רק להיום

אנגל1218

New member
../images/Emo63.gifרק להיום../images/Emo63.gif

24 בינואר מבידוד לקשר מחלתנו בודדה אותנו מאנשים... עוינים, מלאי טינה, מרוכזים בעצמנו ובחיפוש עצמי ניתקנו את עצמנו מהעולם החיצון." טקסט בסיסי, עמוד 4-3 ההתמכרות היא מחלה מבודדת, המנתקת אותנו מהחברה, מהמשפחה, מעצמנו. התחבאנו, שקרנו, בזנו לחיים שחיו אחרים, כי הם היו מחוץ להישג ידינו. גרוע מזה, אמרנו לעצמנו שהכל בסדר אייתנו, למרות שידענו כי אנחנו חולים בצורה נואשת. הקשר שלנו עם העולם, עם המציאות עצמה, נקטע. חיינו נעשו חסרי משמעות. אנו התרחקנו יותר ויותר מהמציאות. תכנית האנ-איי נועדת בדיוק לאנשים כמונו. היא עוזרת לנו להתחבר מחדש אל החיים שנועדנו לחיות. היא מוציאה אותנו מהבדידות. אנחנו מפסיקים לשקר לעצמנו על מצבנו; אנו מודים בחוסר אונים, בכך שחיינו הפכו לבלתי-ניתנים לניהול. אנו מתחילים להאמין כי חיינו יכולים להשתפר, שהחלמה היא אפשרית, וכי האושר לא תמיד היה מחוץ להישג ידינו. אנו מתחילים להיות כנים; מפסיקים להתחבא; אנו "באים ואומרים את האמת", ולא משנה מה קרה. ותוך כך אנו יוצרים את הקשר המחבר את אותנו כיחידים אל החברה שסביבנו. אנו כמכורים לא צריכים לחיות בבידוד. שניים-עשר הצעדים יכולים לעזור להתחבר בחזרה לחיים, והם יעזרו לנו, עם נעבוד אותם. רק להיום: אני חלק מהחיים סביבי. אני אעשה את התכנית שלי על-מנת לחזק את הקשר שלי עם העולם שלי.

אנגל1218

New member
שוב חוזר הניגון....../images/Emo79.gif

צריכה לכתוב את צעד ארבע,ולא קל.....

אנגל1218

New member
איש חכם החכים אותי הבוקר, הנה זה....

הקברניט והים *************** אנשים נעשים חולים בגלל האופן בו הם מנהלים קשר או יותר נכון לא מנהלים קשר עם הנשמה שלהם בני האדם מנסים לשלוט בחיים והדבר משול למצב בו קברניט של ספינה מנסה לשלוט בים במקום בספינה שלו הקברניט שמנסה לשלוט בים סובל מבעיות שחצנות יהירות עיוורון ושינה עמוקה משום שלא ניתן לשלוט בטבע ניתן לשלוט אך ורק במה שאנו מפיקים מעצמנו כשאנחנו מתמודדים עם הסערות שהטבע והחיים מגישים לנו זה הזהב הגדול זהו מקור הכוח ההתעצמות וההתחזקות של כל נשמה ושל כל גוף שמכיל אותה וזה יהיה גם מקור התקלות החולי האסונות ואיבוד האנרגיות הפיזית והנפשית במידה והאדם או הקברניט לא יתמקד בעיקר ביצירת הנשמה שלו אלא דווקא בניסיון לשלוט בים מתוך תאווה ורצון שהים ימלא בו חסרים מדומים הניסיון לשלוט בים יש בו תבונה בדיוק כמו הניסיון למלא במים חבית שאין לה תחתית ככל שיגברו המאמצים של האדם העיוור לנסות ולמלא את חבית השליטה ככל שההתמכרות למעשה השליטה הכושל גוברת כך תגבר האלימות בנשמתו ובגופו של אדם כזה שיהיה אלים מאוד גם כלפי הסובבים אותו גוף שמייצר אלימות כזו הוא גוף שיחלה במחלות מסוגים שונים עד לרגע ההתרסקות הסופית והיציאה מהמשחק כדי להירפא ממחלות צריכים בני האדם לעשות את המעבר התודעתי הקשה מהמצב בו הם מבקשים לשלוט בים ולהתמלא ממנו אל המצב התודעתי בו הם מבקשים באופן קבוע רוב הזמן להפיק מעצמם יופי אליו גם כשהמים שלווים ורגועים וגם בסערות הקיצוניות והקשות ביותר בזמן שחייהם נמצאים בסכנה ממשית זוהי הדרך להשתחרר מהכלא חברים האם אתם מעוניינים להשתחרר

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

האישה שאיבדה את ליבה . האישה שאיבדה את לבה, הסתובבה שנים בלי לב, היא הלכה ברחובות הערים, דיברה עם אנשים אפילו חייכה. אף אחד לא ידע - שהיא איבדה את לבה. איך מאבדים את הלב? זה פשוט. מפסיקים להקשיב לו. חיים לפי השעון, לפי אנשים אחרים, לפי חלומות לא שלך והופ יום אחד הוא אובד. לא מרגישים את זה מיד. אך האישה הזו הרגישה לאט לאט, לפעמים שהיא שמה את ידה על החזה היא הרגישה אותו מפרפר עד שיום אחד היא הניחה שוב את היד והוא לא היה שם. היא איבדה אותו. היא הלכה להמון מומחים, פסיכולוגים מנתחי לב, מכשפים וקלפים ולא עזר. הלב אבד לתמיד. יום אחד בלי הודעה מוקדמת היא פגשה מישהו שמצא את לבה, הוא החזיק אותו בשתי ידיו (הנאות) ואמר לה: קחי, חיפשת אותו כל כך הרבה זמן. הלכת ימים ולילות ודמעות קחי. אך האישה לא ידעה כבר מה עושים איתו. איך מקשיבים לו. והשאירה את לבה אצלו בידיים. כך היא חיה לצדו. הלב שלה אצלו והיא ליד. האיש מאוד רצה שתיקח אך היא לא ידעה איך. האיש לא יכל להמשיך עם שתי הלבבות והציע לה שוב את לבה ואם לא יניח אותו בצד הדרך וימשיך. האישה פחדה היא אוהבת את לבה שלה ולא רוצה שיונח כך סתם על האדמה כל כך טוב לו בידיים של האיש הטוב. עכשיו הלב שלה מונח על האדמה. האיש הניח והלך. היא יושבת ליד לבה כל רגע לא משאירה אותו לרגע לבד. מנסה למצוא לו מקום בין שדיה, מנסה להקשיב לו, לגעת בו. היא מתגעגעת לאיש ולידיו הטובות שידעו מה לעשות עם לבה. לפעמים בלילה היא שומעת את צעדיו ואז הלב שמונח על ידה מתעורר לחיים והיא מביטה בו בעצב. זה סיפור עצוב על אישה שאיבדה את לבה וכשמצאה אותו לא ידעה למצוא לו בחזרה מקום.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב עולם מה שלום כולם יום נעים ונחמד הרבה אהבה לכולםםםםםםםםם

אנגל1218

New member
מהעיתון....

ישראלי חשוד במכירת סמים המכילים חומר מסוכן יום חמישי, 24 בינואר 2008, 13:05 מאת: נתיב נחמני, מערכת וואלה! ישראלי ושלושה יפנים חשודים במכירת 50 אלף כדורים, ככל הנראה אקסטזי, המכילים חומר המסוכן לבני אדם. החשודים נעצרו בשיתוף פעולה בין משטרת ישראל למשטרת הולנד.

למעלה