קח-תן משהו לקרוא

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 154. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. בהצלחה!

למכירה ספרי הגות ופילוסופיה

ממשל של נציגים - מיל האדם המורד - א´ קאמי מבוא לפילוסופיה - סולה זרמים חדשים בפילוסופיה - אסא כשר דיוקן האומן כאיש צעיר - ג´ ג´וייס לודוינג ויטגנשטיין - נורמן מאלקולם עם ארץ מדינה - י´ ליבוביץ הזמנה לפילוסופיה - י´ שייניץ מבחר כתבים - סארטר ספרות מהי - סארטר המילים - סארטר ארכה - סארטר 052-4230162

הגות ופילוסופיה - המשך

תולדות הפילוסופיה החדשה - ה´ ברגמן, 4 כרכים גדולי ההוגים - דיוראנט סוציולוגיה פוליטית - עורך: ש´ איזנשטדט ראשיתה של הדמוקרטיה הטוטל´ - טלמון פוליטיקה בין אומות - מורגנטאו - 2 כרכים קאנט וההיסטוריה - י´ יובל מרטין בובר: מלכות שמים, בסוד שיח, פני אדם על האמנה החברתית - רוסו על החירות, התועלתיות - מיל מהי אידיאולוגיה - אשר עידן הדרמה האירופאית - ב´ קורצוויל פרקי יסוד בהבעת הקבלה וסמליה - גרשום שלום 052-4230162

רשימת ספרים משומשים למכירה

היי לכולם. אני חדשה פה, וזו הרשימה שלי. אם מישהו מעוניין לקנות- אשמח: תרה- צרויה שלו יער נורווגי- הרוקי מורקמי אמא של ג'ניס- סוזן אדם שותים ומדברים- בוהומיל הראבאל קודם כול, תירגעי- שירי צוק זו לא את, זה אני- טובי פלד האשה האחרת- אוולין לאו ניסוי באהבה- הילארי מאנטל עלומים- ג'.מ. קוטזי תראי אותי- לילך גליל שמנים- טוביה מנדלסון שני חדרים בצפון הישן- ימימה עברון מלך החומוס ומלכת האמבטיה- אילן הייטנר כושי בלאנטיס- אייל עמית מחצלת בשרים- לי יו' גברים ממאדים ונשים מנוגה- ג'ון גריי פריחה פראית- אהרן אפלפלד ארבעה בתים וגעגוע- אשכול נבו

2ALONA

New member
למסירה

דחוף - למסירה האנציקלופדיה העברית ושתי אנציקלופדיות נוספות,חינם.

Amitaya

New member
ארה"ב - לונלי פלנט בעברית

מחפש את מדריכי ארה"ב מזרח מערב בעברית.

Bergi1984

New member
למכירה-ספרי פסיכומטרי של "יואל גבע"

כל ספרי הפסיכומטרי העדכניים של יואל גבע ממועד פבר' 06+סימולציות+סימולציות של המרכז הארצי-כולם משומשים במצב מעולה. כל הקודם זוכה..(איזור חיפה) [email protected]

uzim7

New member
אנציקלופדיה עברית

ברשותי אנציקלופדיה עברית האם מישהו מעונין בה?

למכירה (זקוקה לכסף)

מתוך הביואיק/סטיבן קינג - 20 ש"ח דולורס קלייבורן/סטיבן קינג - 20 ש"ח שנה ליד הים/ג'ואן אנדרסון - 20 ש"ח בת בולין האחרת/פיליפה גרגורי - 35 ש"ח כל בית צריך מרפסת/רינה פרנק מיטרני - 35 ש"ח תרה/צוריה שליו - 35 ש"ח האפיפיורית יוהנה/דינה וולפולק קורס - 35 ש"ח פסיכו דליה/אביבה אייזנברג - 25 ש"ח אל תגלה/הרלן קובן - 35 ש"ח הארי פוטר והנסיך חצוי הדם - שנה ו' - 40 ש"ח כל הספרים חדשים ובמצב בו נקנו.

למכירה

החיים שנועדת לחיות/דן מילמן - 45 ש"ח שלוה אהבה וריפוי/ד"ר ברני סגל - 35 ש"ח מבחן הצבעים/פרופ' מקס פישר - 35 ש"ח מתוך אמונה - שיחות עם פתאאה - 20 ש"ח הספרים חדשים ובמצב בו נקנו.

ספרי אוניברסיטה פתוחה - כלכלה ושיוו

למכירה ספרי אוניברסיטה פתוחה לתואר בכלכלה ושיווק כמו כן, ספרי ביוכימה וכימיה לתואר ראשון במדעים. לפירוט נא לפנות אלי במסר.

EyaL 2 3

New member
מכירת חיסול יוצאת לדרך

אני מוכר את הספרים הבאים במחירים שמצויינים ליד כל ספר המכירה היא מ10 ספרים ומעלה בלבד ניתן לבוא לאסוף את הספרים מראשון לציון משלוח חינם לכל איזור בגוש דן אלו המחירים הסופיים אז אנא לא להתמקח המחירים גם ככה זולים נורא נא לפנות אליי במסרים בלבד או בטלפון 0504266773 בחזרה מטואיצ'י יוסי גינסברג כחדש 10 היינה יגאל לוסין כחדש 15 המרחק הנכון בתיה גור כחדש 15 רצח ליד הבית אדיבה גפן כחדש 15 רצח בדרך בית לחם בתיה גור כחדש 20 פילגש בגבעה שולמית לפיד כחדש 20 אהבה בדלתיים סגורות רם אורן כחדש 20 קילומטר ויומיים שמעון אדף כחדש 20 לראות בחושך אהוד אשרי כחדש 20 נקמתו המתוקה של פיקאסו אפרים קישון טוב 20 סמטת השקדיות בעומריג'אן דורית רביניאן טוב 15 הדרך לחניתה מיירה קיי כחדש 15 נסיך לבבות אדום יעל איכילוב טוב 15 עולם הסוף אופיר טושה כחדש 15 הרומן שלי עם בן גוריון ועם פנינה יעל רוזמן כחדש 10 הראש הכפול יאיר לפיד כחדש 15 בגובה הדשא דן יהב טוב 10 זהות משולשת חגי כרמון כחדש 20 האדם החמישי רון שיוביץ כחדש 20 אות קין רם אורן טוב 20 משוואה עם נעלם אורי אדלמן כחדש 20 רצח מצלמים בתיה גור כחדש 20 הקטרקט בעיני הרוח אופיר טושה כחדש 20 אניהו אתגר קרת כחדש 20 פעמון בקיונג'ו נתן שחם כחדש 20 והיינו שם שתיים טליה טופז כחדש 10 שם הספר שם הסופר מצב הספר/הערות מחיר רוצחים ללא פנים הנינג מנקל כחדש-רב מכר 20 מרגלי גדעון גורדון תומס טוב מאוד 15 הונאת פרומתאוס רוברט לדלום כחדש 15 האחרון הוא העומד דיוויד באלדאצ'י כחדש 15 סכנה בלתי נראית סטלה רימנגטון כחדש 15 צו נשיאותי טום קלנסי כחדש-846 עמודים 20 מבער אחורי קולין הריסון כחדש 20 פריקי דיקי אלמור לנארד כחדש 10 לשון החוק טים גרין כחדש 20 האמת בכל מחיר ג'ורג' פ פלקנוס כחדש 10 ירייה לא מכוונת רוברט ב פרקר כחדש 10 מוקש קטלני לי צ'יילד כחדש 20 אתה עומד למות לי צ'יילד כחדש 20 ללא חרטה טום קחנסי כחדש 20 הסניגור ד ו בופה כחדש 20 האמת ורק האמת ג'ון לסקואה כחדש 20 מפרץ הוואנה ג'ון לסקואה כחדש 20 אחוות המשמר רוברט לדלום כחדש 20 מרגלים ותיקים צ'ארלס מקקרי כחדש 20 חטאים קטנים רוברט ב פרקר כחדש 20 מוות בפרדייז רוברט ב פרקר כחדש 20 גמביט טורקי בוריס אקונן כחדש 10 גאות של רשע קולין פורבס כחדש 10 חזית הירי ריצ'ארד סטארק כחדש 15 זמן המתנה ג'ארלד סימור כחדש 10 כבר מתה קתי רייכס כחדש 15 מפלצת ג'ונתן קלרמן כחדש-רב מכר 20 יום פקודה ריצ'ארד סטארק כחדש 15 עזאזל בוריס אקונן כחדש 20 התביעה ד ו בופה כחדש 15 שכנוע קטלני לי צ'יילד כחדש 15 המעגל הרביעי טים גרין כחדש 20 מראות כפולות אלמור לנארד כחדש 15 עד המדינה סקוט טורו כחדש 15 אדום הוא הורד ג'יימס פטרסון כחדש 5 השבועה ג'ון לסקואה כחדש 10 מידה של צדק פ.ד ג'יימס כחדש 10 השימוע ג'ון לסקואה כחדש 10

EyaL 2 3

New member
המשך מכירת חיסול

נסיבות מחמירות שלדון סיגל כחדש 5 שליחותו של רוצח רובין הוב כחדש 20 החיסול טובי ליט כחדש 10 יום הוידוי אלן פולסום כחדש 15 רצח במוזיאון פ.ד ג'יימס כחדש 15 האלמנה העליזה רוברט ב פרקר כחדש 10 משחק האריה נלסון דה מיל כחדש 15 דרגת האשמה ריצארד נורת פאטרסון כחדש כריכה עבה 15 טעויות הפיכות סקוט טורו כחדש 20 הצדק ע"פ הבלש פיר מרק אולדן כחדש 15 דמי שתיקה רוברט פ פרקר כחדש 15 מוות בשורות הכנסייה פ.ד ג'יימס כחדש 20 קו הראייה ג'ק קלי כחדש 10 ד"ר מוות ג'ונתן קלרמן כחדש 20 בני מזל ג'פרי ארצ'ר כחדש 25 ניסיון קטלני לי צ'יילד כחדש 20 למות פעמיים רוברט ב פרקר כחדש 15 המחסל דניאל סילבה כחדש 10 הדיבר העשירי לורנס סנדרס כחדש 10 סוכני הביון הלוחמים א"ב גריפין כחדש 10 אור אדום ט. ג'פרסון פרקר כחדש 15 הקרדינאל מהקרמלין טום קלנסי כחדש 15 מועדון המזימות ג'ונתן קלרמן כחדש 20 הזימון ג'ון גרישם כחדש 15 טום קלנסי הדוב והנחש כחדש 10 המרד על השארק פטריק רובינסון כחדש 15 חום קטלני לי צ'יילד כחדש 15 ג'ו השתקן ט ג'פרסון פרקר כחדש 15 הצלף פיליפ קר כחדש 10 נערי המקהלה פיליפ מרגולין כחדש 5 בית המשפט קונטיין רינולדס כחדש 25 הארי פוטר והנסיך חצוי האש ג'יי קיי רולינג כחדש 40 הארי פוטר והנסיך חצוי האש-אנגלית ג'יי קיי רולינג כחדש 30 מילכוד 22 ג'וזף הלר 1971-מצב סביר 30 מלחמה ושלום 4 חלקים טולסטוי טוב- מהדורה ראשונה בעברית 60 הלאומיות שגברה על מארקס זאן דניאל טוב מאוד 40 האיש הרזה רשיאל האמט טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 השושנה הלבנה ב טראון טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 פרשה בטראנסוואל הארי בלום טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 מורה הדרך ר.ק נארידן טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 פקעת הצפעונים פרנסוא מוריאק טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 בלי מדים ווילי קורסארי טוב- מהדורה ראשונה בעברית 15 חיים חדשים ברנארד מלמוד טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 זראבז- חלק א+ב אמיל זולא טוב- מהדורה ראשונה בעברית 30 זרע אנדרומה מייקל קריצטון טוב 15 רומח הדרקון - דרקונים של שחר האביב מרגרט וייס וטרייסי היקמן טוב מאוד 25 מבוכים ודרקונים ספר השחקן טוב מאוד 15 עיון ותיעוד אהוד ברק בן כספית אילן כפיר כחדש 20 המדריך הפשוט לצילום דיגטלי ביל קורבט טוב מאוד 20 ברק- הביגורפיה אילן כפיר כחדש 20 הנרי קיסינג'ר- שנותיי בבית הלבן הנרי קיסנג'יר כחדש 15 סיכומו של דבר יצחק שמיר כחדש 15 דרך לוחם אביגדור קהלני כחדש 15 הקווארק והיגואר מארי גל מן כחדש 10 50 למדינת ישראל ניסים משעל כחדש 15 אקולוגיה ספריית הטבע כחדש 15 יהדות רומניה בתקומת ישראל שורשים כחדש 10 גינס ספר השיאים טוב מאוד-1988 10 דרך ארץ אדם וטבע עירית זהרוני כחדש 15 תודה שבת שלום ומקווה לשמוע ממכם

R750-Girl

New member
למכירה שני ספרי הארי פוטר באנגלית

הספר השלישי והרביעי במצב חדש 30 ש"ח כל אחד נא ליצור קשר במסרים תודה רינת

high k

New member
מחפשת

עוד ספרים בנושא הפרעות אכילה ופסיכולוגיה של ההשמנה.

למעלה