רשימת השירים בדיסק

perrinat

New member
../images/Emo63.gifרשימת השירים בדיסק../images/Emo63.gif

1. זאת שבמקומי 2. זמנים משוגעים 3. רכבת באירופה 4. איתי 5. שוכחת אותך 6. שמעון השכן
7. על שפת הכינרת (בסנדלים) 8. שיהיה לנו בית 9. עוד יום 10. לרוץ לרוץ 11. יותר מדי 12. אביתר 13. אם אלה החיים אין את "סוני אצל שוני"...
יש 4 תמונות של קרן ובתודות היא חותמת: קרן
(עם ציור של צפרדע) חמודה

שגעוגי

New member
המ רינת,

השירים באלבום כולם עם אותו עיבוד? סגנון הבלדות הזה. הוא יפה, אבל אני פוחד שהוא חוזר על עצמו יותר מדי שם.

אממ...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

איך ההודעות משתרשרות וננעצות אם טל ליהיא לא פה?

perrinat

New member
אגב- רשימת התודות

כל תודה שם ממש מרגשת, שאפילו אני כמעט התחלתי לבכות...
[רייצ'ל בטוח בכתה...
]

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלכי תחפשיייי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

ו..כן נו..בכיתי דיי נו אל תצחקו עליי היא יודעת להיות מרגשת כשהיא רוצה
התודה לאיתי..הייתה..פשוט...גררררררררררררר לאכול את שניהם בתוך לחם כפרי של ארומה
מזה מזה
"שאפילו אני כמעט התחלתי לבכות... " *משפשפת את העיניים*
רינת
את מתרככת
ייייוווו איזה חמודה אתתתתתתתתתתתתתת התרגשת מהתודות
כ-פ-ר-ע-ל-י-י-ך

perrinat

New member
../images/Emo211.gif|מחפשת|../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

Rachel47

New member
|שקולד|../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

חחחח אהבתי את ההעתקה המדוייקת..מרגש..שכחת את הפרה
מצאת

שגעוגי

New member
אותי די מסקן מה הפייבוריט שלך..

את, ששמעת כ"כ הרבה שירים...ואת כולם בטח יותר מפעם אחת, אולי הביקורת שלך תהיה הכי נכונה
. לא הספקת לקנות עדיין, נכון?

אין לי זמן לכתוב ביקורת

כי אני פה ממש לא להרבה זמן. צריכה לישון לפני היום הארוך מחר... היום דרך אגב בלי קשר היה לי יום מדהים... אוי לנדמרק, ממליצה לכולם.. בהפסקה בלי להתבלבל, הלכתי לטאוור רקורדס.. כדי לשמוע את זאת שבמקומי זה הכל..חח.. אז אני מניחה שהבנת שזה הפייבוריט שלי וגם את על שפת הכנרת.. בכל מקרה עדיין לא שמעתי. אבל מכיוון שהזמנו 4 דיסקים, אחותי הביאה לי אחד והוא חיכה לי בבית.. אז אני אלך לישון עם זה.. לא יודעת מה יקלט אבל אני אעביר לMP. בשבוע הבא.. אני מניחה שאני ארשום ביקורת...

שגעוגי

New member
שמח שנהנת../images/Emo13.gif

אחכה לביקורת בקוצר רוח
(ועד אז סופסוף גם לי יהיה אלבום, בעזרת ה').

למעלה