קח-תן משהו לקרוא

rikidanon

New member
מחפשת את הספר"צייד בודד הוא הלב"

מחפשת את הספר "צייד בודד הוא הלב". בתל-אביב. תודה, ריקי

rikidanon

New member
שכחתי גם צריכה ספרי ד.נ.ד. בעברית.

כן, גם צריכה ספרי ד.נ.ד. בעברית לילד בן 10. תודה מראש.

ifat28

New member
למכירה ../images/Emo20.gif

תולדות האהבה- ניקול קראוס, מצב מצויין כחדש, 35 ש"ח קנון מהופך- מאוסינג, מצב בינוני, 15 ש"ח

ifat28

New member
תיקון טעות במחיר, לגבי תולדות האהבה

של ניקול קראוס- 30 ש"ח.

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 160. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל. ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו(הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). חג שמח!

high k

New member
רודף העפיפונים../images/Emo20.gifחדש../images/Emo20.gifב45 שקלים

beky1

New member
מחפשת את מכתבים ליוני

עד 25 ש"ח , במסרים.(מכתבי יוני נתניהו) אפשרות להחלפה באחד הספרים מהרשימה תודה

madmax10

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo63.gifלמכירה כמה ספרים טובים

1.אנו החיים-איין ראנד=1963- 2.דברי ימי ישראל- ד"ר צבי גרץ=ווארשה-1934 3.בנות הקדר-מ.דלוז'נבסקי=1954 4.שערי המזרח=טוביה ב. אשכנזי=מלווה באיורים=1930 5.ההוכחה-אגוסטה כריסטוף 6.תעלומת החיי-ב.פישקו-1948-איורים 7.בין כרמי יהודה-משה סמילנסקי=1948 8.אנשי שקלוב=זלמן שניאור=1951 9.ספר האדם והמדינה=הלל בן שמאי=1948 10.בבואי למחרת-שמעון סאמט-1946(איורים) ================================================ כל הספרים במצב טוב המחירים ימסרו לפוניפ ספציפית

קרן444

New member
מחפשת "אף מלה על אהבה" /חנה גולדברג

באיזור גוש שגב. תודה!

shir7777

New member
מחפשת לקנות

קבצנים ובררנים ננסי קרס קבצנים רוכבים ננסי קרס

tsoff

New member
מעונינת לרכוש ספרי מגדר וחינוך

מחפשת במיוחד את : הוא והיא בכיתה - יהודית אברהמי עינת מניות ומגדר בחינוך - שמחה שלסקי עורכת אי שיוויון בחינוך - לאה שקדיאל שוויון הזדמנויות לבנות ולבנים במערכת החינוך - רינה שחר מצא מין את שוויונו - משרד החינוך

tsoff

New member
מעונינת גם בספרים על מחקר אכותני

מחפשת את : מסורות וזרמים במחקר האיכותני - צבר בן יהושוע נעמה מילים המנסות לגעת - שקדי אשר

meri האחת

New member
מחפשת את הספר../images/Emo26.gif

ממתקים ומעט בגדים של חנן עזרן שבת שלום

Alleycat74

New member
מחפשת ספר לקנייה../images/Emo63.gif

אני מחפשת עותק של הספר: The sorcerer's crossing מאת: Taisha Abelar הספר כבר לא נדפס ואני זקוקה לעותק נוסף (יש לי אחד) שלו די בדחיפות. האמת לא אכפת לי לקנות אפילו שני עותקים משומשים אז אם יש למישהו - בבקשה שלחו לי מסר!

kkarinn

New member
../images/Emo41.gif ספרי קריאה למכירה בזול ../images/Emo41.gif

גורל אחד - תולדות ההגרלות בעם ישראל / דורון הרצוג - כחדש 70 הנוסע השמיני 4 / א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש 30 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה / דנה ויגלר, אליהו זערור - כחדש 20 לליה / מרינה גרוסלרנר - כחדש 30 סימני אהבה - טלה / ג'וליה ודארק פארקר - כחדש 10 תאונות / יעל הדיה - כחדש 35 dreamcatcher / stephen king - בינוני 20 one door away from heaven / dean koonz - כחדש 20 ספרים ישנים (במצב סביר יחסית לגילם): אבא גוריו / ה. דה בלזק, הוצאת מ.ניומן, 1951 - 25. אשת נכסים / ברברה טיילור ברדפורד, הוצאת זמורה ביתן, 1985 - 25. בן תערובת / יוהאן פאבריציוס, הוצאת עמיחי, 1959 - 25. האסופית / ל.מ. מונטגומרי, הוצאת מ.ניומן (ספר מנוקד, לילדים) - 25 כוכבים מציצים מרום / א.י. קרונין, הוצאת מהדורת הספר הטוב, 1960 - 25. נשים קטנות - כרך א' / לואיזה מיי אלקוט - 25. מבצע קיסריה / עמוס אריכא, הוצאת א. לוין אפשטיין, 1967 - 25. צעדים / יז'י קושינסקי, הוצאת תמוז, 1980 - 20. לכל המעוניין, נא לפנות במסר או במייל: [email protected]

ספרים להחלפה בלבד, לא לקניה

1. כל היצורים קטנים כגדולים/ג'ימס הריוט 2. -"- הדברים מבהיקים כיפים/ -"- -"- 3. -"- -"- נבונים כמופלאים/ -"- -"- 4. את כלם ברא אלוהים/ג'יימס הריוט 5. תעביר את זה הלאה/ קת'רין ראיין הייד 6. העולם, קצת אחר כך/אמיר גוטפרוינד לפרטם במה אני מתעניין אנה, פנו אלי ב[email protected]

למעלה