רק להיום
23 באפריל

../images/Emo63.gifרק להיום../images/Emo63.gif 23 באפריל

אלוהים כפי הבנתנו "רבים מאיתנו מבינים את אלונים פשוט כאותו כוח ששומר אותנו נקיים" טקסט בסיסי,עמוד 25 חלק מאיתנו הכנסים להחלמה עם הבנה של כוח -אליון שעובדת. לרבים מאיתנו,בכל אופן,"אלוהים"היא מילה בעייתית. אנו עלולים להטיל ספק כלשהו בקיומו של כוח גדול מאיתנו. יתכן שאנו זוכרים חוויות לא נוחות עם דת. ונירתעים מכל "הקטע הזה של אלוהים" . להתחיל מחדש עם ההחלמה פירושו שאנו יכולים להתחיל מחדש גם בחיינו הרוחניים . אם לא נוח לנו עם מה שלמדנו כשגדלנו , אנו לא צריכים להבין הכל מיד, או למצוא מיד תשובות לכל השאלות שלנו, לפעמים מספיק פשוט לדעת שחבריי אנ-איי אחרים כן מאמינים, ושאמונה שלם עוזתרת להם להשאר נקיים. רק להיום : כל מה שאני צריך לדעת עכשיו על הכוח העליון שלי הוא שזהו הכוח העוזר לי להשאר נקי.

היום בדיוק ב 23.4 יש לי שנה נקיון מלאה אבל...

בע"ה את הציון דרך אחגוג ב 3.5 במוצקין. אני מלאת אסירות תודה למרות כל העצב שעבר עלי בערב. ציפיתי להיות יותר שמחה ויותר מחוברת לאלוהים ולכוח העליון שלי . אך לצערי לא כך הדברים. מקוה שיום ירדוף יום והציון דרך לפחות יהיה נחמד ומרגש. אסירות תודה על היוםהנקי ועל 365 ימים נקיים. אוהבת אותכם

NUNA10

New member
../images/Emo65.gif אלין ../images/Emo106.gif

בשעה טובה ! יום נקי ולבן לכל החיים מי ית ן ואלוהים ימשיך להאיר לך את הדרך שכל משאלות ליבך יתגשמו . אוהבים אותך נונה ושמעון .

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

המלך והתרנגול . לפני שנים רבות שלט בעירק מלך ולמלך היה תרנגול צבעוני והדור מאד למראה. אהב מאד המלך את התרנגול שלו, פינק וטיפח אותו והיה ככבת עינו. יום בהיר אחד יצא המלך להסתובב בסמטאות העיר, ראה עני מרוד יושב בפתח בית מט ליפול, ניגש אליו ואמר לו"קום, בוא איתי, יש לי עבודה בשבילך, אתה עוד תהיה עשיר, העני לא האמין למשמע אוזניו, שאל: אני? אלי אתה מדבר, אדוני? כן, אתה, קום ובוא איתי. קם העני ממקומו ויחד הלכו אל גני הארמון, רגע , מי אתה ולמה אנחנו הולכים לארמון המלך?. אני המלך, וזה ביתי, הבטחתי לך עבודה, נכון? העני עמד כמאובן, מלך, ארמון, אני? ובגנים הסתובב לו התרנגול ההדור, שמן ובריא, כולו מדושן עונג, אמר המלך לעני,:רואה אתה תרנגול זה? העבודה שלך זה לטפל בו, לשמור עליו ולטפח אותו.. כל חודש תקבל על זה, 1000 לירות זהב. אבל, תדע לך שאם תבוא ותגיד לי: "התרנגול שלך מת", גם אתה מת.. ועוד דבר, אמר המלך, כל שבוע עליך להתייצב לפני ולמסור לי דווח על מצב התרנגול. לקח העני את התרנגול, קיבל לידיו את 1000 הלירות והלך.והעני? מימיו לא ראה לירה זהב ופתאום אלף? לא האמין העני למזלו הטוב. ומיד התחיל לטפל בתרנגול, האכיל והשקה, ניקה והבריק את הנוצות הצבעונית שלו, וכל שבוע בא למלך לדווח. בשבוע הראשון אמר למלך כך: אדוני המלך, התרנגול שלך גודל ומשמין, הוא קורא בקול עד שהשכנים מתלוננים..שמח מאד המלך והמשיך לשלם ..כך עברו שלושה חודשים- כל שבוע אותו הדווח עד ש... יום אחד בא העני אל מלך ואמר:: התרנגול שלך לא רוצה לאכול ולא לשתות, הוא יושב הרבה וממעט לזוז.. אבל הוא בסדר.. אחרי שבוע , שוב בא למלך ואמר: אדוני המלך: התרנגול שלך, לא אוכל , לא שותה ולא קורא בקול גדול, השכנים כבר לא מתלוננים, אבל הוא בסדר עדיין. בשבוע השלישי- התרנגול מת-,, בא העני למלך ואמר לו: נכון שאמרתי לך שהתרנגול לא אוכל ולא שותה? נכון שאמרתי שהשכנים לא מתלוננים כי התרנגול לא קורא? אמרתי לך כך כבר לפני שבועיים, עכשיו הוא ישן. מה? שאל המלך, התרנגול שלי מת? זה אתה אמרת, לא אני... תן לי את שכרי , את אלף הלירות שמגיעות לי.. מה פתאום , צעק המלך, דינך מוות., סלח לי , אדוני המלך,אך אתה אמרת לי שאם אני אבוא ואגיד שהתרנגול מת-אז....אבל אני לא אמרתי, אתה אמרת שהוא מת, וכך ניצל העני והפך לעשיר,.. כי בכמה אלפי לירות זהב אפשר לקנות כמעט את כל העיר...אין כמו חוכמה...

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב וחג שמח ! לפי התחזית היום יהיה חמסין יום מצויין לבלות בים . שיהיה לכולנו יום מקסים ואם אפשר גם קריר .

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

מה שהלב בחר . קובי אפללו מילים: קובי אפללו לחן: קובי אפללו את לי החסד ואת לי בית ואת שוכנת בליבי את לי השקט איתך זה שניים ואת יושבת בקרבי מכל הלבטים, בכל השינויים אני נשאר איתך בכל הניגונים, מכל הכיוונים אני נשאר שלך כי את, מה שהלב שלי בחר אחרי כל מה שהוא עבר, את כן את. מה שהלב שלי בחר ואל חיקך תמיד חזר, את. קרוב אלייך לרגשותייך ואתך זה אמיתי אנא סלחי לי אם לא אמרתי את בחדרי אהבתי מכל הלבטים... כי את... את מיוחדת אני יודע וזה הסוד שמחבר ובלעדייך בלי מילותייך אני נווד אני חסר מכל הלבטים... כי את...

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

עדיף להקריב הכל מאשר לחיות בעבדות.
- הו צ'י מין אוהבים

../images/Emo49.gifאלין../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo106.gif

מאחלת לך יום נקי ולבן לכל החיים, וככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד.. אוהבת אותך

שטול1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifלאלין ../images/Emo65.gif

יום נקי זה לא מובן מאליו לא כל שכן 365 ימים. מזל טוב ויום נקי לכל החיים. נשמח לחגוג איתך גם ב-3/5 אוהבים שטול

למעלה