שאלון-מה הייתם לוקחים לאי בודד

../images/Emo63.gifשאלון-מה הייתם לוקחים לאי בודד../images/Emo35.gif../images/Emo63.gif

לקחתי ממדור של מעריב לנוער חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד/מאיתנו יענו על השאלון גם כן. לצד כל קטגוריה כתבו עד 2 דברים שהייתם לוקחים איתכם לחופשת התנתקות וניקוי ראש על אי בודד ולצד הפריט אתם יכולים לנמק את בחירתכם. מה הייתי לוקח/לוקחת לאי בודד: מאכל: ירק: פרי: ממתק: חטיף: עוגה: משקה: כלי עזר: טיפוח: נשק: משחק: דיסק(יחד עם הדיסק של אמיר או היי פייב כמובן): גאדג'ט: פריט לבוש: בעל חיים: מפורסם(יחד עם אמיר כמובן): דיסק(יחד עם הדיסק של אמיר או היי פייב כמובן): דמות מצויירת: משחק קופסא: כלי נגינה: משתתף באח הגדול 2: משתתף בהשרדות 3: דבר אחד שהייתי משאיר/ה בבית: קדימה חברים שתפו

מה הייתי לוקחים לאי בודד

מאכל:
מכל הסוגים עם הרבה רוטב טאריאקי אני חולה על זה!!!!!! ובשר בקר לעשות על האש אני לא יכולה בלי בשר וסושי הוא לנישנוש. ירק:תפוח אדמה כי אפשר להכין ממנו מגוון של מאכלים כמו צ'פס,פירה,במדורה ועוד.. פרי:תפוזים על מנת להכין מיץ ממתק: חטיף:רק במבה כי אין אין אין כמו במבה וגם טוריטוס גריל עוגה:עוגת שוקולד של אמא כי אין כמו העוגות של הבית משקה:קולה זירו כלי עזר: טיפוח:מברשת ומשחת שיניים כי ההיגיינה של הפה הכי חשובה לי ואני לא יכולה לתפקד בלי לצחצח שיניים נשק:סכין תוכל לשמש לי גם כאמצעי הגנה וגם ככלי עזר לחיתוך. משחק:psp שזה פלייסטיישן נייד כי את הפלייסטיישן 3 שלי אני לא אוכל לקחת כי אין חשמל באי. דיסק(יחד עם הדיסק של אמיר או היי פייב כמובן):את האוסף הכפול של להקת רוקסט האגדית ומייקל ג'קסון ז"ל. גאדג'ט אייפוד פריט לבוש:טישרט ומכנסיים פשוטים כדי שיהיה לי נוח בעל חיים:רק
אין כמו החיה הזו בעולם מפורסם(יחד עם אמיר כמובן):אדיר מילר כי הוא הכי מצחיק אותי דמות מצויירת:בארט סימסון כי הוא תותח משחק קופסא:פאזל 3000 חלקים בכדי להעביר ת'זמן כלי נגינה:אורגן משתתף באח הגדול 2:ארז דה דרזנר הוא מקסים ומצחיק ויש לי כל כך הרבה מה לשאול אותו ולדבר איתו. משתתף בהשרדות 3:זיו גלברט כי הוא מצחיק. דבר אחד שהייתי משאיר/ה בבית:את הזיכרונות הלא טובים מהחיים.

OOOO0

New member
אחלה שאלון! עונה:

מאכל:פיצה ירק:אין כזה פרי:תותים ממתק:סוכריות טופי חטיף:תפוצ'יפס עוגה:עוגת שוקולד משקה:מיץ תפוזים כלי עזר:אין כזה טיפוח: כמו רעות, מברשת ומשחת שיניים, זה הכי חשוב. נשק:גם סכין כמו רעות משחק:אין כזה דיסק(יחד עם הדיסק של אמיר או היי פייב כמובן): אין כזה גאדג'ט:אין כזה פריט לבוש:טרנינג בעל חיים:כלב מפורסם(יחד עם אמיר כמובן): ליאור שליין דמות מצויירת:באגס באני משחק קופסא: מונופול כלי נגינה:אין כזה משתתף באח הגדול 2: אלירז משתתף בהשרדות 3:הדס דבר אחד שהייתי משאיר/ה בבית:כל מה שעושה לי רע

OOOO0

New member
חח כן, את כבר מכירה אותי מצוין.../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

Reviii7

New member
עונה

מאכל: פתיתים ירק: גמבה! פרי: תותים ממתק: קינדר בואנו ♥ חטיף: במבה עוגה: בראוניס משקה: נסטי אפרסק ♥ כלי עזר:הממ..צלחת? טיפוח: פינצטה נשק: - משחק: - דיסק(יחד עם הדיסק של אמיר או היי פייב כמובן): דמויות גאדג'ט: מה זה?
פריט לבוש: גופייה בעל חיים: אני לא צריכה,תודה מפורסם(יחד עם אמיר כמובן): *מפורסמת* - דון לני גבאי דמות מצויירת: פו הדוב!!! משחק קופסא: טאקי
כלי נגינה: גיטרה משתתף באח הגדול 2: אלין! משתתף בהשרדות 3: איגור דבר אחד שהייתי משאיר/ה בבית: שיעורים.

עונה ומשתפת - ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

מה הייתי לוקח/לוקחת לאי בודד: מאכל: חטיף כריות במילוי קרם נוגט, פסטה פסטו ירק: ארטישוק.. מממ בעלי גילה לי את הירק הזה.. הוא פשוט טעים.. בבית של הורי לא נהגו לאכול אותו.. פרי: קיווי ותפוז ממתק: אה אז שוב קריות במילוי קרם נוגט.... וגם שוקולד מריר על כל מקרה.. שיהיה הקטע הזה של להיות בשרי.. אאא חטיף: במבה במילוי קרם נוגט של אסם.. אין על המבמה הזו..(כבר הבנתם שאני אוהבת נוגט..) עוגה: שוקולד, או גבינה פרורים.. משקה: יש את המשקה של המים בטעמים המקורי לפני נביעות ומי עדן.. לא זוכרת אים קוראים לזה.. זה מחו"ל.. חבל"ז.. מומלץ!! כלי עזר: עט ויומן! אני לא יכולה ביל זה! אה וכמובן - סידור תפילה - לא עוזבת ובטח שלא לחו"ל בלי סידור! (זכורה לי חוויה מלפני 8 שנים באליפות העולם - כשהייתי חילונית לקחתי את הסידור איתי "הסידור מימי ביה"ס" .. לא אשכח איך שמו את הנבחרת שלנו - נבחרת ישראל - באותה קומה עם נבחרת עיראק או סוריה או איזשהי מדינה ערבית באותה קומה לישון.. כל אחד מחברי הנבחרת ישן בחדר לבד!! ועוד בקומת קרקע!! זה היה מפחיד.. אפילו שכמעט ומלאו לי 18 .. זה היה מפחיד.. מה שנשאר לי זה להתפלל לקב"ה.. בסוף ברוך השם העבירו אותנו לקומה הראשונה (באותו הערב) והנבחרת מהמדינה הערבית נשארה בקומת קרקע.
לא אשכח שכל יום התפללתי.. אפילו שהייתי חילונית אז... טיפוח: דיאודורנט כלי רחצה.. טוב פה באמת קשה לקחת רק 2... נשק: מממ גז מדמיע, אולר משחק: קלפים בחט"ב אפשר לומר שהייתי סוג של קלפנית. חחח בהפסקות כל הזמן היינו משחקות בקלפים.. קרה קופה, דפיקות, שקר ..ובבית פרינס.. וכל הזמן ההייתי עם הקלפים ביד..
דיסק(יחד עם הדיסק של אמיר או היי פייב כמובן): הראל סקעת - דמויות (החדש) מומלץ ביותר ביותר!!!, ואיזשהו דיסק של להקות צבאיות חולה על להקות צבאיות!
גאדג'ט: מממ תזכירו לי מה זה.. סוג של משחק ...קישקוש...? פריט לבוש: חצאית ג'ינס.. אפילו שבעלי מעדיף אותי יותר מחוייטת.. אני לא יכולה בלי החצאיות ג'ינס שלי!, וכמובן - הנעליים שלי של אסיקס נימבוס! לא יכולה בלעדיהם במיוחד אם בדובר במסע.. בעל חיים: לא לוקחת... מפורסם(יחד עם אמיר כמובן): הראל סקעת, ואתי אנקרי דיסק(יחד עם הדיסק של אמיר או היי פייב כמובן): כבר נאמר..... דמות מצויירת: איה / איו החמור הכחול מפו הדוב, אני פשוט חולה עליו , יש לי יומן שלו ספל, 2 זוגות גרביים ,בובות אחת גדולה וקטנה ופעם היה לי הרבה יותר.. וכמובן מדבקות,ומיקי ומיני מאוס, זה שובה לי את הלב כל פיג'מה או כל דבר שקשור אליהם.. משחק קופסא: פעם היה לקודקוד את "המשחק המשוגע" - היינו משחקים אחרי הקידוש וארוחת שישי - 2 אחיי ואבי איזה משחק זה.. באמת משוגע.. רק חבל שחברת קודקוד לא מייצרת אותו יותר., יש עוד משחק שאני לא זוכרת את שמו - עם ארבעה צבעים שהמטרה להגיע להתקדם עד הסוף. כלי נגינה: אני לא מנגנת.. ממ פעם ניגנתי באורגן ובחלילית משתתף באח הגדול 2: לא רואה משתתף בהשרדות 3: לא צפיתיי ממש אבל מכירה באופן אישי (טוב לא ממש אישי) את חנוך בודין - שכן שחינו ביחד באימוני השחייה של נבחרת ישראל בבית הלוחם והשתתפנו ביחד בתחרוות.. ממ ויש לי גם סרטי וידאו שאמא שלי היתה מסריטה כל תחרות.. הכל מתועד..וזה מצחיק שאחי הקטן בן ה- 10 מעריץ אותו והוא לא זוכר שהוא בעצמו כבר ראה אותו שהיה ממש קטן...(עוד כשהיה תינוק...) דבר אחד שהייתי משאיר/ה בבית:אבק קדימה חברים שתפו

למעלה