הספרים של הקבצנים

חדשים ישר מההוצאה (אודיסאה) או 50 לאחד

Acct

New member
על יהלומים או סוחרי יהלומים

שלום רב :) אני מחפש סיפורים, מעשיות או מקרים מהמקורות שלנו - הקשורים ליהלומים, לסוחרי יהלומים, ליישוב מחלוקות בענף וכד'. תודה וחג פורים שמח!

פּלפּל

New member
נסה למצוא את הספר

יהלומים ואבני חן במקורות היהדות מאת הרב צבי אלוני, הרב יצחק גולדברג, הרב יעקב ויינברגר, עורך: חיים נוה. מודן, 1981. יש משומש בפיינדאבוק.

שושו11

New member
למכירה ספרי משפט

מצ"ב קובץ עם ספרי משפט למכירה (פסיקה, חקיקה, כתבי עת ועוד).

מחפשת ספרים על הורות

ספציפית את: הולדתה של אם / דניאל סטרן הכנה להורות / דיאנה אידלמן תודה!

diego5

New member
למכירה או החלפה

פרנק מ. רובינסון הכוח כתר 35 רוברט היינלין המיפלצת מן הכוכבים מסדה 40 דן סימונס היפריון אופוס 50 רובין ס' שארמה הנזיר שמכר את הפרארי שלו כתר 35 (כחדש) ק. ג'. צ'רי נוסע בלילה כתר 40

haoren1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo219.gifלמכירה ספרים עקב מעבר דירה

1.הולכת בדרכו-לאה רבין-45 2.מסע אל קצה החדר-טיבור פישר-40 3.תולדות הערבים במזרח התיכון-בעת החדשה-שמעון שמיר-55 4.כל אנשי סמייל-ג'יון לה קארה-35 5.מרוסיה באהבה-איאן פלמינג-35 6.ראיתי אותם-דן מרגלית-40 7.צופן דה וינצי-דן בראון-40 8.לשרוף את בית האדונים=ג'ייסון בלייר=40 9.צל וחיזיון בירושלים=דוד מנדלסון=45 10.שיינה מינה-עשי וינשטיין-40 11.על העיוורון-ז'וזה סאמאראגו-40 12.המערה -ז'וזה-סאמאראגו-40 13.שישה ימים שלושים שנה-(מבט חדש על מלחמת 6 הימים-אשר ססר-35 14.מספר הסיפורים ועולה רדל יחף=אריאל גליקליך=40 15.אחים יקרים(קורות המחתרת היהודית)חגי סגל-35 16.נאמנות כפולה-בן דונקלמן=50 17.זהירות מגע זהב-רות בלומרט=45 18.אני מה??סיפורו של גבר שהוא אשה=זהבה כספי=35 19.מידלסקס-ג'פרי יוגיניזיס-45 20.סכנה בלתי נראית-סטלה רימנגטון(האשה שעמדה בראש ה-איי-5)=40 כל הספרים במצב חדש המחיר אינו כולל משלוח [email protected]

miss_t

New member
מחפשת להחליף

המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה-מארק האדון
מבצר דיגיטלי- דן בראון

238

New member
למה להחליף ספר מקסים

בס"ד וגאוני כמו המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה,בשביל ספר צפוי ולא משהו בכלל,ועוד של דן בראון?

miss_t

New member
זה בהחלט ספר מקסים וקראתי

אותו 3 פעמים, ולעיתים אני שולפת אותו מהמדף ומחפשת איזה משפט שנזכרתי בו בגלל משהו... פשוט, אני רוצה לקרוא את הספר הזה של דן בראון(כן, נכון שהוא צפוי) ואין לי משהו יותר טוב מזה להציע...

למעלה