רק להיום

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif רק להיום ../images/Emo63.gif

23 במרץ מתנות מאלוהים "אנו עושים את המוטל עלינו, ומקבלים את מה שמוענק לנו בנדיבות על בסיס יומיומי." טקסט בסיסי, עמוד 46 יחסינו עם הכוח העליון שלנו הם דרך דו- סטרית. בתפילה, אנו מדברים ואלוהים מקשיב. כשאנחנו עושים מדיטציה, אנו עושים כמיטב יכולתנו להקשיב לרצונו של הכוח העליון שלנו. אנו יודעים שאנו אחראים לחלק שלנו במערכת היחסים. אם לא נתפלל ולא נקשיב, ננתק את הכוח העליון שלנו מחיינו. כשאנו חושבים על יחסינו עם הכוח העליון שלנו, חשוב לזכור באיזה צד אנחנו: בצד חסר האונים. אנו יכולים לבקש הדרכה; אנו יכולים לבקש נכונות או כוח; אנו יכולים לבקש לדעת את רצונו של הכוח העליון שלנו - אבל אנו לא יכולים לבוא בדרישות. אלוהים כפי שאנו מבינים אותו - הצד בעל הכוח - ימלא את החלק הזה במערכת היחסים בכך שיתן לנו בדיוק מה שאנו צריכים, מתי שנצטרך זאת. עלינו לעשות פעולות מידי יום כדי לשמור על מערכת יחסים חיה עם כוח עליון. אחת הדרכים שבה אנו עושים זאת היא יישום הצעד האחד- עשר. אזי אנו זוכרים את חוסר - האונים האישי שלנו ומקבלים את רצונו של כוח גדול מאתנו. רק להיום: במערכת היחסים שלי עם הכוח העליון שלי, אני הוא חסר- האונים. בזוכרי מי אני, היום, אקבל בענווה את המתנות של אלוהים לפי הבנתי.

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

ה מ ר א ה . לפני הרבה זמן, איש צעיר ומשכיל נסע לעיר הבירה סיאול, כדי לעמוד בבחינות לשירות הציבורי. יום אחד הוא נכנס לחנות גדולה והסתובב בין הדוכנים השונים. פתאום הוא ראה חפץ קטן מנצנץ. הוא בחן את החפץ מקרוב, והופתע לראות את פניו משתקפות אליו מן החפץ הזה. הוא זכר שלעתים תכופות ראה את פניו משתקפות מכיור הרחצה, מעוותות קצת, אבל הוא מעולם לא ראה חפץ מסתורי כזה שממנו משתקפות פניו בבהירות כזו. לאחר שנבחן, הוא חזר לביתו בכפר הקטן ובכיסו המראה הקטנה שרכש. בביתו הוא לא הראה אותה לאיש, אפילו לא לבני משפחתו. הוא הניח את המראה במגרה, והיה מציץ בה בכל בוקר בהיחבא. אבל, יום אחד, אשתו ראתה שהוא מתנהג בצורה משונה: מוציא משהו מהמגרה, נועץ בו מבטים, מחייך אליו ו…מחזיר אותו למגרה. היא הסתקרנה מאוד ורצתה לגלות למי הוא מחייך. ואז, כשבעלה לא היה בבית, היא פתחה את המגרה ומצאה את החפץ הקטן והמבריק. היא התבוננה בו ובחנה אותו. פתאום - נרתעה לאחור, מבוהלת בשל דמות שראתה בו. היא לא האמינה למראה עיניה וחשבה, "אולי אני מדמיינת דברים?" היא הציצה שוב בחפץ, והאישה היפה שוב הייתה שם. הפעם האישה היפה נראתה נרגזת. רגשות של קנאה וכעס הציפו אותה והיא לקחה את המראה ומיהרה אל חמותה (אם בעלה). "אמא יקרה, בעלי חזר הביתה מסיאול עם פילגש צעירה!" אמרה ופרצה בבכי. החמות לא האמינה שבנה הביא אישה אחרת. "בטח יש כאן טעות. איפה האישה עכשיו?" כלתה מסרה לה את הראי. החמות קירבה את החפץ אל פניה וראתה מולה אישה זקנה ומקומטת מתבוננת בה. "יקירתי, איפה הפילגש הצעירה שדיברת עליה? אני רואה כאן את סבתא מהכפר הסמוך, שבאה לבקר אותנו!" בינתיים, חמיה (אבי בעלה) ששמע, מאגף הנשים, את השיחה הקולנית בין השתיים, רצה לדעת מה קורה. הוא לקח את המראה, התבונן בה זמן מה וחשב לעצמו: "איזו אישה זקנה? איזו אישה צעירה ויפה?"… הוא ראה שם איש זקן מאוד ששערו אפור. לפתע הוא כרע על ברכיו ושאל את המראה באדיבות רבה: "אבי המנוח, איזה צער החזיר את הרוח שלך אלינו? האם עשיתי דבר שהטריד את מנוחתך?" והשתחווה אל הדמות שבמראה שוב ושוב. הכלה נדהמה מכל מה שקרה. היא הייתה יכולה להישבע שהיא ראתה במראה אישה צעירה ויפה. ומה עשה חמיה? נבוכה ומבולבלת לקחה בחזרה את החפץ והסתכלה בו שוב. לא היה לה כל ספק - הפילגש הצעירה הופיעה שם שוב. האישה הצעירה נזפה בפילגש שלבשה בכל פעם תחפושת אחרת, והפילגש חיקתה אותה, העוותה את פניה וכיווצה את שפתיה ממש כמוה. כעסה של האישה הצעירה גבר יותר ויותר, ובסופו של דבר זרקה בכוח את החפץ על הרצפה ו…המראה התנפצה לרסיסים.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב ! ! ! אחלה שבוע לכולםםםםםםםםםםםםם

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

חתונה לבנה . אביתר בנאי מילים: שלום חנוך לחן: שלום חנוך פנים מוזמנים ואותות סכנה מסכות מחייכות חתונה לבנה ואת שבויה בידיים זרות אני רץ אלייך לאורך קירות אין לחזור לאחור "קח תחתום בפינה" צלי גדי על האש ופירות העונה ואת מחייכת שיניים צחורות ריקוד המוות לאור הנרות בוקר חדש פוסעת מולי בוקר חדש שלי כלה, כלה באמצע הערב בוקר חדש עלה אנחנו זקנים תסתכלי בתמונה ילדים אבודים חתונה לבנה לוקחים פרחים ושמים בעציץ חלמתי חלום לא יכול להקיץ בוקר חדש...

NUNA10

New member
../images/Emo101.gif הודעה ../images/Emo193.gif

מצב בריאותי על הפנים בתקופה האחרונה אני ממש דוחה כל בדיקות וטיפולים מתוך לחץ , עבודה וכדומה סוף שבוע זה ממש היה לי קשה והיום כנראה אני יתאשפז שוב לסידרת טיפולים , לא אהייה כאן בימים הקרובים אני כבר מתגעגעת . ל ה ת ר א ו ת .

../images/Emo24.gifנונה../images/Emo24.gif

בוקר טוב יפה אחת
רפואה שלמה והחלמה מהירה ככל האפשר, גם אני כבר מתגעגעת, אז שובי אלינו בריאה ושלמה. תמיד כאן בשבילך! אוהבת אותך מאד

../images/Emo203.gifאומץ לשנות../images/Emo20.gifכאב, קבלה../images/Emo203.gif

אכזבה, כאב, קבלה
המכור בחיי תרם להרבה כאב ולתקוות וחלומות שיתנפצו. אין בדעתי לחשוב הרבה על הרגשות הללו, כמו-כן אין ברצוני להתעלם מהן. נר-אנון עוזרת לי לעמוד מול ההיבטים הקשים ביותר מן העבר שלי. שמירת קשר הדוק עם חברי האגודה, עוזרת לי לחוש את הכאב, להתאבל על האבדות, ולנוע קדימה.
התחושות הללו נטועות עמוק בקרבי; כאשר הן מתדפקות על דלתות המודעות שלי, אני רוצה לאפשר להם את הכניסה. עליי להתייחס אל עצמי עם אותה דאגה ועם אותו כבוד שאתייחס אל מישהו מנר-אנון שמתחלק בשעת הפגישה, בכאב, במבוכה, ובמהומה שבקרבו. רק בדרך זו אוכל להגיע לתחושה של שלמות ושלווה.
“…כאשר אנו משתוקקים לחיים ללא…קשיים, הזכירו לנו שעצי אלון מתחזקים יותר כשהם גדלים כנגד הרוח, ויהלומים נוצרים תחת לחץ"
תזכורת להיום:
אומרים שאין אפשרות למנוע כאב; אבל הסבל הוא אופציה. אם אלמד לקבל את העובדה שהכאב הוא חלק מן החיים, אוכל לעבור ביתר קלות את הזמנים הקשים, ואז להמשיך ולנוע קדימה, ולהשאיר את הכאב מאחוריי. אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי הבוקר, על לילה שקט ורגוע, על שבת ברוכה וקסומה. על בריאות וניצוצות של שלווה, על חברים, חיבוקים ואהבה מסביב ובפנים, על יכולות התמודדות וגדילה מתוך קשיים, על משפחה תומכת. על ה
הוירטואלי הזה. על עוד יום נקי - לא מובן מאליו. רק להיום - ארבעה חודשים ושבעה ימים
אוהבים

למעלה