רק להיום

צונו123

New member
../images/Emo63.gifרק להיום

6 בינואר איך זה עובד "חשבתי שיש לי את כל התשובות, אבל היום אני שמח שאין זה כך." טקסט בסיסי, עמוד 272 מה הן שתי המלים האהובות ביותר על המכורים? "אני יודע". למרבה הצער רבים מאתנו מגיעים לאנ-איי כשאנו חושבים שיש לנו את כל התשובות. אנחנו יודעים הרבה על מה שלא בסדר אצלנו. אבל ידע בפני עצמו לא עזר לנו לעולם להישאר נקיים פרק זמן כלשהו. חברים שהגיעו להחלמה ממושכת יהיו הראשונים שיודו כי ככל שהם ותיקים יותר בתכנית, כך עליהם ללמוד יותר. אבל הם יודעים דבר אחד: מי שעושה את תכנית שנים-עשר הצעדים של אנ-איי, מצליח להישאר נקי. הם כבר לא שואלים "למה". הם שואלים "איך"? הערך של ספקולציות אינסופיות מחוויר לעומת ניסיונם של מכורים שמצאו דרך להישאר נקיים ולחיות נקיים. זה לא אומר שאנו לא שואלים "למה" כשזה נחוץ. מי שבא לאנ-איי לא מפסיק לחשוב! אבל בהתחלה יהיה זה ראיון טוב לנסח מחדש שאלות ישנות. במקום לשאול "למה" אנו שואלים "איך". איך אני עושה את הצעד הזה? איך להישאר נקי? איך לקבוע את שכיחות הפגישות שלי? רק להיום: אין לי את כל התשובות, אבל אני יודע איפה למצוא את התשובות החשובות. היום אני אשאל מכור אחר, "איך זה עובד?"

צונו123

New member
בוקר טוב ושבוע טוב../images/Emo24.gif

כמה נכון הפרק רק להיום? אה?.... כולם יודעים הכל, ולא יודעים כלום ! ככה המורה שלי ביית ספר היה אומר לנו בכיתה. "כולכם יודעים הכל....אבל אף אחד לא יודע כלום....." החיים הם בית ספר אחד שלם, אם היינו יודעים, לא היינו כאן.... אולי בחברת היי טק, אולי מנהלים חברה אחרת, אבל אני אסירת תודה לדרך, שמלמדת אותי לאהוב את עצמי, לאהוב את כולם, ללא תנאים!!! ויש לי עוד הרבה מה ללמוד......

למעלה