רק להיום

אנגל1218

New member
../images/Emo63.gifרק להיום../images/Emo63.gif

25 בינואר מתנה נוספת "ראינו את זה יום יום, תפנית מופלאה זו היא הוכחה להתעוררות רוחנית." טקסט בסיסי, עמוד 49 אנו רואים אותם נכנסים לפגישה הראשונה שלהם מובסים, רוחם שבורה. הסבל שלהם בולט לעין, הרצון שלהם לעזרה ניכר אף יותר. הם מקבלים מחזיק מפתחות לבן וחוזרים למקומם, מרוגשים מהמאמץ. אנו רואים אותם שוב, הם נראים קצת יותר נינוחים. הם מצאו חונך והם באים לפגישה בכל ערב. הם עדיין לא מסתכלים ישר בעיניים שלנו, אבל הם מהנהנים בראש בהבנה כשאנו משתפים. אנו מבחינים בניצוץ של תקווה בעיניהם והם מחייכים אלינו בחוסר-ביטחון כשאנו מעודדים אותם להמשיך לבוא. מספר חודשים מאוחר יותר, הם עומדים זקופים. הם למדו איך ליצור קשר-עין. הם עובדים את הצעדים עם החונך שלהם ומחלימים כתוצאה מכך. אנו מקשיבים להם כשהם משתפים בפגישות. אחר-כך אנו מסדרים את הכיסאות יחד אתם. שנים מספר מאוחר יותר, הם מדברים בסדנה בכנס. יש להם אישיות נפלאה, מלאת הומור.הם מחייכים כשהם רואים אותנו, מחבקים אותנו ואומרים לנו כי לעולם לא היו יכולים לעשות זאת בלעדינו. הם מבינים כשאנו אומרים "גם אנחנו לא, בלעדיכם." רק להיום: אמצא שמחה בכך שאהיה נוכח בהחלמה של מישהו אחר.

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

אמא יש רק אחת . לאמא שלי הייתה רק עין אחת, שנאתי אותה- היא הייתה מבוכה גדולה עבורי... היא בישלה עבור תלמידים ומורים בכדי לתמוך במשפחה כלכלית. היה יום אחד, במהלך בית הספר, שבו אמא שלי באה לבקר אותי הייתי כל כל מובך... איך היא עשתה לי את זה? התעלמתי ממנה, זרקתי לה מבט שנוא וברחתי משם. יום למחרת, אחד מחברי הכיתה צחק: "חחח, לאמא שלך יש רק עין אחת!" רציתי לקבור את עצמי- רציתי גם שאמא שלי תיעלם... כאשר באתי הביתה התעמתתי עימה ואמרתי : " את כנראה רוצה שאני אהפוך לבדיחה...למה שלא תמותי וזהו? " אמא שלי לא הגיבה. לא עצרתי לשנייה לחשוב על מה שאמרתי- הייתי מלא זעם הייתי עיוור לרגשות שלה... כל מה שרציתי זה לצאת מהבית הזה ושלא יהיה לי שום קשר איתה. אז למדתי מאוד קשה וקיבלתי הזדמנות ללמוד בסינגפור הייתי מאושר עם החיים שלי ועם הילדים שלי. יום אחד, אמא שלי באה לבקר אותי... היא לא ראתה אותי שנים ולא פגשה כלל את הנכדים שלה, היא עמדה ליד הדלת והילדים שלי צחקו עליה, אני צעקתי עליה על כך שהיא הגיעה ללא הזמנה. צרחתי עליה: " איך את מעיזה לבוא לבית שלי ולהפחיד את הילדים? לכי מכאן! עכשיו! לנוכח מה שאמרתי, אמא שלי הגיבה : "אוי, אני מצטערת, אני בטח קיבלתי כתובת שגוייה" - אמרה ונעלמה... אחרי תקופה הגיע לביתי בסינגפור מכתב בנוגע לנשף מחזור. אז שיקרתי לאישתי ואמרתי לה שאני נוסע לרגל עסקים. אחרי הנשף, הלכתי לבית של אמא שלי, מתוך סקרנות השכנה אמרה לי שהיא מתה... לא הזלתי ולו דמעה! נתנו לי מכתב שהיא רצתה שאקבל לאחר מותה "בני היקר, אני חושבת עליך כל הזמן... אני מצטערת שהגעתי לסינגפור והפחדתי את הילדים שמחתי ששמעתי שאתה מגיע לנשף אך כנראה שלא אוכל לראותך אני מצטערת שהייתי עבורך מבוכה מתמדת תבין... כשהיית קטן, היית מעורב בתאונת דרכים ואיבדת עין אחת, בתור אמא, לא יכולתי לסבול את המחשבה שתצטרך לגדול עם עין אחת, לכן... נתתי לך אחת משלי! כל כך הייתי גאה בבן שלי שיכול לראות עולם שלם, במקומי, בעין זו... עם הרבה אהבה, אמא שלך..."

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ב ו ק ר ט ו ב ! ! ! ושבת שלום יום נעים ומהנה .

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר לכבוד שבת ../images/Emo213.gif

שבחי ירושלים . מילים: מן התפילה לחן: אביהו מדינה שבחי ירושלים את אדוני הללי אלוהיך ציון. כי חיזק בריחי שערייך ברך בנייך בקרבך. הללי, הללי אלוהייך ציון. ש ב ת שלום ומבורך לכולם .

אנגל1218

New member
בדיחה לשבת../images/Emo6.gif

שולה, העוזרת, מבקשת מבעלת הבית העלאת שכר. בעלת הבית: "ולמה את חושבת שמגיעה לך העלאה" ? שולה: "אמממ..., כי אני מגהצת טוב ממך". בעלת הבית: "ומי אמר לך את זה" ? שולה: "בעלך אמר". בעלת הבית: "אההה..." שולה: "ואני גם מבשלת ואופה טוב ממך" ? בעלת הבית: "ומי הכניס לך את השטות הזאת לראש" ? שולה: "בעלך, גברתי". בעלת הבית: "אההה..." שולה: "והסיבה השלישית לבקשתי היא – כי אני "נדפקת" הרבה יותר טוב ממך". בעלת הבית (בטון מבולבל ומודאג): "וגם אתה זה אמר לך בעלי" ? שולה: "לא גברתי..., את זה אמר לי הגנן" !!! מיותר לציין שהיא קבלה את ההעלאה

רוניוס 1

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום חברים ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

הבחירה ******** בחירה היא בחירה מודעת או שאינה מודעת בין התנהלות הנוצרת רובה מתוך פחד לבין התנהלות הנוצרת ברובה כביטוי של אהבה בחירות מתוך פחד נובעות מהנזקים הקיומיים שנראה כי צפויים לנו במידה ולא נקפיד לשקף בדרך ההתנהלות ובבחירותינו את הנורמות ואת החוקים של הקבוצות להן נידמה לנו כי אנו שייכים לרוב ניבחר את מקום העבודה את בני הזוג את דרך החינוך לילדנו את החברים את סוג ההשכלה ואת המטרות האחרות בחיינו מתוך רצון להצליח או להצטיין במימוש חוקי הקבוצה בה אנו מתנהלים ולאו דווקא מתוך רצון להביא לידי ביטוי את האיכויות הדרמטיות עימן כל אחת ואחד מאיתנו מגיעים לעולם אומץ רב והתנהלות הדרגתית אחראית וחכמה נדרשים על מנת שנוכל להדוף מעלינו את האלימות שמפעילות עלינו התרבויות וחוקי ה"אמת" של הקבוצות השונות מרגע לידתנו הבחירה בפחד היא שמייצרת את תנועת העדר העיוורת ואת תחושות חוסר האונים השעמום והתסכול הקיימות בקרב רבים מאיתנו לבחור לממש את המשאלות הכמוסות ביותר שלנו מבלי לחשוש או לוותר על עצמנו היא הבחירה באהבה ...........................

אנגל1218

New member
ברוך בואך יוסי לעולם האמת../images/Emo140.gif

עדיף להיות אסיר תודה מאשר אסיר ברישיון נכון? אוהבים אותך....

אנגל1218

New member
יוסי אסיר תודה, שתף אותנו....

ספר לנו קצת , נשמח לשמוע ממך! זה עובד רק ביחד.....

אנגל1218

אומנם באיחור,אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.אני מכור נקי רק להיום,ואני אסיר תודה על מה שיש,עם כל המישתמע מיכך

אנגל1218

New member
../images/Emo6.gifנקי אתה נשוי?

לפני החתונה גבר : סוף-סוף. חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן! אישה : אתה רוצה שאני אעזוב? גבר : מה פתאום?! אל תחשבי על זה אפילו! אישה : אתה אוהב אותי? גבר : ברור! תמיד! אישה : האם אי פעם בגדת בי? גבר : איכס! ברור שלא! אישה : תעשה סקס רק איתי? גבר : בטח! בכל הזדמנות שתהיה לי. אישה : האם תכה אותי? גבר : השתגעת? אישה : אני יכולה לסמוך עליך? גבר : כן אישה : אהובי! אחרי החתונה... פשוט קראו את הדיאלוג מהסוף להתחלה.

אנגל1218

New member
אוהב בדיחות אה?../images/Emo151.gif

חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז, גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם המסכנים, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל, הדוס הרטוב ניגש לאדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ? עונה לו נהג המכונית : כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואומר : נו, אבל אני משרת את השם ! אז הנהג אמר לו : אז שהשם ייקח אותך !

אנגל1218

New member
סוזייייייייייייי10, זה בישביל נשמה../images/Emo107.gif

נשוי בן 30 שומע דפיקות בדלת, הוא ניגש, פותח את הדלת ורואה חבר שהיה לו בצבא ולא נפגשו כבר 10 שנים ואיתו כלב, שניהם ישבו וצחקו וסיפרו אחד לשני כל מה שעבר עליהם ובינתיים, הכלב הרס את כל הבית, קרע את הכורסאות, לכלך את הוילונות, שבר את המחשב, כשהחבר עמד ליד הדלת לפני שהלך, אמר לו, אני ממש שמח שבאת, אבל אם תוכל בפעם הבאה לא להביא איתך את הכלב שלך, אז ענה לו החבר : זה לא כלב שלי בכלל, הוא שכב פה בכניסה כשהגעתי, חשבתי שהוא שלך.

למעלה