קח-תן משהו לקרוא

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 179. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל - ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). תזכורת: שבוע הספר בעיצומו. שלום שלום.

דורינה5

New member
מעוניינת למסור בחינם!

את הספרים הבאים: בתחום אסטרולוגיה ועתיד: 1. אסטרולוגיה וההורוסקופ שלך - טלילה סטן 2. סימני שמש - לינדה גודמן 3. Nostradamus- Jean Charles de Fontbrune 2 ספרים על שיטת סילבה: 1. שיטת סילבה לשליטה שכלית - חוזה סילבה ופיליפ מייל 2. למכור בכוח המוח לפי שיטת סילבה - חוזה סילבה ואד ברנד שני רומנים: 1. אחוזת פנמריק - סוזאן הוואטש 2. מים עמוקים - ג'יין אן קרנץ שני ספרים על מלחמת יום כיפור והמהפך: 1. המפולת - אריה אבנרי 2. קריסה ולקחה - אורי מילשטיין מעדיפה למסור הכול יחד. הספרים נמצאים בתל אביב.

מחפש שני ספרים

הגיאוגרפיה של סוף העולם ומתקפת הברווז תודה רבה למי שעוזר

KRUEGER

New member
תפוזבל!!

מחפשת את הספר "ערבות המעבר" מהסידרה של "שבט דוב המערות" תודה מראש!:)

מישהו מוכר נרניה בהוצאה הישנה?

אנחנו מעוניינים לרכוש את סדרת נרניה בהוצאת מרגנית הישנה, זו עם הכריכה הקשה. האם מישהו מוכר...?

Boone

New member
יש לי 2 ספרים מהסדרה

יש לי את: "המסע בדורך השחר" ואת "הקרב האחרון" ובלי קשר אלי, ראיתי בצומת ספרים חדשים במחיר 35 ש"ח לספר

The Nox

New member
עוד ספרים

כמובן שללא עלות משלוח. מחיר מיוחד לקונים מספר ספרים.

leorgut

New member
ספרים למכירה במצב טוב

הספרים הם: לילי לה טיגרס -אלונה קמחי יש ילדים זיגזג -דויד גרוסמן צברים על דרך המשי-דינה היימן טירופו של רופא הנפש - יהודית הנדל אישה יקרה- יהונתן גפן לחווה לא הייתה אמא- אלה מושקוביץ וייס מהפכת ההזדמנויות-חיים אסא כל ספר ברשימה ימכר בשלושים שקלים ועלות משלוח ליאור

steelwater

New member
מחפשת ספר, בבקשרה תעזרו לי

קראתי היום על סרט שעומד לצאת שמבוסס על ספר של מישהו בשם גלן דאנקן,Glen Duncan, ונקרא באנגלית I, Lucifer. הסיפור נשמע לי מעניין ואני רוצה לקרוא אותו. למישהו יש מושג איך קוראים לו בעברית ואם אפשר להשיג אותו איפשהו בעברית או באנגלית? חיפשתי קצת אבל לא מצאתי את השם שלו בעברית.

למעלה