קח-תן משהו לקרוא

למכירה לונלי פלאנט הודו

למכירה המדריך המלא של לונלי פלאנט הודו במצב חדש לגמריי 140 ש"ח כל הקודם זוכה אריאלה 0528926696

דנטל

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 176. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל - ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). בהצלחה!

sandra cat

New member
../images/Emo92.gif מחפשת ספר

אני מחפשת את הספרים הבאים (רצוי מאזור הדרום...) כשניטשה בכה- בעברית או באנגלית גברים ממאדים נשים מנוגה- באנגלית בלבד אז אם יש לכם- תיצרו קשר במסרים...

miss_t

New member
ספרים להחלפה

מעוניינת להחליף את הספרים שיש לי בספר אל תגלה או ספרי מתח אחרים. הספרים שברשותי 1- רודף העפיפונים 2- המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 3- צופן דה וינצ'י כמו כן יש לי את הספר "שיער צבוע אדום" להחלפה שלחו מסר

AndreaCorr ©

New member
מחפשת ספרי שירה של יונה וולך.

אם למישהו יש - נא לפנות במסרים. תודה. :)

אביב1007

New member
מחפשת ספר - דחוף!!!

היי אני מחפשת ספר של D.H Lawrence שם הספר: selected poems אז אם יש לכם את הספר או שאתם יודעים איפה אני אוכל למצוא אותו אני אשמח לקנות שני עותקים שלו... תודה מראש

datu

New member
הנה, נסי פה:

http://www.findabook.co.il/main/byt_results.asp?free_text=selected+poems+&category=title_name&image.x=18&image.y=8 שבוע טוב !

למעלה