עונה ומשתפת - ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif
מה הייתי לוקח/לוקחת לאי בודד: מאכל: חטיף כריות במילוי קרם נוגט, פסטה פסטו ירק: ארטישוק.. מממ בעלי גילה לי את הירק הזה.. הוא פשוט טעים.. בבית של הורי לא נהגו לאכול אותו.. פרי: קיווי ותפוז ממתק: אה אז שוב קריות במילוי קרם נוגט.... וגם שוקולד מריר על כל מקרה.. שיהיה הקטע הזה של להיות בשרי.. אאא חטיף: במבה במילוי קרם נוגט של אסם.. אין על המבמה הזו..(כבר הבנתם שאני אוהבת נוגט..) עוגה: שוקולד, או גבינה פרורים.. משקה: יש את המשקה של המים בטעמים המקורי לפני נביעות ומי עדן.. לא זוכרת אים קוראים לזה.. זה מחו"ל.. חבל"ז.. מומלץ!! כלי עזר: עט ויומן! אני לא יכולה ביל זה! אה וכמובן - סידור תפילה - לא עוזבת ובטח שלא לחו"ל בלי סידור! (זכורה לי חוויה מלפני 8 שנים באליפות העולם - כשהייתי חילונית לקחתי את הסידור איתי "הסידור מימי ביה"ס" .. לא אשכח איך שמו את הנבחרת שלנו - נבחרת ישראל - באותה קומה עם נבחרת עיראק או סוריה או איזשהי מדינה ערבית באותה קומה לישון.. כל אחד מחברי הנבחרת ישן בחדר לבד!! ועוד בקומת קרקע!! זה היה מפחיד.. אפילו שכמעט ומלאו לי 18 .. זה היה מפחיד.. מה שנשאר לי זה להתפלל לקב"ה.. בסוף ברוך השם העבירו אותנו לקומה הראשונה (באותו הערב) והנבחרת מהמדינה הערבית נשארה בקומת קרקע.
לא אשכח שכל יום התפללתי.. אפילו שהייתי חילונית אז... טיפוח: דיאודורנט כלי רחצה.. טוב פה באמת קשה לקחת רק 2... נשק: מממ גז מדמיע, אולר משחק: קלפים בחט"ב אפשר לומר שהייתי סוג של קלפנית. חחח בהפסקות כל הזמן היינו משחקות בקלפים.. קרה קופה, דפיקות, שקר ..ובבית פרינס.. וכל הזמן ההייתי עם הקלפים ביד..
דיסק(יחד עם הדיסק של אמיר או היי פייב כמובן): הראל סקעת - דמויות (החדש) מומלץ ביותר ביותר!!!, ואיזשהו דיסק של להקות צבאיות חולה על להקות צבאיות!
גאדג'ט: מממ תזכירו לי מה זה.. סוג של משחק ...קישקוש...? פריט לבוש: חצאית ג'ינס.. אפילו שבעלי מעדיף אותי יותר מחוייטת.. אני לא יכולה בלי החצאיות ג'ינס שלי!, וכמובן - הנעליים שלי של אסיקס נימבוס! לא יכולה בלעדיהם במיוחד אם בדובר במסע.. בעל חיים: לא לוקחת... מפורסם(יחד עם אמיר כמובן): הראל סקעת, ואתי אנקרי דיסק(יחד עם הדיסק של אמיר או היי פייב כמובן): כבר נאמר..... דמות מצויירת: איה / איו החמור הכחול מפו הדוב, אני פשוט חולה עליו , יש לי יומן שלו ספל, 2 זוגות גרביים ,בובות אחת גדולה וקטנה ופעם היה לי הרבה יותר.. וכמובן מדבקות,ומיקי ומיני מאוס, זה שובה לי את הלב כל פיג'מה או כל דבר שקשור אליהם.. משחק קופסא: פעם היה לקודקוד את "המשחק המשוגע" - היינו משחקים אחרי הקידוש וארוחת שישי - 2 אחיי ואבי איזה משחק זה.. באמת משוגע.. רק חבל שחברת קודקוד לא מייצרת אותו יותר., יש עוד משחק שאני לא זוכרת את שמו - עם ארבעה צבעים שהמטרה להגיע להתקדם עד הסוף. כלי נגינה: אני לא מנגנת.. ממ פעם ניגנתי באורגן ובחלילית משתתף באח הגדול 2: לא רואה משתתף בהשרדות 3: לא צפיתיי ממש אבל מכירה באופן אישי (טוב לא ממש אישי) את חנוך בודין - שכן שחינו ביחד באימוני השחייה של נבחרת ישראל בבית הלוחם והשתתפנו ביחד בתחרוות.. ממ ויש לי גם סרטי וידאו שאמא שלי היתה מסריטה כל תחרות.. הכל מתועד..וזה מצחיק שאחי הקטן בן ה- 10 מעריץ אותו והוא לא זוכר שהוא בעצמו כבר ראה אותו שהיה ממש קטן...(עוד כשהיה תינוק...) דבר אחד שהייתי משאיר/ה בבית:אבק קדימה חברים שתפו