רק להיום

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif רק להיום ../images/Emo63.gif

1 בפברואר קשיים "הרגשנו שונים…רק אחרי שאנו נכנעים אנו יכולים להתגבר על הניכור שבהתמכרות." טקסט בסיסי, עמוד 22 "אבל אתם לא מבינים!" היינו מטיחים, מנסים לחפות על עצמנו. "אני שונה! המצב שלי באמת קשה!" בזמן ההתמכרות הפעילה שלנו אמרנו שוב ושוב את הדברים הללו. ניסינו להימלט מהתוצאות של המעשים שלנו או שניסינו להתחמק מציות לכללים שחייבו את כל האחרים. יכול להיות שאמרנו דברים אלה כבר בפגישה הראשונה שלנו, אולי תפסנו את עצמנו מייבבים דברים כאלה לאחרונה. רבים מאתנו מרגישים שונים או מיוחדים במינם. כמכורים, אנו יכולים להשתמש כמעט בכל דבר כדי להיות מנוכרים. אבל אין שום תירוץ להחמצת ההחלמה, שום דבר לא יכול לפסול אותנו מלהתאים לתוכנית - לא מחלה קטלנית, לא עוני, שום דבר. יש אלפי מכורים שמצאו החלמה, למרות הקשיים האמיתיים שניצבו בפניהם. בעבודת התוכנית, המודעות הרוחנית שלהם גדלה, למרות - ואולי בתגובה לקשיים אלה. כשמדובר בהחלמה, הנסיבות המייחדות את האישיות שלנו וההבדלים שבינינו, לא קשורים לעניין. בכך שנרפה מהמיוחדות שלנו ונכנע לדרך חיים פשוטה זו, לבטח נגלה שאנו חלק ממשהו. להרגיש חלק ממשהו נותן לנו את הכוח לצעוד דרך החיים, עם כל הקשיים. רק להיום: ארפה מהמיוחדות שלי ואאמץ את עקרונות ההחלמה המשותפים לי ולרבים אחרים. הקשיים שלי לא פוסלים אותי להחלמה, להפך, הם מושכים אותי אליה.

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

ארבעת הנרות . ארבעה נרות דלקו לאיטם. הכול סביב כה שקט, אפשר היה לשמוע לחשם. אמר הנר הראשון: "אני השלום" מעטים מדי עושים מעט מדי לקיומי, אני חש שקיצי קרב. ולהבתו דעכה לאיטה עד שנפחה נשמתה.... אמר הנר השני: "אני אמונה" לדאבוני הרב מסתדרים היום בלעדי. אינני מוצא הצדקה כלשהי שאוסיף לדלוק עד סופי. כשסיים הנר את דבריו רוח קלה כיבתה אותו ולא יסף עוד... הנר השלישי חיכה בסבלנות לתורו ואמר בצער: "אני אהבה" אין בי עוד כוח להוסיף ולדלוק. האנושות חדלה להעריך נכונה את חשיבותי. האנשים הפסיקו לאהוב אפילו את הקרובים להם ביותר. מיד לאחר שסיים לומר את דבריו נפח את אורו... לפתע... נכנס לחדר ילד , הבחין בשלושת הנרות הכבויים. "אתם אמורים לתת מאורכם עד כלותכם". אמר הילד ולא הצליח לעצור את פרץ דמעותיו. ואז אמר הנר הרביעי: אל חשש פעוט, כל עוד דולק אני שנינו נצליח לשוב ולהצית את הנרות הכבויים: "אני "התקווה" בעיניים בוהקות, לפת הילד בנר התקווה והצית את הנרות הכבויים. להבת התקווה אסור לה שתכבה לעולם.

אסירות תודה לך נונה ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

אסירות תודה לך על הסיפורים והמשלים רוב הזמן שאני קורה אני מתחבר למשלים שאת כותבת אוהב אותךשבת שלום לך

למעלה