שאלה בקשר לספר:

../images/Emo63.gif שאלה בקשר לספר:

שלום, אני מחפשת כבר כמה ימים את הספר "יומנה הפרטי של שירלי" של הסופרת יפה האוזר. אני יודעת שהספר יחסית ישן... אבל אני זוכרת שהייתי בכיתה ד' ונורא רציתי לקרוא אותו. אז עכשיו אני מחפשת אותו. ניסיתי לחפש אותו בכל מיני אתרים של ספרים (סטימצקי, מיתוס, דיונון וכדומה), אך בכל האתרים לא נמצא שום מידע על כך. שאלתי היא: האם לדעתכם הספר יהיה בחנויות המובחרות
או שהספר יכול להיות רק בספריות או חנויות משומשות
- - אודה לכל מי שיענה. תודה ושבוע טוב ומוצלח לכולם, שירלי.

maore

New member
כנראה שיש אותו רק במשומשים

הספר הוא בהוצאת מודן, אפשר להתקשר להוצאה או לסטימצקי ולשאול אם הספר אזל בהוצאה. אין פה עניין של חנויות מובחרות. אם אין לאף אחת מהחנויות אותו און-ליין כנראה שאזל. אבל כל חנות יכולה לבדוק את הספר,כאמור, ולראות אם אזל או לא.
טיפ: אם בסטימצקי הספר מופיע כמוזל ואח"כ מופיע שהוא אזל, כדאי לנסות לחפש אותו בצומת ספרים - אהם קונים מלאי מההוצאות, ואז הספר מופיע כאזל - למרות שיש סטוקים ממנו בצומת ספרים. רצוי לנסות בחנויות ספרים משומשים.

אכן ספר שווה ביותר

יש לי אותו מילדותי... ועוד טיפ- אכן סביר שהוא נמצא במשומשים אבל בחנויות משומשים אפשר תמיד למצוא אוצרות במקרה וקשה למצוא משהו ספציפי. לכן לפני שאת סתם הולכת שווה להצטייד בדפי זהב ולהתקשר לכמה חנויות משומשים כדי לבדוק אם הספר הספציפי הזה נמצא אצלם כרגע.

למעלה