קח-תן משהו לקרוא

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 171. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל - ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). בהצלחה!

Brinn

New member
ספרים להחלפה

חדשים לגמרי: לוכד החלומות- סטיבן קינג הניצוץ- סטיבן קינג ג'יימס פריי- מיליון רסיסים קטנים במצב בינוני: רודף העפיפונים- חאלד חוסייני Stephen King- The shining

MommyHug

New member
I hate you don't leave me

שלום
אני מחפשת את הספר I hate you don't leave me של Jerold J. Kreisman. (בעברית: אני שונא/ת אותך אל תעזוב/י אותי מאת ד"ר ג'רי קרייסמן) הספר עוסק בהפרעת אישיות גבולית. אם אין את הספר הזה, אני אשמח לכל ספר בנושא. תודה

גאמוב

New member
ספרים של שיאי גינס, בעברית ובאנגלית

3 ספרים של שיאי גינס: שיאי גינס 1998, באנגלית שיאי גינס 2000, בעברית שיאי גינס 2001, באנגלית כל אחד מהספרים כולל מאות צילומי צבע מרהיבים, ואלפי שיאים שונים ומשונים מרחבי העולם. מדובר בספרים האיכותיים האחרונים שחברת גינס הוציאה, לפני שהפסיקה להתמקד בספרים ועברה לפרסום השיאים באינטרנט. כריכה קשה. המחיר: 75 ש"ח לספר בודד. 200 ש"ח לסדרה כולה.

פוEט

New member
יש לי מיליון ואחד ספרים מכל סוג

אם מישהו מעוניין להתעניין? כמובן רובם במצב טוב מאוד ,אולי סימן של אוכל פה ושם

diego5

New member
אני מחפש סיפרי מדע בידיוני

אם זה אקטואלי אפשר ליצור איתי קשר דרך "מסר למחבר"

מעוניינת למכור ספרי לימוד

של יואל גבע. החבילה כוללת בתוכה כעשרה ספרים, מתוכם ספרי לימוד מתמטיקה (גיאומטריה, אלגברה, כמותי ובעיות), ספר מילולית, ספר היגיון, ספר אנגלית, מילון ללימוד מילים וגם עוד כמה ספרים עם תרגילי חזרה. הספרים הם חדשים, מאוד נקיים מבפנים וכמעט לא כתוב בהם כלום (כן, לא כל כך למדתי באותו הזמן..) ומעולים גם בשביל מי שלומד לבדו בבית. כמו כן אני גם מעוניינת למכור את הספר "הכל מואר", חדש לגמרי ולא נקרא אפילו פעם אחת. מחירים לא גבוהים. מי שמעוניין שייצור איתי קשר ע"י מסר.

Spread

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo117.gifספרים למכירה!!../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif

ספרים במצב חדש לגמריי, כמו שנקנו מהחנות! חלקם גם לא נפתחו עדיין. למכירה במחירים מצוינים: שער לארכיטקטורה- מה? דע! - ירון גולני - 60 שקל. עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס - 50 שקל. אוגדן לפסיכומטרי 2005, מהדורה אחרונה - 70 שקל. מסע הנשמות - דר' מייקל ניוטון - 45 שקל. ריפו עצמי - לואיס פורטו - 15 שקל. המילון הענק של פשר החלומות - אייל גולדברג ובשמת אדמון - 35 שקל. העין השלישית - חלומות - דיוויד ברוט - 15 שקל. הספר הקטן של הטארוט - א. מורג ,א. בן מרדכי, ש.ברק - 7 שקל. קריאת כף היד - נתנאל אלטמן - 20 שקל. הארגון הלומד - פיטר מ. סנג'י - 25 שקל. כלכלת בית - ד"ר יאיר לוריה - 30 שקל. השחף - ריצ'ארד בך - 30 שקל. חלוף הזמן - שירלי קליביצקי - 15 שקל. 11 דקות - פאולו קואלו - 25 שקל. ורוניקה מחליטה למות - פאולו קואלו - 25 שקל. חוק דילברט - סקוט אדמס - 20 שקל. הטאו של המוטיבציה - מקס לנדסברג - 40 שקל. פאנג שואי - עיצוב לחיים טובים - ירון זפרן - 25 שקל. שלוות המזרח - דר' ארתור סוקולוב - 25 שקל. החוויה המאגית - אריאל גליקליך - 25 שקל. הארי פוטר ואבן החכמים - ג'יי. קיי. רולינג - 25 שקל. הארי פוטר והאסיר מאזקאבן - ג'יי. קיי. רולינג - 25 שקל. אינדיאנה ג'ונס הצעיר -2- קבר האימה - לאס מרטין - 10 שקל. צמרמורת - ר' ל' סטיין -1- הילדה שצעקה... "מפלצת!" - 7 שקל. צמרמורת - ר' ל' סטיין -31- חרדות ברחוב הלם - 7 שקל. אפשר ליצור איתי קשר בפרטי, באי מייל: [email protected] ב- ICQ: 250657256 או בפלאפון: 054-7681335 הנחה נוספת למזמינים מספר ספרים. העסקה תתבצע פנים מול פנים או דרך דואר רשום. המחיר לא כולל משלוח.

s h i n e3

New member
עזרה!

שלום,אני מחפש את ספר הילדים- "הנסיכה שביקשה את הירח"...מחפש ולא מוצא וכשאני אומר מחפש אני מתכוון באינטנרנט בחנויות הספרים שואל אם אפשר להזמין ועוד לא קיבלתי תשובה חיובית...מישהו פה יכול לעזור לי במקרה אני באמת אודה למי שיוכל למכור או לעזור לי למצוא את הספר...תודה!

zenov

New member
רצתה ולא ביקשה

הנסיכה שרצתה את הירח / מאת: ג'ימס ת'רבר

ofekkehila

New member
מחפש ספרים יד שנייה

לוליטה\ו.נאבוקוב הקלות הבלתי נסבלת של הקיום\מ.קונדרה אנה קרנינה\טולסטוי כמו כן ספרים של המינגוואי, פרנץ קפקא, ודוסטויבסקי

ספרים למכירה

במצב חדש כמובן: צופן דה וינצ'י, רוחות ושדים (הספר השני בסדרה) נערה עם עגיל פנינה, הבתולה בכחול, הגבירה והחד קרן, מלאכים נופלים (כל הארבעה של טרייסי שבליה) הנזיר שמכר את הפרארי שלו, השטן לובשת פראדה, אשת איש (שלי יחימוביץ'), שבועת רחל (מיכל שלו). לגבי המחירים, נדבר כבר.

Annie123

New member
ספרים למכירה / החלפה+בקשה

שלום אני מועניינת למכור את: הרוזן ממונטה כריסטו/אלכסנדר דיומה (הוצאת כתרי) - 2 כרכים - 40 ש"ח או להחליף ב"זכרונותיה של גיישה" חוץ מזה - יש למישהו מילון עברי-ערבי משומש? תודה רבה!!

ifat28

New member
../images/Emo213.gif למכירה!

החיים כנהר- ניצה אייל- 40 ש"ח, לא כולל משלוח.

Gordberg

New member
מחפש לקנות את ספר הזהב של הגשש

כבר טלפנתי לעשרות חנויות ספרים משומשים בת"א היום ולשווא. אולי מכאן תבוא הישועה?

Gordberg

New member
הספר נמצא

והתודות מגיעות לאייל מ"שימזור" בת"א שמצא אותו עבורי תוך יום אחד בלבד.

למעלה