רק להיום

שבת שלום

|הדגש.שבת שלום לכולכם ושיהיה לכם אחלה שבת.תנצלו את השמש הזורחת שיש לנו באילת. וצאו לטייל .זה עושה טוב לנשמה.

בוחרת../images/Emo24.gif

בוחרת הגדולה מכולם טוב ליראות אותך אם לא במציאות לפחות כאן בפורום. ולדעת שהכל בסדר גמור איתך שמרי על עצמך וחשבי על עצמך ועשי רק מה שאת צריכה לעשות לא מה שאת חושבת לעשות.נקס כפרה אוהבים.

נעממי5

New member
../images/Emo63.gifרק להיום

9 בפברואר קבלה עצמית "כשאנו מקבלים את עצמנו, אנו יכולים לקבל אחרים, כנראה לראשונה בחיינו, ללא תנאי." עלון 19, "קבלה עצמית" הזיכרונות הקדומים שלנו ביותר הם זיכרונות של חוסר שייכות. הרגשנו מנותקים, מבודדים, ולא משנה גודל הקהל שבו היינו. היה לנו קשה "להתאים את עצמנו". עמוק בלבנו האמנו, שאם ניתן לאחרים להכיר אותנו כפי שאנו באמת, הם ידחו אותנו. יתכן, שההתמכרות שלנו נבטה מזרעים אלה של ריכוז עצמי. רבים מאתנו הסתירו את כאב הניכור מאחורי מסיכה של התגרות. אמרנו לחיים, "אתם לא צריכים אותי? טוב, אז גם אני לא צריך אתכם! יש לי את הסמים שלי ואני יכול להסתדר לבד!" ככל שההתמכרות שלנו החמירה, כך גבהו הקירות שבנינו סביב עצמנו. קירות אלו התחילו להתמוטט כאשר התחלנו לזכות בקבלה מצדם של מכורים מחלימים אחרים. עם קבלה זו מצד אחרים, התחלנו ללמוד את העיקרון החשוב של קבלה עצמית. וכאשר מתחילים לקבל את עצמנו, אנו יכולים לאפשר לאחרים לקחת חלק בחיינו, בלי פחד מדחיה. רק להיום: באנ-איי מקבלים אותי. אני מתאים. כיום אני יכול לתת לאחרים להיכנס לחיי. זה בטוח, ואני לא צריך לחשוש מזה.

נעממי5

New member
../images/Emo91.gifשיתוף - כל הלילה לא ישנתי כי....

בני בני ילד רע ! כל הלילה ניסיתי לחשוב איך לזכות במכרז ליבוא ההרואין או לייצור ההרואין, לדעתי, ואני לא במיעוט, זה כסף טוב וחוקי !!!! חשבתי כבר על אחמאד שיהיה שומר ראש שלי בכניסה למפעל. חשבתי על ילנה שתבדוק את החומר אם הוא מספיק חזק, חשבתי על מנהל הבנק שלי שאולי יפסיק להתקשר "לשאול לשלומי" כל יום, כי אז כבר מרינה תענה לו שאני בישיבה עם בני אברהמי וחולדאי , חשבתי על אדריכל למבנה החדש והמהודר שיה לי, הנהג שלי בלימוזינה יהיה כושי, בהשראת הסרט "נהגה של מיס דייזי" ואני אקרא לו בוב, ע"ש בוב מראלי, הספר שלי כמובן יהיה מי אם לא מיקי בוגנים!!! בגדים? לא פה! לונדון, פריז או רומא, תלוי כמה מסטול יהיה הטייס שלי, כי אתם יודעים שיש לי פחד גבהים, ואם אני ישאל אותו משהו, הוא בטח יענה לי "אני בעננים"! אז לכי תביני למה הוא מתכוון! הדוברת שלי ללא ספק תהייה נורית עמר הידועה כדוברת "הבית הלבן". בעלי בטח יהיה מסטול כל היום כך שתפקיד מוגדר לא מצאתי לו.... וכדרכי בשטח, אבדוק כל לילה מי הם הצ´יפנדייז התורניים ,כל לילה שעליזה לא תתבעס עליי, זה קרה כבר פעם! טבחית אישית? אורלי בוודאי, שלא ירעילו אותי, ויקחו ממני את הכסף שהמדינה תזרים לי שבעצם הוא חוקי! חונכת אני בוודאי לא יחליף ! זה ישאר כמו שהיה. יועץ פיננסי לא עלה בדעתי חוץ מבבר בעלה של אורלי, ומקסימונת כל דקה תשאל לשלומי !!! לשאר חלוקת התפקידים, יש להתקשר בימים א ב ג ד ה ו ז בין השעות1-24 למי שבחרה בחיים. פרוטוקול ישיבת לילה:9/2/2008 הישיבה הסתיימה בבקשה, לא לשכוח להדליק נר זיכרון לאחותי, בעלי הראשון וגיסי !- זה הכי חשוב ! כל זה בעקבות הכתבה של אתמול...

../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

סבב בוקר! הלכתי,חזרתי,באתי,ישנתי,קמתי,יום טוב. סת...............ם

../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo42.gifאחלה שבת../images/Emo213.gif

תגידו... סבב בוקר זה לא סבב הרגשה?! הלכתי, חזרתי, באתי, קמתי... נו באמת....
קיצר, אחרי שדברתי אתכם בטלפון אתמול בערב, ישבתי עם אמא ועם הבת שלי להעלות זכרונות של פעם, ליהנות מהביחד הנדיר הזה... הורדנו מזרון לריצפה בסלון, מול הטלויזיה, וישבנו לראות סרט עד שנרדמנו. מרגישה מצויין, קוראת אתכם על הבוקר ומתגעגעת גם לשמש והחום. תכניות נרקמות בראש, תכניות שכוללות רק אותי כרגע, רק אני ועצמי שממשיכה הלאה וקדימה. שיהיה לכולנו המשך יום מוצלח. אוהבת

../images/Emo51.gif על השירות נעממי../images/Emo13.gif ועוד..

קוראת את "רק להיום" פעם ועוד פעם.. וזה כאילו נכתב ממש בשבילי, ממש להיום. אסירות תודה על כך. אוהבת

למעלה