קח-תן משהו לקרוא

מחפשת את הספר 3:0 לטובת בעלי הזקן

בס"ד שם הספר:3:0 לטובת בעלי הזקן או הרפתקאותיו של דן בוץ! למי שיש פרטים שלחו למייל- [email protected] תודה רבה!

micca7

New member
צריכה עזרה דחוף

אני מחפשת ספר ילדים על המשפחה, שכתוב של על כל מיני סוגי משפחות אמא חד הורית, הורים גרושים, ילדים יתומים, ילדים מאומצים... אם למישהו יש איזהשהו מושג אני אשמח לעזרה :) תודה

elinrus

New member
למיקה 7 ולשאר החברים

ביקרתי היום בחנות ספרים יד שניה מהממת בתחנה הישנה בת"א. יש שם המון ספרים, על המון נושאים. ולגבי מה ששאלת - על משפחה, גירושים ילדים: יש שם מדורי חינוך, פסיכולוגיה, משפחה, וכו'. זה נמצא ברחוב הגר"א 4 (ממש ליד איפה שהיתה התחנה הישנה של פעם) קרוב לרחוב הרכבת. לחנות קוראים "תגא". 03-6872974, או באתר שלהם: www.rarebooks.co.il . מקווה שזה יעזור לך...

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 159. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל. ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו(הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). חג שמח!

dos torres

New member
הארי פוטר והנסיך חצוי הדם

הארי פוטר והנסיך חצוי הדם בעיברית כחדש הארי פוטר והאסיר מאזקבן בעיברית כחדש הארי פוטר ומסדר עוף החול באנגלית כחדש

dos torres

New member
אלמנה לשנה אחת - אירווינג

הטאו של פו שניהם כחדשים 30 כ"א

evilihi

New member
מחפשת

מסע האופנוע הגדול - גבי בבלי ספרים של רחוב סומסום/דרדסים/הדבורה מאיה זכרונותיה של גיישה ספרים של המרים - מר שמח, מר שלומפר, וכו. צופן דה וינצי קניה או החלפה - יש לי ספרים של ויסי אנדרוס באנגלית במצב חדש לחלוטין.

beky1

New member
יש לי את צופן דה וינצי

חדש לחלוטין, למסירה ישירה בלבד באזור השרון פרטים נוספים במסרים

יש לי את זכרונותיה של גיישה

ואני צריכה לבדוק, אבל אמורים להיות לי ספרים של רחוב סומסום והדרדסים.

ליטרט

New member
היי, יש לי שלושה ספרים מהרשימה

שלחתי לך מסרים בנושא. דורון.

yaron37

New member
מחפש כרכים מאוגדים שנתיים של

השבועון להיטון הארץ שלנו ודבר לילדים. אשמח לעזרה! תודה!

jen10

New member
שלום לכולם, אני צריכה עזרה

בקשר ספרים, מסוג חזרה לעבר- שקשורים בימינו נגיד והנערה או המישהו חוזרים, ושניתן למצוא רק בחנות ספרים הכוללת את כול החנויות הספרים תודה

Spread

New member
../images/Emo162.gif|תקנו!! ../images/Emo162.gif../images/Emo162.gif

ספרים במצב חדש לגמריי, כמו שנקנו מהחנות! למכירה במחירים מצוינים: מסרים מעבר לזמן - דר' בריאן ל' וייס - 25 גשר מעל ומעבר - ריצ'ארד באך - 20שקל. חוק דילברט - סקוט אדמס - 20 שקל. פאנג שואי - עיצוב לחיים טובים - ירון זפרן - 25 שקל. קריאת כף היד - נתנאל אלטמן - 20 שקל. הארגון הלומד - פיטר מ. סנג'י - 25 שקל. ורוניקה מחליטה למות - פאולו קואלו - 25 שקל. הארי פוטר ואבן החכמים - ג'יי. קיי. רולינג - 25 שקל. חלוף הזמן - שירלי קליביצקי - 15 שקל. הארי פוטר והאסיר מאזקאבן - ג'יי. קיי. רולינג - 25 שקל. החוויה המאגית - אריאל גליקליך - 20 שקל. צמרמורת - ר' ל' סטיין -1- הילדה שצעקה... "מפלצת!" - 7 שקל. צמרמורת - ר' ל' סטיין -31- חרדות ברחוב הלם - 7 שקל. אפשר ליצור איתי קשר בפרטי, באי מייל: [email protected] ב- ICQ: 250657256 או בפלאפון: 054-7681335 הנחה נוספת למזמינים מספר ספרים. המחיר לא כולל משלוח.

למעלה