קח-תן משהו לקרוא

VEGGIEBOY

New member
למכירה- הספרים של נרניה במכיר מוזל

שני הספרים הראשונים של נרניה, במצב מעולה, במחיר מוזל. למעוניינים- [email protected]

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 177. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל - ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). תזכורת: ביום רביעי השבוע מתחיל שבוע הספר. נשיקות לכולם.

moosh18

New member
רשימת ספרי קריאה למכירה במצב מצוין

כל ספר 35 ש"ח. איזור הרצליה. למעוניינים נא לפנות במסר.

MommyHug

New member
יש לי את הספר

"ההזדמנות האחרונה" במצב חדש- לא נגעו בו!!!

beky1

New member
../images/Emo172.gif למכירה ספרים

המכירה ישירה באזור השרון, פרטים במסרים הספרים כחדשים הנה הרשימה

GODnapoleon

New member
אני מחפסת את "איש הקוביה"

כל אדם שיש ברשותו את הספר מוזמן לשלוח לי הודעה

nicky gil

New member
יש למישהו?

אני מחפשת מישהו שיוכל למכור לי את הספרים האלו במחיר של עד 30 שקל תלוי בספר... 1. לרשת את המאפיה- זאב חפץ. 2. המח - דרורי. 3. ילד האריות- הקרקס—זיזו קורדר 4. סלולרי- סטיבן קינג 5. דבש אריות (סיפור שמשון)- דיוד גרוסמן. 6. מלך הגנבים- קורנליה פונקה 7. קורות הציפור המכונית- הרוקי מורקמי 8. רצה על עקבים- אנה מקסטד. 9. מריק- אן רייס. 10. פחד מקפיא קלות- קארין סלוטר 11. השלישית בשורה השנייה- גל אמיר 12. המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה- מארק הארון 13. שאטר איילנד- דניס ליהין 14. לחפס את אנה- דורין ברוש. 15. הידיד הקטן- דונה טארט 16. חיי פיי- יאן מרטל 17. אל תגלה- הרלן קובן 18. דיו חיוור- הרלן קובן 19. מוכר הספרים מקאבלין- אוסנה סיירסטאד. 20. בתה של יונקת הדבק- לואיס אלברטו אוראה. 21. כל הכבוד נוח- נועם זיו. 22. הלוויתן מבבל- הגר ינאי. 23. נ,ב, אני אוהב אותך- ססליה אהרון. 24. אנשי הקש- מייקל מרשל. 25. ארוכה הדרך למטה- ניק הוכנבי/הורנבי. 26. דמי מפתח- יהלי סובול. 27. אבדות- מיכאל שיינפלד. 28. האדם המשוכפל – זוזה סאראמאזו 29. לווייתן- בוריס אקונין. 30. בת בולין האחרת.

למעלה