רק להיום

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif רק להיום ../images/Emo63.gif

8 בפברואר מה זה חונך? "אנו יודעים שאנו יכולים ללמוד מהחונך שלנו... אך יצירת הקשר אתו היא באחריות שלנו..." עלון מס' 11, "חונכות" מה זה חונך? אתם יודעים: האיש הנחמד שאיתו שתינו קפה אחרי הפגישה הראשונה. הנפש הנדיבה שמשתפת אותנו בהחלמה, בלי לדרוש דבר בתמורה. האיש שהדהים אותך בכושר האבחנה שלו לגבי הפגמים באופי שלך. האיש שמזכיר לך לגמור את הצעד הרביעי, שהקשיב לצעד החמישי שלך, שלא מספר לאיש כמה אתה מוזר. קל מאוד לקבל את הדברים האלו כמשהו מובן מאליו. קל להתרגל לכך שתמיד יהיה מישהו שיקשיב ויציע עזרה. אנו עלולים אפילו להגזים קצת, ולחשוב, "אתקשר לחונך יותר מאוחר. עכשיו אני צריך לנקות את הבית, לעשות קניות, ליצור קשר עם ..." ואנו מסתבכים בצרות, ואחר-כך תוהים איפה הייתה הטעות. החונך שלנו לא יכול לקרוא מחשבות. יצירת קשר איתו היא באחריות שלנו. בכל פעם שאנו זקוקים לעזרה בצעדים, למישהו שיחזיר אותנו למציאות, לסיוע בדרך החשיבה הדפוקה שלנו, או סתם לחבר, אנו צריכים להיות אלה שמבקשים. חונכים הם אנשים חמים, חכמים ונפלאים, המוכנים לתת לנו את ניסיון ההחלמה שלהם. אנו צריכים רק לבקש. רק להיום: אני אסיר תודה על הזמן, האהבה והניסיון שהחונך שלי נתן לי. היום אתקשר לחונך שלי.

נעממי5

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב ושבת של אהבה ומנוחה....

עוד שבוע עבר,איזה יופי....

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

הלוואי והייתי מישהו אחר . לא לפני שנים רבות עד שאנשים נסעו בעיקר ברכבות היא בחור צעיר שעבד במסילות ברזל. הוא כל היום היה חוצב בסלע ומפנה את הדרך למסילה החדשה שאמורה להגיע , האיש שנא את עבודתו . יום אחד חלף ליד איש עשיר מאוד הבחור הצעיר חש קינאה רבה וחשב לעצמו כמה עשיר האיש הזה ומה רבה השפעתו , "הלוואי והייתי כמוהו". עברו ימים ומשאלתו התגשמה והוא נעשה לאיש עשיר ורב השפעה , לאחר זמן מה הרגיש האיש שחסר לו משהו בחיים . הביט האיש למעלה בשמים וראה את השמש זורחת ברקיע . חש קינאה רבה וחשב לעצמו כמה עצומה היא השמש "הלוואי והייתי שמש" שמע מלאך את בקשתו והפך אותו לשמש האיש היה מאושר ושמח בחלקו . לאחר כמה שעות אחדות כיסו עננים את השמים וחסמו את קרני השמש ואורה לא הצליח לחדור מבעד לעננים פתאום חשב לו האיש כמה עצום כוחו של ענן " הלוואי והייתי לענן " שמע שוב המלאך את בקשת האיש , נענה לה והפך את האיש לענן. כשנהיה לענן נוכח כי הרוח חזקה ממנו ומניעה את העננים בעוצמה רבה לאן שהיא רוצה ולענן אין כל שליטה על מצבו. התאכזב האדם ושוב ביקש בליבו להיות חזק יותר מענן ולהפוך לרוח שמע המלאך גם את בקשתו זו הגשים לו אותה והפך את האיש לרוח . בהיותו רוח , הצליח להזיז עננים בתים וכמעט כל דבר . עד שנתקל בסלע גדול , מה שעשה לא הצליח להשפיע על הסלע שוב חש קינאה גדולה בסלע ושוב ביקש בליבו להיות חזק יותר מהרוח ולהפוך לסלע. ביקש האיש מהמלאך להפכו לסלע שמע שוב המלאך את בקשתו והסכים להפכו לסלע . הפך האיש לסלע לא הרוח הצליחה להזיזו ממקומו ולא השמש הצליחה לשבור אותו והרגיש עוצמה אדירה עד שחש כי חפץ חד מכה בו . חשב לעצמו מה יכול להיות חזק ועצום יותר מסלע ? ואז הבחין באדם אשר חוצב סלעים ומפנה את הדרך למסילה חדשה אשר נבנית . ואז הבין שעבודתו הראשונה בתור חוצב סלעים היא העבודה הטובה ביות בעולם .

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! ! ! ושבת שלום לכולםםםםםםםםםם יום נעים ומקסים.

למעלה