רק להיום

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif רק להיום ../images/Emo63.gif

11 בינואר אמונה "כשאנו מפתחים אמונה, בחיינו היומיומיים, אנו מגלים שהכוח העליון שלנו מצייד אותנו בכוח ובהדרכה להם אנו זקוקים." טקסט בסיסי, עמוד 91 אחדים מאתנו מגיעים להחלמה מבוהלים וחסרי בטחון. אנו מרגישים חלשים ומבודדים. אין לנו ודאות בקשר לכיוון שלנו ואנו לא יודעים איפה ללכת לחפש תשובות. אומרים לנו שאם נמצא קצת אמונה בכוח גדול מאתנו נמצא בטחון והדרכה. אנו רוצים את ההרגשה הזו של כוח ובטחון. אבל אמונה לא באה בן-לילה. היא צריכה זמן ומאמצים כדי להתפתח. הזרע נזרע כשאנו מבקשים מהכוח העליון שלנו שיעזור לנו, ואחר כך אנו מזהים את מקור העזרה, כשהיא ניתנת לנו. אנו מטפחים את השתיל הרך של האמונה, בשמש של תפילתנו היומית. האמונה שלנו גדלה, וזה הגמול שאנו מקבלים על שאנו חיים לפיה. יום אחד אנו מגלים כי האמונה שלנו היא כמו עץ ענק; היא לא עוצרת את סערות החיים, אבל אנו יודעים שאנו בטוחים יותר בצלה. רק להיום: אני יודע שאמונה בכוח העליון שלי לא תרגיע את הסערות בחיי, אבל היא תרגיע את לבי. בימי מצוקה אמצא מקלט באמונה שלי.

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

האיש השמח . פעם בממלכה קטנה היה מלך בלי שמחה , עצוב כל היום . יום אחד ראה מהחלון איש שהולך ומקפץ משמחה , המלך קרא לאנשים שלו שיביאו לו אותו ומייד ניגשו ותפסו אותו והביאו אותו למלך . המלך אמר לו שהוא יהפוך אותו לשר של שמחה והוא יביא שמחה לממלכה והאיש הסכים והוא והמלך קפצו משמחה . הימים עברו והמלך היה שמח והממלכה הייתה שקטה ויום אחד אמר המלך לאיש השמח שהוא הולך לצוד , האיש השמח הפסיק לחייך ואמר לו שזה לא טוב לצוד והוא מתנגד אבל הוא יבוא איתו כדי להצחיק אותו והם יצאו לצייד . כל פעם שהמלך כיוון את הנשק שלו לעבר חיה , האיש הצחיק אותו והוא החטיא . פעם , פעמיים ובפעם השלישית שהוא החטיא , הוא ירה לעצמו ברגל ופוצץ לו את הבוהן . המלך התעצבן והחל לצרוח על האיש השמח שרק חייך ואמר לו - תהייה שמח , משהו טוב עומד לקרות לך . המלך שמע את זה ורצה לזרוק אותו לבור עם נחשים ועקרבים , האיש אמר לו שיזרוק אותו אבל קודם שייתן לו לחבוש לו את הרגל , המלך הסכים והאיש חבש לו את הרגל והמלך זרק אותו לבור . המלך עלה על הסוס שלו והחל לחזור לממלכה שלו כאשר שבט של קניבלים התקיפו אותו ותפסו אותו , הם הביאו אותו לפני רופא האליל שלהם שאמר לו שראש השבט חולה והוא צריך לאכול מרק עם איש שלם והוא מתאים . החלו להפשיט אותו וראו שיש לו תחבושת , המלך אמר להם שאין לו בוהן והוא ירה לעצמו ברגל , הם שמעו את זה ושיחררו אותו כי הוא לא איש שלם . המלך עלה על סוסו ומיהר אל הבור והוא הוציא משם את האיש וסיפר לו מה שקרה , האיש התחיל לקפוץ משמחה ואמר למלך - "תודה שזרקת אותי לבור " . המלך היה המום והאיש הסביר לו - "אם אני הייתי איתך , הם עכשיו היו אוכלים אותי " ...

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ב ו ק ר ט ו ב ! ! ! יום נעים וחמים ושבת שלום.

צונו123

New member
בוקר טוב וסופ"ש נעים../images/Emo24.gif

סוף סוף הצלחתי להכנס לאתר "תפוז", היו לי קשיי כניסה, ובכל ניסיון שלי להכנס.....הופ !"טופס הרשמה" פחדתי שמרוב ניקים, יחשדו שאני מתחזה חחחח סוף טוב הכל טוב, התגעגתי אלייכם ! הייתי עסוקה קצת עם האחיין שלי שהוא יתום, אחותי נפטרה מנת יתר, ואביו נמחץ למוות ע"י רכבת כשהוא נוהג במשאית.... סיפור קשה. הילד מאוד קשור אליי, מרעיף המון אהבה, ודורש המון תשומת לב..... על הבוקר...בטח שיגעתי אותכם, נשצע יותר מאוחר, מה שרציתי להגיד לכם.... אני אוהבת אותכם !

בוקר טוב נעמה../images/Emo24.gif

אוהבים אותך, אוהבים גם את הסיפורים שלך
ולא.. את לא ממש מצליחה לשגע אותנו
שתרווי נחת מהילד, ופשוט תמשיכי להיות את -

למעלה