קח-תן משהו לקרוא

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 173. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל - ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). בהצלחה!

jen10

New member
שלום לכם, אני כתבתי הודעה

ומחקו לי אותה למה?

jen10

New member
לא זאת טעות שלי, האם למישהו

יש את הספר של סוזן דונל של פוקהונטס

מוכר את הארי פוטר 5 - מסדר עוף החול

מוכר את הארי פוטר שנה ה' - מסדר עוף החול. הספר חדש לגמרי מהחנות עם עטיפה פגומה.... נרכש השבוע בטעות (כבר יש לי אותו....) בבר אילן ב 30 ש"ח ויימכר באותו המחיר למי שמעוניין.....

נצל"ש. מחפשת מהמגדל האפל

של סטיבן קינג . 5 ו 6 (זאבי הקלה , שירתה של סוזנה) קשר במסרים . תודה

גיארופא

New member
מחפש ספרי אמנות יהודיים

שלום רב למשתתפי הפורום. אני אספן המחפש ספרים של ועל האמנים הבאים(בעיקר הוצאות ראשונות או מיוחדות): יוסף בודקו אפרים משה ליליאן יעקב שטיינהרדט ואסילי קנדינסקי ארנסט ברלך זאב רבן בוריס שץ מאיר גור אריה יששכר בער ריבאק אל ליסיצקי מסרל אנא עזרו לי

אולגה999

New member
גיליונות של "מסע אחר" למכירה

מצב מעולה (חלקם אף לא נקראו),המחיר - 5 ש"ח לגליון. אם מישהו יהיה מעוניין בכמה גליונות אשמח להוריד במחיר

Rasputin1973

New member
רשימת ספרים ../images/Emo63.gif

נא לפנות אלי במסרים. מחיר כל ספר 30 ש"ח. ניתן לרכוש את כולם במחיר של 110 ש"ח.

MyRace

New member
ספרי מתמטיקה לבגרות

ספרים של בני גורן יואל גבע ועוד.. מחיר כל ספר 40 ש"ח.

ספרים במחירים מצחיקים ../images/Emo26.gifהיכנסו

איך לנהל עסק - מאיר לירז 45 ש"ח כיצד להשיג את מה שאתם רוצים ולרצות את מה שיש- ד"ר ג'ון גריי 50 ש"ח אין בעולם אהבה כמו - סמדר שיר 45 ש"ח מהירות החושך - אליזבט מון 48 ש"ח (חדש ממש) אלונה קימחי - אני אנסטסיה 40 ש"ח כשהחיים יתחילו - חנה גולדברג 35 ש"ח חזרה בתשובה - שאול מייזליש 40 ש"ח כל הספרים במצב חדש לגמרי, כולל דמי משלוח! לפרטים נא לפנות לדף הבית שלי

למעלה