ראיון מתורגם למגזין 'Fair'

../images/Emo63.gifראיון מתורגם למגזין 'Fair'../images/Emo63.gif

היי קלי, יש לך יום ארוך לפניך
זה בסדר. אני צריכה ללכת ל-X פקטור מאוחר יותר ולאחר מכן היום נגמר.
את לרוב כותבים שירים עצובים. האם את ילדה עצובה עמוק בפנים
לא, לא, לא, אני ממש ילדה שמחה
זה לא שאני מעדיפה לכתוב שירים עצובים, אבל התחושות האלו באות לידי ביטוי בצורה קלה כאשר אני כותבת. כאשר אני מתמודדת עם משהו, אני מעדיפה לכתוב על זה ולא לדבר על זה, זוהי הדרך שלי להוציא דברים שלילים מהראש שלי. דרך אגב, כשאתה שואל אנשים מה הוא שיר מועדף שלהם, הם בדרך כלל יבחרו שיר שהוא עצוב ועמוק.
אחד השירים באלבום נקרא 'Cry'. האם את באמת ילדה בכיינית
כן! אני מסוג האנשים אשר צועקים 'הו אלוהים!'[OMG] כאשר משודרות תוכניות מרגשות בטלויזיה. אני בוכה באופן קבוע כאשר קורים דברים יפים.
מתי היתה הפעם האחרונה שבה בכית
לפני שעה, בגלל התוכנית 'אשר'['Felicity']. זה כל כך עצוב לפעמים. אז כן, בעוד הם מסדרים לי את השיער זו הייתה הפעם האחרונה שבכיתי.
האם שברו לך את הלב פעמים רבות
לא. בפעם האחרונה שזה קרה, זה לא היה בגלל שהתאהבתי אלא בגלל חברה שעשתה משהו שלא ציפתי שיקרה לעולם.
האם יש אדם מיוחד בחיים שלך
כמובן שיש הרבה אנשים מיוחדים בחיים שלי, אבל אין לי חבר.
האם זה בגלל שזה קשה לשלב קריירה ומערכת יחסים
אולי, כן, אני לא מהסוג של הבחורות שרוצות להתשקע מיד. אני אוהבת את הקריירה שלי ויש לי חברים ומשפחה נהדרת. אם מישהו יגיע ויגרום לי לחשוב שאני רוצה לבלות איתו, לא אסרב.
האם את מאמינה באהבת נפש
בהחלט! למה לך לפתוח במערכת יחסים, כאשר אתה מודע לך שזה לא יהיה ארוך? מתי שאני לא באמת מאוהבת, אני מעדיפה להיות רווקה.
יום ההולדת שלך יחול ב-24 באפריל. מה כל הדברים שאת רוצה
מתנות שאנשים מכינים, אני חושבת שזה מאד אישי. השנה ביום ההולדת שלי אני אופיע בברבדוס. החברים שלי רוצים לארגן מסיבה לכבודי, אבל אני לא אוהבת מסיבות יום הולדת ענקיות. העבודה שלי עליי כל הזמן. אני מאושרת כאשר אומרים לי מזל טוב ואופים לכבודי עוגה קטנה.
זכית בשנת 2002 באמריקן איידול. האם החיים שלך עכשיו שונים לחלוטין מבעבר
לא ממש, לא. אני עדיין גרה בטקסס, עדיין יש לי את אותם החברים ואני עדיין הולכת לאותם הברים. אבל עכשיו אני יכולה להרשות לעצמי ללכת למקומות יותר מסוגננים [הי קלס].
האם את יכולה ללכת ברחוב באמריקה
אני מוכרת, אבל רוב הזמן אני נשארת לבד בזכות אמריקן איידול אני בחורה עממית, לא כוכבת ענקית כמו בריטני או ריהאנה. על ההפפארצי: הם מופיעים בלוס אנגל'ס וניו יורק, אבל לא בטקסס. אנשים עלצנים מדי, או שיש להם דברים חשובים יותר לעשות מאשר לרדוף אחרי עם מצלמה.
את מהווה מודל להרבה בנות צעירות. מה את חושבת על זה
בהתחלה זו הייתה מחשבה מפחידה עבורי. אנשים יכולים לעקוב אחרי, אני אדם בשר ודם ואני עושה לפעמים דברים טיפשיים. לפעמים אני שותה הרבה, למען האמת לעתים קרובות למדי. אבל אני עובדת קשה, לכן אני רשאית להירגע מדי פעם, נכון?

../images/Emo80.gifתמיד תישאר גופית../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif...

"לפעמים אני שותה הרבה, למען האמת לעתים קרובות למדי"
. תודה.

למעלה