קח-תן משהו לקרוא

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 175. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל - ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). בהצלחה!

1984אא

New member
מחפש- אין לי מושג אם זה קיים בכלל

אבל אם מישהו מכיר/יודע/שמע על תרגום לעברית של הספרים של תומאס אקווינס("סומה נגד הגוים" ו/או "סומה תאולוגיה")- שישלח לי מסר. זה ישתלם לו, אחרי הכל.

jen10

New member
שלום הייתי רוצה להחליף ספר

בספר האם ניתן לעשות דבר כזה? רציתי להביא לכם את הספר חוד הכישור בספר ששיש לכם

מומין1

New member
החלפה

אני מעוניין ב-4 ספרים ומעוניין להחליפם בספרים שיש לי. הספרים שאני מחפש: 1) הזדמנות אחרונה לראות 2) סלמון הספק 3) סוכנות הבילוש של דירק ג'נטלי 4) שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש כל הספרים אגב של אדאמס דאגלס. אם למישהו יש אחד או יותר מהספרים הללו, ומעוניין להחליפם בספר אחר, שישלח מסר
.

Spread

New member
../images/Emo158.gif../images/Emo158.gifתקנו ספרים!../images/Emo158.gif../images/Emo158.gif

ספרים במצב חדש לגמריי, כמו שנקנו מהחנות! למכירה במחירים מצוינים: שער לארכיטקטורה- מה? דע! - ירון גולני - 60 שקל. עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס - 50 שקל. אוגדן לפסיכומטרי 2005, מהדורה אחרונה - 70 שקל. מסע הנשמות - דר' מייקל ניוטון - 45 שקל. ריפו עצמי - לואיס פורטו - 15 שקל. המילון הענק של פשר החלומות - אייל גולדברג ובשמת אדמון - 35 שקל. העין השלישית - חלומות - דיוויד ברוט - 15 שקל. הספר הקטן של הטארוט - א. מורג ,א. בן מרדכי, ש.ברק - 7 שקל. קריאת כף היד - נתנאל אלטמן - 20 שקל. הארגון הלומד - פיטר מ. סנג'י - 25 שקל. כלכלת בית - ד"ר יאיר לוריה - 30 שקל. השחף - ריצ'ארד בך - 30 שקל. חלוף הזמן - שירלי קליביצקי - 15 שקל. 11 דקות - פאולו קואלו - 25 שקל. ורוניקה מחליטה למות - פאולו קואלו - 25 שקל. חוק דילברט - סקוט אדמס - 20 שקל. הטאו של המוטיבציה - מקס לנדסברג - 40 שקל. פאנג שואי - עיצוב לחיים טובים - ירון זפרן - 25 שקל. שלוות המזרח - דר' ארתור סוקולוב - 25 שקל. החוויה המאגית - אריאל גליקליך - 25 שקל. הארי פוטר ואבן החכמים - ג'יי. קיי. רולינג - 25 שקל. הארי פוטר והאסיר מאזקאבן - ג'יי. קיי. רולינג - 25 שקל. אינדיאנה ג'ונס הצעיר -2- קבר האימה - לאס מרטין - 10 שקל. צמרמורת - ר' ל' סטיין -1- הילדה שצעקה... "מפלצת!" - 7 שקל. צמרמורת - ר' ל' סטיין -31- חרדות ברחוב הלם - 7 שקל. אפשר ליצור איתי קשר בפרטי, באי מייל: [email protected] ב- ICQ: 250657256 או בפלאפון: 054-7681335 הנחה נוספת למזמינים מספר ספרים. העסקה תתבצע פנים מול פנים או דרך דואר רשום. המחיר לא כולל משלוח.

הארי פוטר ומסדר עוף החול

מוכר את הארי פוטר שנה ה' - מסדר עוף החול. הספר חדש לגמרי מהחנות עם עטיפה פגומה.... נרכש בטעות (כבר יש לי אותו....) בבר אילן ב 30 ש"ח ויימכר באותו המחיר למי שמעוניין.....

roigr

New member
מחפש ספרים של הנהלת-חשבונות

ו/או חישובים מסחריים

booksforsale

New member
../images/Emo39.gifספרים למכירה ורבי מכר חדשים

ניתן ליצור קשר במסרים. רבי מכר חדשים לגמרי: רחמים/ מיכל שלו - 35 ש"ח הרומן הרומנטי שלי/ נילי לנדסמן - 35 ש"ח בלונדיניות ברגדורף/ פלאם סייקס - 35 ש"ח בדידות רועשת מדי/ בוהומיל הראבאל - 20 ש"ח מלך החומוס ומלכת האמבטיה/ אילן הייטנר - 25 ש"ח שירת ארץ-ישראל: אברהם שלונסקי, נתן אלתרמן, לאה גולדברג - 25 ש"ח מעבר לגשמי - פרשת חייו של אבא קובנר/ דינה פורת - 20 ש"ח כל הפחדים כולם/ טום קלנסי - 25 ש"ח קיום בסוד הצמצום - מודל התנהגותי לפי החסידות הקבלית/ מרדכי רוטנברג - 20 ש"ח הבעל, המאהב והמלך/ רחל טלשיר - 20 ש"ח בואי דודה, נרקוד/ מלכה אדלר - 20 ש"ח ליד כפרים שקטים/ יהודית הנדל - 20 ש"ח גרפולוגיה/ חנה קורן - 20 ש"ח בא לך להיות אלוהים? /שי גולדן Crime and Punishment/ Fyodor Dostoyevsky - 20 ש"ח Textual Criticism of the Hebrew bible/ Emanuel Tov - 20 ש"ח Producing the Modern Hebrew Canon/ Hannan Hever - 20 ש"ח

gryphon music

New member
פוטו נובל של "גריז" באנגלית.לאספנים

כל הסרט "גריז" בספר עם מאות צילומים צבעוניים מתוך הסרט Grease - the Fotonovel. Fotonovel Publications. Paperback Original. 1978. ISBN: 0-89752-000-9. Starring: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway, Eve Arden, Joan Blondell, Sid Ceasar, Frankie Avalon, Edd 'Kookie' Byrnes and Fannie Flagg. Super, photo-comic style graphic film tie-in with full dialogue and song lyrics, and with hundreds and hundreds of colour 'fotos'......! אני מוכר את הספר ב 70 ש"ח וככה אחד כמותו עומד להימכר באי ביי 7 $26.36 Not specified 4d 09h 47m .ליצור קשר במסר או 039509578 או 0547915775

AndreaCorr ©

New member
מיקודית או סתם ספר?

אם לא מיקודית, אז יש לי שניים - "העולם והיהודים בדורות האחרונים" ו"שואה וזכרון". בעקרון הם באים יחד. רק לא כדאי שתזדרזי? הבגרות עוד פחות משבוע.

למעלה