קח-תן משהו לקרוא

מדריכים של קרואטיה\סלובניה, מישהו?

מעוניין לקנות מדריכי טיול של קרואטיה וסלובניה, וגם מפה. אשמח לכל עזרה! ארז.

Boone

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 187. קחו למשל: ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

Judy 1

New member
ספר תמורת ספר מהרשימה

נא להציע: נשים מתוך קטלוג/ סביון ליבליכט פויגלמן / אהרון מגד לדעת אישה / עמוס עוז רביעיית רוזנדורף / נתן שחם החי על המת / אהרון מגד הנערה שאהבה סכנות / הרצליה רז שושן לבן שושן אדום / דויד שיץ תוגת הישראליות / דורן רוזנבלום השקר הרביעי / שולמית גלבוע את והב בסופה / עמוס קינן מר מאני / א.ב. יהושוע ממורדות הלבנון / עמוס עוז אנה ואני / דן שביט תוכן העניינים / אסי דיין מיי פירסט סוני / בני ברבש פנתר במרתף / עמוס עוז כפתורים רכוסים היטב / מירה מאיר שני בנים למוות / יעל דיין ביקור התליין / לילי פרי תרנגול כפרות / אלי עמיר בידך אפקיד רוחי / נעמי רגן (כריכה קשה) יד נפץ / קרל מאי רצח בשבת בבוקר / בתיה גור לקסיקון משפחתי / נטליה גינזבורג בית קרנובסקי / י"י זינגר ההצרחה השלישית של ברנרד פוי גרעינים לבנים / יוכי ברנדיס פרפרים בגשם/ מירה מגן אהבה בימי כולירה/ גרסייה מארקס יהודית

Annie123

New member
מחפשת את catch 22

שלום! אני מחפשת כבר המון זמן את catch 22\Joseph Heller . (תכנון ישן לקרוא לפני השחרור
) אם יש למישהו את הספר למכירה אשמח לקנות! (אין לי ספרים להחלפה, מצטערת) תודה רבה אנה

Retaliator

New member
ספרים לניהול רשת

שלום רב, ברשותי די הרבה ספרים בניהול רשתות של מיקרוסופט. מעוניין למכור כל מה שיש לי יחד ב-100 ש"ח, ישנם גם ספרי מחשבים בעברית בנושא DOS (כן DOS עדיין כאן). יש גם ספר בעברית BASIC. להלן קישור ל-2 מן הספרים. הכל יחד 100 ש"ח !!! http://www.microsoft.com/learning/syllabi/en-us/2153bfinal.mspx http://www.microsoft.com/learning/syllabi/en-us/2154bfinal.mspx מוכן להחלפה בספרים אחרים של מחשבים / ציוד מחשב ICQ 78330898 אימייל [email protected] מסנגר [email protected] אני מראשון לציון / רמת גן. ונייד במרכז.

books4now

New member
English books for sale

Books4Now - Online bookstore for second hand english books. Thousands of books available at low prices, with fast and friendly service. Large choice of sci-fi and fantasy books available. Buy 4 books or more and get FREE DELIVERY anywhere in Israel

dolly2

New member
איפה יש חנויות לספרים באנגלית שהן

לא רק אונליין קצת קשה באינטרנט לבחור למי שהוא לא דובר אנגלית שפת אם

חנות ספרים באנגלית

יש חנות של ספרים באנגלית מכל הסוגים בפתח תקווה קוראים לה the book shop תחפשי.

א ר י ק ל

New member
מרשעת----גרגורי מגוויר

מחפש את הספר בנרות. נא לשלוח מסר פרטי.אם מישהו מוכר/יודע היכן יש. ת-ו-ד-ה

אבאדוב1

New member
אריקל שלום : ראיתי את הספר בבוק שוק

ביום ששי , רח' ברודצקי 15 ת"א טלפון6415158

למעלה