קח-תן משהו לקרוא

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 163. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל. ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו(הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). חג שמח!

dify

New member
"אני שונא מתמטיקה"

מאת מרלין ברנס ספר ילדים גדול ישן ואהוב :) אם גם אתם עברתם את גיל ה30 אולי היה לכם אחד כזה בבית ואולי אתם רוצים להעביר אותו הלאה? :)

Boone

New member
../images/Emo63.gif למכירה ספרים שונים

חימו מלך ירושלים / יורם קניוק לא ביום ולא בלילה / יצחק בר-יוסף ספר האלף-בית / דן צלקה מחר יקרה לנו משהו טוב / אסתי ג. חיים סיפורי מתח ופנטסיה / אדגר אלן פו המבצר הלבן / אורחן פאמוק הזר / אלבר קאמי הסיירת יוליסס / אליסטר מק'לין שורשים / אלקס היילי קוסמוקומיקס / איטאלו קאלווינו אני רובוט / אייזק אסימוב הימנון / איין ראנד איים ברשת / ברוס סטרלינג מלחמה לנצח / ג'ו הולדמן הרעב / ויטלי שטרייבר מילון בחרוזים / אהוד מנור, צפורה שפירא ילד של שוקולד / חגית כהן ספור על טיול של ארנב וחתול / מיריק שניר הגוניס / ג'יימס קהן הלב / אדמונדו דה אמיצ'יס האי ברחוב הציפורים / אורי אורלב הצבעוני השחור / אלכסנדר דיומא קונצרט בגן / דבורה בן נר המסע הנועז / ז'ול וורן כ 2,000 ספרים נוספים מחכים לכם אצלי ועכשיו לכבוד החג כל הספרים עד 20% הנחה. לחצו כאן כדיי להגיע לרשימות חג שמח לכולם

gryphon music

New member
רבי מכר

ההזדמנות האחרונה - הרלן קובן 35 ש"ח פרנויה- ג'וזף פיינדר 40 ש"ח כל ספרי רם אורן 25 ש"ח המשליטים,רזה,המשחקים של ג'ראלד,מתוך הביואיק,דולורס קלייבורן,אש זרה -35 ש"ח כ"א אנימורפס 16 - 1 ב 160 ש"ח הארי פוטר ואבן החכמים,חדר הסודות - 35 ש"ח כל אחד כל ספרי הרבעייה, החמישיה,השישיה וכן הלאה -10 ש"ח{כולל הכלב}

gryphon music

New member
מדע בדיוני

מגילת החרבות - 50 על חומות העולם - 50 כוכב ושמו שאול - 50 לחש הזאבים - 40 אסימוב - המוסד האחר-40 אסימוב- המוסד השמימי 40 אסימוב- המסע הפנטסטי 50 ויקסן 03 - קלייב קאסלר -45 ספרי רוברט ג'ורדן באופוס-30 כ"א הר סין ז'אנג - 35

"הכל מואר"- ג'ונתן ספרן פויר

מעוניינת למכור את הספר 'הכל מואר', ספר חדש לגמרי שלא קראו בו. מוכנה להתפשר על המחיר, או להחליף אותו תמורת ספר אחר שיראה לי.

מומין1

New member
ספרי לימוד במתמטיקה

למכירה במצב מצוין 3 ספרי לימוד במתמטיקה ל-5 יחידות של יואל גבע. כרכים א, ב, ד. ב-50 שקל כולל משלוח בדואר.

יור 23

New member
אוגדן לפסיכומטרי

לכל מי לומד לקראת הפסיכומטרי יש לי את האוגדן כחדש( בוצע מבחן אחד בלבד)במצב מעולה!!! במחיר של 100 ש"ח .לכל מי שמעוניין:[email protected] או בטלפון:0547681335 בהצלחה במבחן.

shir7777

New member
מחפשת לקנות

קבצנים ובררנים ננסי קרס קבצנים רוכבים ננסי קרס

Luna Sphere

New member
אני מחפשת משהו מאוד חשוב

אם מישהו כאן יודע אם יש בארץ או שיש לו שקנה בבריטניה או בכל מקום אחר את אחד מהספרים של פיט דוהרטי- PETE DOHERTY או של הליברטינס- THE LIBERTINES יש ספר חדש של הליברטינס שנקרא- BOUND TOGETHER אם מישהו יודע משהו, קצה חוט או מישהו שהוא מכיר זה יהיה נהדר!! תודה רבה לכולם!

Luna Sphere

New member
קודם כל,

סליחה שפתחתי שירשור חדש מעל זה, אפשר להעביר אותו לשרשור הזה? בכל מקרה, אני מחפשת בכל מקום בארץ את המגזין הבריטי NME. אם למישהו יש או מכיר מישהו אני אשמח בהחלט לדבר במסרים/כאן.

drond

New member
למכירה ספרי האונ' הפתוחה,מחירים 10

השוואה בין למדא - חנות הספרים של האוניברסיטה הפתוחה למחירים שלי : אתר למדא באינטרנט :https://ouweb.openu.ac.il/pls/dlamda/lamda.first לפרטים בנוגע לספרים : [email protected] !!!!!!!!!!!!!!!!!! אמצעי תקשורת המונים בישראל / דן כספי ויחיאל לימוד(151 ₪ בלמדא,90 ₪ אצלי) המתווכים /דן כספי ויחיאל לימוד(60 ₪ אצלי ) תקשורת ודמוקרטיה בישראל / דן כספי (65 ₪ במיתוס, 40 ₪ אצלי) מדיניות תקשורת בישראל / אורן טוקטי(110 ₪ בלמדא, 70 ₪ אצלי) אינטרנט :תקשורת ,חברה ותרבות /דב שנער (76 ₪ בלמדא , 50 אצלי) תקשורת :טכנולוגיה ,חברה תרבות- 3 כרכים (190 ₪ בלמדא, 120 ₪ אצלי) אמנות התיעוד החזותי /אלן רוזנטל (76 ₪ בלמדא,50 ₪ אצלי) תקשורת כתרבות – מקראה ב'/תמר ליבס, מירי טלמון.(91 ₪ בלמדא, 60 ₪ אצלי) תקשורת כתרבות –כרך ב'/תמר ליבס ,עמית קמה ,מירי טלמון .(46 ₪ בלמדא,30 אצלי) תקשורת המונים – יחידות 1-10 + מקראה /דן כספי (240 ₪ בלמדא) מבוא לכלכלה – מיקרו –2 כרכים של יחידות 1-6 / גדעון יניב (78 ₪ בלמדא,50 ₪ אצלי) מבוא לכלכלה – יצחק אורון ,נילי מארק,גליה עופר (50 ₪ בחנויות,20 אצלי) יישומי המחשב למדעי החברה –2 ספרים (60 ₪ בחנויות, 40 אצלי) מדריך הזהב לאינטרנט / פרוידנברגר שמעון (20 ₪ אצלי) ערכת לימוד excel 97 – ספר +תקליטורים (30 ₪ אצלי) מבוא לסוציולוגיה – 5 כרכים של יחידות 1-12 (205 ש"ח בלמדא, 130 ₪ אצלי) לשון ,חברה ותרבות- כרכים א' ו ב' /מלכה מוצ'נק (100 ₪ בלמדא,50 ₪ אצלי) סמאנטיקה עברית – משמעות ותקשורת – יחידות 1-10 (בלמדא 143, אצלי 90 ) מבוא לסטטיסטיקה א למדעי החברה – יחידות 1-8 (143 ₪ בלמדא, אצלי 90 ₪) הסקה סטטיסטית –(סטטיסטיקה ב' )-יחידות 11-14 (95 ש"ח בלמדא ,60 ₪ אצלי) תרבות תקשורת ופנאי בישראל – מקראה בעברית+מקראה באנגלית / פרופ' אליהוא כ"ץ ויצחק ינוביצקי (216 ₪ בלמדא, 130 אצלי) תרבות הפנאי בישראל – תמורות בדפוסי הפעילות התרבותית / פרופ' אליהוא כץ , הדסה האז,שוש ויין,חנה אדוני, מיכאל גורביץ מרים שיף .(106 ₪ בלמדא 80 ₪ אצלי) התנהגות אירגונית – 2 כרכים/ד"ר אביעד חיים (106 ₪ בלמדא , 85 ₪ אצלי) ניהול הפרסום- 2 כרכים/ פרופ' יעקב הורניק ,פרופ' יהושוע ליברמן. (208 ₪ בלמדא, 140 ₪ אצלי ) מנהיגות ויישומיה בחינוך - מקראה באנגלית +מקראה בעברית/ ד"ר רונית בורגל(118 ₪ בלמדא, 70 ₪ אצלי)

tigeria

New member
מחפש ספרים של הוצאת משרד הבטחון

מחפש ספרים מ2 סדרות של משרד הבטחון סדרת מלחמת העולם 2 סדרת קלע וכן ביוגרפיות של מפקדים ממלחמת העולם 2 -לאו דווקא משהב"ט חלק מהספרים יש לי , צרו קשר תודה

דנטל

New member
יש לי

הנילוס הלבן - אלן מורהד 1943 - הניצחון שלא היה - ג'ון גריג

לוסי100

New member
ספרים של משהב"ט

בחנות "ספרים בכפר" בכניסה למושב בני ציון (טל 09-7487555) יש מבחר גדול של ספרים של משהב"ט במחירים נמוכים. (יש לחנות סניף נוסף במתחם ה"סינמה סיטי" ברמת השרון. גם שם יש ספרי משהב"ט, במבחר קטן יותר).

dafchuk

New member
מחפשת את "מזכרת עולם" של דניאל

סטיל. במצב סביר ובמחיר עוד יותר סביר...
למי שיש,שישלח מסר. תודה וחג שמח

דנטל

New member
ספרים שקיבלתי מאחי למכירה

אלכימיה - אמנות השינוי - ג'יי רמזי החופש מהידוע - קרישנמוטי שפת הידידות - סוזן פוליס שוץ לאלף את השדון - אתגר פסיכולוגי - ריצ'רד ד. קרסון משמעות החיים - אסא כשר אומות מספרות - אסף, סידר וערך ד. קמחי עצות טובות לחיים טובים - תרגמה סמדר שיר שורשים ושיעורים בזמן - ד"ר בריאן ל. וייס נוסטרדמוס - חזונות לעתיד - ג'.ה. ברנאן הינשוף - ארבעה סיפורים - ניסים אלוני שיחות עם אלוהים - דו-שיח לא שכיח - ספר 2 - ניל דונאלד וולש

מחפש ספר נדיר

דוד שלי קיבל ספר על עלילות בספורט בהוצאת ספריית מעריב. הספר אבד, אבל מאוד אהבתי אותו. קראו לו משהו כמו "עלילות בלתי נשכחות בספורט". היו שם סיפורים על שבירת שיאים כמו סיפורו של רוג'ר באניסטר, ששבר את שיא ריצת המייל, על אמיל זאטופק, הקטר הצ'כי, ג'ו לואיס, מפציץ החום, דמפסי ועוד. הספר יצא בהוצאת מעריב, כנראה בסוף שנות החמישים או ראשית שנות השישים, למחבר קראו לדעתי רפאל משהו והוא היה כתב ספורט בעיתון מעריב. מי יכול לתת לי שם מדויק של הספר והיכן אוכל למצוא אותו? בתודה מראש, האביר.

למעלה