קח-תן משהו לקרוא

יור 23

New member
לונלי פלאנט

מעוניין לקנות ספר טיולים "העולם" של לונלי פלאנט - אזור ארה"ב מערב. מהדורה חדשה (של שנת 2005).להצעות :[email protected] 054-7681335(יורי).

DUKASIT

New member
ספרי קבלה עתיקים

ברשותי ספרי קבלה בני מאה שנים ויותר - מעוניין למכור - 0577275131 - מיכאל.

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 172. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל - ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). בהצלחה!

liatita

New member
ספרי טיולים של lonely planet

מדריכי טיולים לונליי פלנט, כולם במצב מצויין ברזיל - מדריך מקיף באנגלית, שנת 2005 - 140 שח תורכיה - בעברית, שנת 2002 - 120 ש"ח מדריך דרום אמריקה - שני חלקים בעברית, שנת 1998 - 100 שח

פּלפּל

New member
../images/Emo31.gif

פרסמת את אותה ההודעה בדיוק בשרשור הקודם (171), וגם בזה שלפניו (170). זאת, בניגוד לבקשה המפורשת לא להציף ולפרסם את אותה ההודעה שוב ושוב בכל שרשור שנפתח). אילו ראיתי את ההודעה לפני ש liatita הגיבה עליה, הייתי מוחק אותה, אבל עכשיו כבר מאוחר מדי, אז קבל בזאת נזיפה פומבית. וברכת שבת שלום.

zivm21

New member
נו באמת...

הרי מדובר בשרשורים שונים, כך שזו לא הצפה.

דנטל

New member
סליחה? ../images/Emo46.gif

יש פה חוקים (שהתבקשו על ידי חברי הפורום, אגב) ואתה מתבקש לעמוד בהם. להבא, הפרה של הבקשה הספציפית הזו, לא רק שתגרור מחיקה של ההודעה החדשה שתעלה, אלא גם ההודעות הקודמות והזהות לה על גבי עמוד הפורום הראשון.

zivm21

New member
אוי, גוועלד...

בקצב הזה לא יישארו לכם חברים בפורום
אני, מכל מקום, לא מתכוון להיכנס לכאן יותר...

דנטל

New member
אני לא דואגת ../images/Emo13.gif

מחקתי את הקישור לאתר שלך מקטגוריית "אתרים פרטיים של חברי הפורום" שנמצאת בקישורי הפורום. היה שלום

ophler

New member
מחפש ספר של נחום גוטמן

שם הספר: כאלה היו ספר איורים של נחום גוטמן הוצאה: (היו כמה כנראה) הארץ \ ההוצאה לאור של מערכת הביטחון הקריה ת"א. תודה

Chatulim

New member
החלפת ספרים של ברברה טוכמן

שלום לכולם קיבלתי ללא פתק החלפה את הספר "סטילוול" של ברברה טוכמן. הוא חדש דנדש ולא פתחתי אותו אפילו. הספר עוסק ביחסי סין וארה"ב עד מלחמת העולם השניה דרך ביוגרפיה של ג'ו סטילוול, אשר היה מומחה לסין ובמלחמת העולם השניה שימש מפקד אמריקני של זירת סין-בורמה-הודו. הספר בחנויות (חדש) עולה 98 שקלים. אני מחפשת להחליפו בספרה של טוכמן "מצעד האיוולת", חדש או במצב מעולה. לפניות נא לשלוח מסר. תודה

אפשר לתת לך המלצה?

במקום מצעד האיוולת לכי על אוגוסט 1914 על החודש הראשון של מלחמת העולם הראשונה, ספר מעניין הרבה יותר ממצעד העיוולת (שכתובת בצורה של מחקר).

johans1

New member
ואם אפשר, עוד המלצה

אני ממליץ על מברק צימרמן של ברברה טוכמן. הספר מספר כיצד הגרמנים "עבדו" על האמריקאים ותכננו פתיחת חזית חדשה בזמן מלחמת העולם הראשונה.

vered73

New member
רוצה לתרום ספרים מסוגים שונים, חלקם

באנגלית (לא רק ספרי קריאה פשוטים אלא גם למשל אסודוס, השבועה מאת אלי ויזל וכו') כל מיני ספרים מסוגים שונים וללא כל מכנה משותף. עושה סדר פסח בבית. האם למישהו יש מושג למי אני יכולה לתרום? פשוט לארוז חבילה ולתת? אני גרה בראשלצ. אשמח לתגובות.

Brinn

New member
פתחון לב

נמצא בראשל"צ, בחניון חונים-קונים (או משהו כזה...)

vered73

New member
הם לא לוקחים ספרים עד כמה שידוע לי

ואני מניחה מהיכרות עם שירותי הרווחה שמשפחות נזקקות לרוב לא קוראות באנגלית, בטח שלא בסגנון הזה... לשם אני תורמת המון ביגוד ובעבר גם תחליפי חלב לתינוקות. תודה על המחשבה.

../images/Emo124.gifספרי הומאופתיה../images/Emo124.gif

LECTURES ON HOMOEOPATHIC PHILOSOPHY james tyler kent the physiology wynn kapit robert i.macey materia medica of homeopathic medicines b.jain lectures on materia medica organon of the medical art by dr.samuel hahnemann the anatomy coloring book the science of homeopathy by george vithoulkas the principles and art of cure by homoeopathy herbert a.roberts.m.d

../images/Emo140.gifספרים במחיר מגוחך../images/Emo140.gif

למכירה 56 ספרים ב-400 ש"ח..לרכישת סל מוצרים למשפחה נזקקת או החלפה תמורת ספרי ילדים בלבד! לפנות במסרים. איסוף מראשל"צ/ת"א הזקן והים/המינגוי אהבה זה לא פיסטוקים הוביט/טולקין לגעת בכוכבים/ירון ליבנה הנבואה השמיימית דרך לוחם / אביגדור קהלני ללכת בעקבות הלב/סוזאנה תמרו חכצת היומיום/ד"ר ווין וו.דייר חוק אמנא מרפי/ברוס לנסקי מי הזיז את הגבינה שלי ד"ר ג'קיל ומר הייד גברים ממאדים ונשים מנוגה הריפוי העצמי/דייויד לוסון לייפסייטל- שני אלבומי צילומי תמונות מהעולם הגשרים של מחוז מדיסון רוז מאדר/סטיבן קינג שניים אחרי המלחמה/זאב שרון האיש שחשב שאשתו היא כובע/אוליבר סאקס אסטרולוגיה למתחילים/ויליאם ו.היואיט מדוע נשים נבונות טועות/ד"ר כהן וד"ר .קינדר כיצד תרכוש ידידים והשעה/דייל קארנגי ח.נ. ביאליק הסיפורים על פרשת דרכים/אחד העם דברים שאני לא מגלה לאף אחד/גדי טאוב כל החיים לפניו/אמיל אז'אר המאהב/א.ב. יהושע הומאופתיה-המדריך השלם עקרונות ושיטות טיפול רומן עם הרוח/עדית פאנק קובי נחושתן חצות בגן הטוב והרע/ג'ון ברנדט עדה לאום ומעמד בחברה הישראלית-2 כרכים בחזרה מטואיצ'י טרון/בריאן דאלי החיים כבצל/אורי לוטן תורת המוסר/נעמי כשר כל שירי ח.נ ביאליק בדמי ימיה/ש"י עגנון קלטת הכושר של פו הדב/איתן מורדן קופסה שחורה/עמוס עוז ארץ קטנה גדולה/ספי בן יוסף נופים ואתרים לקסיקון ציוני הסיפור שאינו נגמר/מיכאל אנדה הבארון והמושבות/רן אהרנסון אגדות הארמון הקסום/דבורה עומר ליל העשרים/יהושע סובול גן החלומות/אלי רוה מילון פונטה למחשבה מודרנית הוצאת עם עובד המלצה רומנטית/ורדה הורביץ אבא גוריו/באלזק הנחת היסוד למטפיסיקה של המידות/קאנט החיזיון השקספירי - 4 כרכים סה"כ 56 ספרים..

למעלה