קח-תן משהו לקרוא

rocco0

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo63.gifהרועה!!אריק שרון!הרי פו

למכירה 4 ספרים חדשים לגמרי 1.הארי פוטר-הנסיך החצוי-55 2.הרועה!!! על חייו של אריש קרון-65 3.עדן-יעל הדיה-50 4.צוואה-חיים גרינבויים-50 5.ניקולאס ניקלבי-צ'ארלס דיקנס-50 המחירים לא כוללים משלוח הודעות באתר או במסר אישי

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 156. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. בהצלחה!

מחפשת + ספרים לקנייה/החלפה

מחפשת ספרים ישנים בעברית של אגאטה כריסטי, מסדרת "ספרי מיסתורין". כמן כן ספרים של כריסטי באנגלית,חוברות מסדרת Actus Tragicus וספרים על עיצוב גראפי- לקנייה או החלפה בדיסקים, קסטות וספרים: מחווה ל-6 סופרים של המאה ה-20 אבן טוב-ישראלי- מה יש מעבר לסיבוב אלרדייס-להרגיש נפלא וולף-מרת דאלוויי טופלר-הלם העתיד מרקס-אין לקולונל מי שייכתוב עליו סטיירון-חשכה נראית סלייטר-לפתוח את התיבה של סקינר סרוואן-שרייבר- ללא פרויד ללא פרוזאק קאמי-הזר קואלו-האלכימאי שרייבר-פרפר הוצאת הוד עמי +דיסק Freehand 10 ילדים/נוער: די נור-האטלס הגדול של התגליות פינק, תירוש, פיבקו, טל-בעקבות סוד המגילה (לפורים) קונן-דויל- כלבם של בני בסקרוויל ספרית פועלים- איך למה ומדוע? האונ' המדעית החדשה, ידיעות אחרונות-כיצד פועל הטבע כיצד פועל המדע כיצד פועל כדוה"א אנגלית- קריאה/עיון/פנאי: Rule of The Four Caldwell&Thomason Eric Owen Moss Gift Wrapping Foe Every Occasion How To Draw Cartoons Hart Mondrian (Great Modern Masters) Paper Craft דיסקים: אהוד בנאי-ענה לי Butterfly Maraih Carey Timless Sarah Brightman Spiceworld Spice Girls My love is your love Whitney Houston Love, Whitney Whitney Houston By request Boyzone Jazz archives)) Billy Holiday Innocent & vain Nico

ice w

New member
כל הספרים ב20 ש"ח../images/Emo70.gif +ספרי מד"ב../images/Emo70.gif

כל הספרים בהוצאת עם עובד, בכריכה רכה. במצב מצויין
לא קרועים ולא מלוכלכים. רק 20 ש"ח לספר
32 גרהם גרין העוז והתפארת 36 ברנרד דיקנסון למה מדע? 79 אליעזר שביד מולדת וארץ יעודה 80 משה כספי החינוך מחר 83 הלל הלקין מכתבים לידיד יהודי באמריקה 84 אזן סונטאג הצילום כראי התקופה 86 בנימין תמוז חיי אליקים 87-88 (בעריכת: א. רבינוביץ'\ח. שקד) המזרח התיכון וארה"ב 89 ז'ן המבורגר ברכת הרפואה 92 יעקב ברנובסקי מקורות הידיעה והדימיון 95 וילארד גיילין רגשות 96 מוחמד חסנין הייכל הספינקס והקומיסטר 105 ברנרד וסרשטיין בריטניה ויהודי אירופה 1939-1945 106-107 ואנס פקרד מעצבי האדם 109 עמוס עוז פה ושם בארץ ישראל, בסתיו 1982 110 ישעיהו ברלין רשמים אישיים 111 אלכסנדר אלטמן פנים של יהדות 114-115 דניס מקסמית' מוסליני 116 ג'ון גודפילד עולם עתיר דימיון 123 (עורך: איתן גרין) במאים ואנשי קולנוע על הקולנוע 124 יעקב כ"ץ היציאה שלי מהגטו 242-243 אלבר כהן סולל 244 אביגדור דגן בינת השכוי 245 יצחק גורמזאנו גורן קיץ לאכסדרוני 246 יצחק בשביס זינגר שושה 247 דן ג'ייקובס ווידוייו של ג'וזף בייס 248-249 פטריק וויט גדילי עלים 250 טוני מוריסון שיר השירים אשר למוריסון 251 יורק בקר יעקב השקרן 253 גרהם גרין הגורם האנושי 254 גידה מופסן טואן 258 פטריק מודיאנו רחוב החנויות האפלות 259 חיים באר ניצוצות 260-261 ולאדימיר מקסימוב פרידה משום מקום 262 פאול קוהוט ספר לבן 265-266 יוזף רוט מארש רדצאקי 268 אנטולי ריבאקוב חול כבד 269 דנילו קיש גן, אפר 270 חיים גורי החקירה – סיפור רעואל 271-272 ולדימיר ווינוביץ' הטוען לכס המלכות 273 גרהם גרין דוקטור גרין מז'נבה או מסיבת הפצצה 274 יון קאלוגארו ילדותו של לא יוצלח 275-276 נעמי פרנקל צמח בר 277 פרנסואה מוריאק הנשיקה למצורע 278 תיאודור פונטאנה אפי בריטס 279-280 נתן שחם עצם אל עצמו 281-282 נדין גורדימר אורח כבוד 285 ינס פטר יעקבסן נילס ינה 286 איציק מאנגר סיפור גן עדן 287-288 ברנרד מלמוד פרקי חיים של דובין 301 דוד שחר נינגל 302 יעקב וסרמן פרשת מאוריציוס (א) 303 יעקב וסרמן פרשת מאוריציוס (ב) 304 א. ס. טורגניב קן הצללים 305 יצחק אורבך אורפז העלם 306 נדין גורדימר בתו של בורגר 307 סלאבומיר לובינסקי יאנושק 310 אביגדור וגבריאל דגן השען מסמטת המזלות 311 ברנרד מלמוד חסד אלוהים 312 משה שמיר הינומת הכלה 314 דלין מתיה הקפות ביער 315 נתן שחם חוצות אשקלון 316 דוד מרקיש הליצנים 320 ישראל המאירי הלבנים 321 ג'. מ. קוטזי חייו וזמניו של מיכאל ק' 322 איליה גרינברג חייו הסוערים של לאזיק רויטשואניץ 323 אנטון שאמס ערבסקות 324 דוד שחר יום הרפאים 327 יצחק גורמאזו גורן בלאנש 329 ג'וזף הלר אלוהים יודע 330 רוברט ואלזר עוזר לכל עת 382 גוסטב פלובר שלושה סיפורים 383 רבקה קרן אהבה אנושה 384 לואג'י מלרבה הנחש 385 אהרון מגד יום האור של ענת 386 ז'אן אוליביה טדסקו הסימפוניה הביזנטית 388 נתן שחם סדרה 389 וילה קאתר אנטוניה שלי 390 הנרי ג'יימס האירופאים 391 פול אוסטר מוזיקת המקרה
ספרי מד"ב מצויינים במחיר מיוחד של 40 ש"ח
רוג'ר זילנזי אדון האור בריאן אולדיס אל האינסוף מייקל מורקוק חרב השאול רוברט סילברברג כנפי לילה ארתור סי קלארק קץ הילדות
כל המעוניין שישלח לי מסר, או שיפנה אליי באימייל:[email protected] ואם זה ממש דחוף לו שישלח הודעה לפלאפון שלי: 054-6391173

ice w

New member
../images/Emo26.gifהמשך...

אגב, קוראים לי ורד ואני לא נושכת (חזק...
), אז אל תהססו להתקשר

בהזדמנות!!!!!!!!!!במחיר מציאה!!!!

למכירה 40 ספרים ב-400 ש"ח (הכסף עובר לתרומה עבור סל מזון למשפחה נזקקת) בינהם ספרי קריאה, נוער, אנצ' הישראלית הכללית 4 כרכים וספרי הומאופתיה באנגלית (חדשים שנקנו עבור מגמת הומאופתיה במדיסין..ולא השתמשנו בהם) צריך לבוא לקחת מראשל"צ לפנות במסר
פרטים נוספים!

miss_t

New member
חוברות זבנג וספר "המקרה המוזר"

יש בידי 12 גיליונות זבנג (ציורי קומיקס של אורי פינק), שמורים היטב, לא מקומטים ובלי אוזני סוס. החל מגיליון 3 עד גיליון 14. לא מוכרת בבודדים. ב-100 שקלים בלבד!! בנוסף, מעוניינת להחליף את הספר המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה בספר של שרה אנג'ל- מלאך או שטן.

hobbit12

New member
יער דנקטון

שלום מחפש את יער דנקטון (שני הכרכים במצב טוב בלבד) ואת משפחתי וחיות אחרות - גם כן רק במצב טוב, תודה

nony11

New member
ספרים במצב מצויין ובזול.

אני מעוניין למכור את הספרים הבאים, כולם במצב מעולה, כולם 25 ש"ח או פחות: הבושם \ פטריק זיסקינד סרוואנטס \ דון קיחוט א+ב המהדורה החדשה צופן דה וינצ'י \ דן בראון המארג \ קליב בארקר כוחו של התת מודע \ ד"ר ג'וזף מרפי זכרון דברים \ יעקב שבתאי המהדורה החדשה אמת מארץ תצמח \ חיים סבתו לאן נעלמת אריק איינשטיין? \ איתמר בן כנען האל הרוכב על הארלי \ ג'ואן בריידי טרף קל \ ישי שריד 1949 הישראלים הראשונים \ תום שגב חמורו של משיח \ ספי רכלבסקי לאהוב \ אנתולוגיה יש לי חבר משה חוואטו והעורב \ קובי אוז הסמפוניה הגמורה \ אאוגוסטו מונטרסו אחרון המאהבים החכמים \ אמנון ז'קונט ספר הדקדוק הפנימי \ דוד גרוסמן מישהו לרוץ איתו \ דןד גרוסמן עיין ערך: אהבה \ דןד גרוסמן משוואה עם נעלם \ אורי אדלמן עצור! כאן פג תוקף כרטיסך \ רומאן גארי מי יבכה כשתמות? \ רובין ס שארמה באדולינה \ גבי ניצן הטאו של פו \ בנג'מין הוף האלכימאי \ פאולו קואלו. המכירה באמצעות דואר ישראל בלבד, המעונינים שילחו מסר.

EyaL 2 3

New member
עידכון רשימת החיסול

אני מוכר את הספרים הבאים במחירים שמצויינים ליד כל ספר המכירה היא מ10 ספרים ומעלה בלבד ניתן לבוא לאסוף את הספרים מראשון לציון משלוח חינם לכל איזור בגוש דן אלו המחירים הסופיים אז אנא לא להתמקח המחירים גם ככה זולים נורא נא לפנות אליי במסרים בלבד או בטלפון 0504266773 בחזרה מטואיצ´י יוסי גינסברג כחדש 10 היינה יגאל לוסין כחדש 15 רצח ליד הבית אדיבה גפן כחדש 15 פילגש בגבעה שולמית לפיד כחדש 20 אהבה בדלתיים סגורות רם אורן כחדש 20 קילומטר ויומיים שמעון אדף כחדש 20 לראות בחושך אהוד אשרי כחדש 20 סמטת השקדיות בעומריג´אן דורית רביניאן טוב 15 הדרך לחניתה מיירה קיי כחדש 15 נסיך לבבות אדום יעל איכילוב טוב 15 הרומן שלי עם בן גוריון ועם פנינה יעל רוזמן כחדש 10 בגובה הדשא דן יהב טוב 10 האדם החמישי רון שיוביץ כחדש 20 אות קין רם אורן טוב 20 משוואה עם נעלם אורי אדלמן כחדש 20 רצח מצלמים בתיה גור כחדש 20 אניהו אתגר קרת כחדש 20 והיינו שם שתיים טליה טופז כחדש 10 מרגלי גדעון גורדון תומס טוב מאוד 15 סכנה בלתי נראית סטלה רימנגטון כחדש 15 מבער אחורי קולין הריסון כחדש 20 פריקי דיקי אלמור לנארד כחדש 10 לשון החוק טים גרין כחדש 20 ירייה לא מכוונת רוברט ב פרקר כחדש 10 האמת ורק האמת ג´ון לסקואה כחדש 20 מרגלים ותיקים צ´ארלס מקקרי כחדש 20 גמביט טורקי בוריס אקונן כחדש 10 זמן המתנה ג´ארלד סימור כחדש 10 כבר מתה קתי רייכס כחדש 15 מפלצת ג´ונתן קלרמן כחדש-רב מכר 20 עזאזל בוריס אקונן כחדש 20 מראות כפולות אלמור לנארד כחדש 15 עד המדינה סקוט טורו כחדש 15 אדום הוא הורד ג´יימס פטרסון כחדש 5 מידה של צדק פ.ד ג´יימס כחדש 10 השימוע ג´ון לסקואה כחדש 10 נסיבות מחמירות שלדון סיגל כחדש 5 שליחותו של רוצח רובין הוב כחדש 20 החיסול טובי ליט כחדש 10 רצח במוזיאון פ.ד ג´יימס כחדש 15 האלמנה העליזה רוברט ב פרקר כחדש 10 דרגת האשמה ריצארד נורת פאטרסון כחדש כריכה עבה 15 טעויות הפיכות סקוט טורו כחדש 20 הצדק ע"פ הבלש פיר מרק אולדן כחדש 15 דמי שתיקה רוברט פ פרקר כחדש 15 מוות בשורות הכנסייה פ.ד ג´יימס כחדש 20 קו הראייה ג´ק קלי כחדש 10 ד"ר מוות ג´ונתן קלרמן כחדש 20 המחסל דניאל סילבה כחדש 10 הדיבר העשירי לורנס סנדרס כחדש 10 סוכני הביון הלוחמים א"ב גריפין כחדש 10 אור אדום ט. ג´פרסון פרקר כחדש 15 הקרדינאל מהקרמלין טום קלנסי כחדש 15 המרד על השארק פטריק רובינסון כחדש 15 ג´ו השתקן ט ג´פרסון פרקר כחדש 15 הצלף פיליפ קר כחדש 10 נערי המקהלה פיליפ מרגולין כחדש 5 בית המשפט קונטיין רינולדס כחדש 25 מלחמה ושלום 4 חלקים טולסטוי טוב- מהדורה ראשונה בעברית 60 הלאומיות שגברה על מארקס זאן דניאל טוב מאוד 40 האיש הרזה רשיאל האמט טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 השושנה הלבנה ב טראון טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 פרשה בטראנסוואל הארי בלום טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 מורה הדרך ר.ק נארידן טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 פקעת הצפעונים פרנסוא מוריאק טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 בלי מדים ווילי קורסארי טוב- מהדורה ראשונה בעברית 15 חיים חדשים ברנארד מלמוד טוב- מהדורה ראשונה בעברית 10 רומח הדרקון - דרקונים של שחר האביב מרגרט וייס וטרייסי היקמן טוב מאוד 25 מבוכים ודרקונים ספר השחקן טוב מאוד 15 עיון ותיעוד אהוד ברק בן כספית אילן כפיר כחדש 20 המדריך הפשוט לצילום דיגטלי ביל קורבט טוב מאוד 20 ברק- הביגורפיה אילן כפיר כחדש 20 הנרי קיסינג´ר- שנותיי בבית הלבן הנרי קיסנג´יר כחדש 15 סיכומו של דבר יצחק שמיר כחדש 15 דרך לוחם אביגדור קהלני כחדש 15 הקווארק והיגואר מארי גל מן כחדש 10 50 למדינת ישראל ניסים משעל כחדש 15 אקולוגיה ספריית הטבע כחדש 15 יהדות רומניה בתקומת ישראל שורשים כחדש 10 גינס ספר השיאים טוב מאוד-1988 10 דרך ארץ אדם וטבע עירית זהרוני כחדש 15

כiכב ijפל

New member
../images/Emo110.gif אממ

מעוניינת בספר צופן דה וינצי אם אקטואלי שלח לי מסר

r i n i

New member
מחפשת את "משוצבק עד צבאטנאק"

מקווה שזכרתי לאיית נכון...

gebgeb

New member
'משוורצאבק עד צבתנק'

ספרו המקסים והמצחיק ביותר של הלבריטר - מאגר כלי-זין. אח לספרו הקודם (המקסים והמצחיק לא פחות) 'מכפראש ועד רגלאצבע' - אוסף בעלי-חיים. שני הספרים בהוצאת תמוז. שיהיה בהצלחה.

matan winner

New member
למכירה \ החלפה

קופיקו המהדורה החדשה-"קופיקו בג'ודו" ו-איזה בלאגן" החטוף ואיזידור החמור של סידרת כסח-כוח סיירת חוקר של גלילה רון פדר הרבעיה הוהתוכי בהר ההרפתקאות סודות נעורים-חני נחמיאס מורה מדליקה-סמדר שיר 2 ספרים של קרולין קיו-"מיסתןרי האלון השבור" ו"מיסתורי האלון החלול" 2סיפרי צמרמורת "הפנטום מאולם המופעים" ן-"דם המיפלצות 2" רובינזון קרוזו-דניאל דיפו הטכניקה של הקרטה-ז'ק דלקור-(הספר לא במצב טוב) נשיקה בכיס -שלומית כהן אסיף (ספר שירים) פיתאום באמצע גיל ההתבגרות-גלילה רון פדר רק בשביל מילי-תמי שם טוב הלב שחיפש הלב שמצא-דורית ארגד פלאי היום יום-מאת. ה.יורגן פרס בורחים מהבית-רון כחלילי נערה בתרדמת-דאגלס קופלנד אבירי השולחן העגול-תומס מלורי אני אתגבר-דבורה עומר חולה חופש-סמדר שיר חידות לבלשים מתחילים-שלמה אבס הכלב "סתם"-אביבה דקל סיפורים בג'ינס-סמדר שיר הברונית אורצ'י-הרפתקאותיו של סקרלט כימפרנל ------------------------------------- כול ספר ב25 . מי שיקח 3 ספרים ומעלה 20 לכול ספר ןמי שמעוניין בהחלפה שישלח לי את רשימת הספרים שיש לו להחלפה icq:321508690

SOGMULE

New member
שלום , מחפש ספר בתורת החשמל

הספר נקרא " יסודות תורת החשמל" מחבר : ח. גירון. הוצאת אורט אם אני לא טועה .. יש לספר 2 כרכים - צריך את שניהם בעיקרון אך גם אחד מהם זה טוב ..מה שיש .. ושיהיה משומש (במצב סביר שאפשר גם ללמוד ממנו) כי חדש במחיר מלא יש בחנות ואין תקציב :) אז צרו קשר (מסרים) אם יש משהו בכיוון או כל פיסת מידע - תודה מראש :)

למעלה