קח-תן משהו לקרוא

Boone

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 189. קחו למשל: ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

momandme

New member
יומניו הסודיים של היטלר -

מחפשת בנרות את הספר הזה של הסופר רוברט האריס. אשמח לדעת אם למישהו יש אותו, או יודע היכן אוכל למצוא אותו.

מופת1

New member
מוכרים את היטלר-רוברט האריס

אני כותבת מחנות ספרים משומשים בי-ם, יש לנו את הספר הנ"ל (שאיליו התכוונת מן הסתם), מחירו 30 שח, אפשר לשלוח לך בדואר רשום תמורת תוספת של 12 שח, מספר הטל שלנו-02-6259872 את מוזמנת להתקשר ולהזמין. ביי אביטל

mosh511

New member
מחפש את "הבריחה מן האופל"

הזאב הבודד 1 : הבריחה מן האופל - ג'ו דבר (הוצאת מחשבת)

beky1

New member
למכירה / החלפה כולם כחדשים

פרטים במסרים דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר איקוקה - לי איקוקה הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין דימויים מהספרים - פרוזה/מקור/תרגום - ריקי גושן מודל תפן - סטף והטהיימר העולם עודנו צוחק - יצחק לבנון המלצה רומנטית - ורדה הורביץ עסקים במהירות המחשבה - ביל גייטס קיי פקס - ג'ין ברואר. ארץ הצבי - אריה לובה אליאב מנהלים עצמם לדעת - מולי אלדר ריקוד הכעס - ד"ר הרייט גולדהיר לרנר למה דווקא אני - פסח קראוס ומורי גולדפישר איקוקה - לי איקוקה הלולאה - ניקולס אוונס הברק - דני שטיין צופן דה וינצי' - דן בראון כל בית צריך מרפסת - רינה פרנק מיטרני פרידה מאמא אגם מאת יאנג ארצ'ה נאמו

lonefairy

New member
אם אתה מוכן גם לקרוא באנגלית...

אז באתר הבא ישנם כמה ספרים מסידרת הזאב הבודד, בחינם וזה חוקי לגמרי, באישור המחבר! הספר הראשון נמצא ביניהם.

mosh511

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני פחות מעוניין לקרוא, זה יותר ספר ילדות שאני רוצה לאסוף אותו לכן אני כנראה עדיין אמשיך לחפש למרות האתר. בכל מקרה נחמד לגלות את זה - המון תודה.

ela7

New member
תסתכל בקישור הבא

http://www.findabook.co.il/main/book_details.asp?id=1392297

mosh511

New member
זו אומנם מודעה מלפני 4 וחצי שנים

אבל תודה בכל מקרה
אני אנסה מה יש להפסיד?...

mosh511

New member
לא להאמין - עדיין היה לו

המון תודה לך את ענקית! היה שווה לנסות...

MommyHug

New member
ספרי לימוד למכירה- מוזל ביותר!!!!

מבחר סיפורי צ'כוב לבתי הספר התיכוניים תהילה - ש"י עגנון פרקים בהזנה עולם של אנרגיה (+דיסק) הבנה הבעה סמנטיקה מהפכה ותמורה בין שתי מהפכות עולם מהפכה ותמורה מבט על 1870-1920 כימיה במנהרת הזמן (+דיסק חדש) מערכות אקולוגיות summer review for the 7th grade (חוברת ריקה לגמרי) the new language quidebook and workbook fast forward choices (חוברת+ספר)

MommyHug

New member
ספרי ילדים:

טיפה של תשומת לב / מאיה בר מוחה תחפושות מספרות / אהובה מורטוב (לפורים)

a Reel Big Fish

New member
קאסוטו 12 כרכים

תורה נביאים כתובים, הוצאת "יבנה" תל אביב לכל המעוניין פרטים ותמונות במסרים

שלום, אני מחפשת שלושה ספרים

של ז'ול ורן: "מסביב לעולם בשמונים יום", "מיכאל סטרוגוב" ו"עשרים אלף מיל מתחת למים". אני זקוקה למגוון של תרגומים בהוצאות שונות. תודה!

high k

New member
מסביב לעולם ב80 יום-../images/Emo222.gif כחדש.

בתרגום מצרפתית אביטל ענבר, בהוצאת ספריית מעריב, מועדון קוראי מעריב, ספריה לנוער.

david800

New member
מחפש את הספרים הבאים:

המרד השפוף-גדי טאוב הישרדותם של היפים ביותר-ננסי אטקוף חרקירי-רביב דרוקר המשפט הפלילי-ששי גז על השפיטה-שמען שטרית הביוגרפיה של אריאל שרון ו/או שמעון פרס

למעלה