קח-תן משהו לקרוא

blackjony

New member
מחפש את הספרים הבאים(מלחמת העצמאות)

אחרי של אורי בן ארי תשעה קבין של יצחק לוי לויצה בכל מחיר לירושלים של שלמה שמיר לתת ולקבל של מולה כהן חברים מספרים על גימי מחלקת ההר", פרשת הל"ה של בן-יעקב, יוחנן אדם ולוחם יצחק בן מנחם של יעקובוביץ' מרדכי אחרי! שמואל גלינקא: חייו ומותו של בר יוסף בדרך אל העיר – מבצע 'דני של אלחנן אורן בדרך המדבר והאש - משה גבעתי ביום, בליל, בערפל - צידון-צ'אטו יואש בני של הפלמ"ח - שלמה שבא דרך אש, הגדוד החמישי של הפלמ"ח במלחמת העצמאות בפרוץ הפורצים - מיומנו של פלמחאי הטנק - הקרב בשערי דגניה א הקרב על סן סימון -אריה חשביה יגאל אלון : אביב חלדו של אניטה שפירא יום ולילה ויום (שיירת נבי דניאל) כיצד נלכדה המצודה - יצחק שדה מלחמות הצנחנים - יחידה 101 של אורי מילשטיין סיפורה של אוגדת המפץ -ארגמן יוסף ספר הפלמח ספר תולדות ההגנה עם כלביא יקום; מלחמות ישראל-ערב, תש"ח-תשמ"ב -הרצוג פוזה (לזכרו של חיים פוזננסקי - גלילה רון פדר

ronistar

New member
מחפשת את הספר שתי ילדות מתות

של סטפן קינג או שאיפה אפשר למצוא אותן?

morwenen

New member
למכירה שני ספרים

1. ון, פול. האם האמינו היוונים במיתוסים שלהם. 2. שילוה, שרה. שום גמדים לא יבואו. מי שמעונינת או מעונין, נא לפנות במסר אישי.

eyar66

New member
למכירה אנצ' החי והצומח של א"י

למכירה כל הכרכים כחדשה 900 ש"ח אייר

shal7

New member
שוק ההון ונירות ערך / משה בן חורין

מחפש לקנות את הספר משומש שוק ההון ונירות ערך / משה בן חורין צ'ריקובר מוציאים לאור תודה.....................

פונץ

New member
הנערה מתימן

שלום לנוכחים אני מחפש ספר של דן אלמגור בשם הנערה מתימן. אם אני לא טועה יצא בשנת 1981 .מופיע בו זמירות יבשות. תודה על העזרה אשמח לקבל כל אינפורמציה.

הדממה

New member
לוסיאן פרויד

מחפשת נואשות אחר ספר עם עבודות של האמן הבריטי במחיר סביר. מצאתי בחנויות אחד במחיר של 500 שקלים, שאני לא יכולה להרשות לעצמי כסטודנטית. אם יש למישהו ספר עבודות שלו שהוא מוכן למכור בבקשה לפנות אליי במייל [email protected] כנ"ל לגבי ספרים של פרנסיס בייקון, ניקי הוברמן או פאולה רגו.

dolly2

New member
מחפשת את "המדריך להגירה לקנדה"../images/Emo41.gif

מאת אמיר גלבוע יד שניה במחיר טוב זה ספר שאפשר לקנות רק דרך האינטרנט

mayosh 15

New member
למכירה

הספר "ילדים מבשלים" בכריכה רכה. לכל המעוניין ניתן לשלוח מסר.

blackjony

New member
למכירה הספרים הבאים

רובם ככולם כחדשים סםרים של טום קלנסי באנגלית כמה ספרים של תום שגב ספרי גון גרישם ספרי ריצארד באך ספרי יוזי קושינסקי ספרי מייקל קרייטון

blackjony

New member
שוק ההון

אם אתה מחפש ספר על שוק הון למתחילים ולאו דווקא את זה ספיצםית אז שלח מייל

חול1

New member
ברשותי הספרים הבאים מרשימתך:

תולדות ההגנה כרך א' (מהתגוננות להגנה)חלק שני וספר תולדות ההגנה כרך ב': מהגנה למאבק חלק שלישי האם אתה מעונין בהם? צור קשר:[email protected]

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 181! קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל - ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). שלום שלום!

r i n i

New member
מחפשת את הספר "גברת מייק"

אין לי פרטים עליו בכלל. אמא שלי קבלה אותו פעם לפני הרבה שנים והיתה שמחה איתו מחדש.

datu

New member
ספרי קודש ויהדות משומשים בבני ברק?

יש דבר כזה בבני ברק (או בערים אחרות) ? מאוד יעזור לי אם למישהו יש מידע !

ים כחול

New member
מחפשת בדחיפות ספר חשוב

שביל הזהב לריפוי טבעי של שרה חמו מיועד לתת מתנה לקרובה שחולת סרטן. אם מישהי\ו ירושלמי\ת זה מצויין
תודה
יפעתי

למעלה