שאלות/בקשות - שרשרו לכאן

• פותח הנושא aw22
  • פורסם בתאריך

aw22

New member
שאלה פרק 4

היי לכולם מישהו ראה את הפרק הקודם של השגריר? ראיתי את הפרק עם הפרסומות ברוסיה, שמאיה החזירה את התיק, ואחרי זה ראיתי את הפרק עם החידון של ארז טל אבל בין לבין היה פרק 4 ואני לא יודעת מה היה בו, איזו קבוצה ניצחה וכו’’... אני אשמח לפרטים תודה רבה לכל מי שיכול לענות. עדי.

FrAnzY

New member
../images/Emo27.gif

אז כן, בפרק השלישי מאיה השאירה את התיק ועפה הביתה. הפעם נערך חידון למתמודדים, שאותו ערך ארז טל. המנצח בחידון, יקבל חסינות משאר חברי הקבוצה. המנצח הוא אריק. הבנות כנראה יתמודדו שבוע הבא. היום תהיה וועדה לבנים, ויראו את המתמודדים ביחד כשהם מדברים אחד עם השני על הכל. מסתבר שהולכת להיות וועדה מטורפת. שווה לראות

aw22

New member
נראה לי שהתבלבלת :(

חסר לי עוד פרק באמצע! בפרסומת של הפרק האחרון שאני ראיתי ראו את אפרת מקבוצת הבנות בוכה על איזה משהו וכל מיני דיבורים ברקע ואז כשראיתי פתאום את החידון הזה עם ארז טל הרגשתי כאילו משהו הלכ לי לאיבוד באמצע... יש מצב שדילגו על פרק? כי היום רציתי לראות שידור חוזר אבל היה רשום פרק 3 (הפרק עם הפרסומות ברוסיה) ומיד אחר כך פרק 5 - שזה כבר החידון.

FrAnzY

New member
אז זהו.

באמת היה בזה משהו מוזר. יכול להיות שהראו את מה שיהיה שבוע הבא עם הבנות. כי היום בטוח שתהיה וועדה עם הבנים. נתעדכן כשתתחיל התוכנית

צ א ל ה

New member
מה שנאמר בפרומו...

זה "בתוכניות הבאות" ברבים... היה את החידון של הבנים ואת ההדחה ושבוע הבא יש את אותו הדבר עם הבנות... כנראה שרצו למשוך קהל לראות את התוכנית כבר השבוע, ולכן שמו את הפרומו של עוד שבועיים... כי ת'כלס גם השבוע היה את החידון עם ארז טל ...

E u r o b o y

New member
../images/Emo63.gifשאלות/בקשות - שרשרו לכאן../images/Emo63.gif

כל שאלה/בקשה שיש לכם - שרשרו לכאן, ותענו בהקדם.

perfect3

New member
תגידו למה מוריה היתה בקבוצה

של הבנים? לא ראיתי ת'התחלה של הריאליטי אז מישו יכול לענות לי?? תנקססס:):)

FrAnzY

New member
../images/Emo27.gif

כמה פעמים אפשר לשאול את אותה שאלה? תחפור בפורום ותמצא את התשובה. סתם, סתם. לא נהיה רעים. בגלל שבהתחלה היו 8 בנות ו6 בנים, ביקשו להעביר את אחת הבנות לבנים, ומוריה התנדבה לעבור.

FrAnzY

New member
../images/Emo27.gif

מכיוון שבהתחלה היו 8 בנות ו6 בנים, החליטו להעביר את אחת הבנות לבנים בכדי שיהיה שווה. *לירון, את רואה שאני משתפרת לאט לאט?

perfect3

New member
אחלה תודה על התשובה ולמה

דווקא מוריה עברה? יעני איך עשו מי תעבור?

לירווני

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פעם הבאה<ואני בטוחה שתהיה כזו..> תוסיפי שמוריה החליטה לעבור מרצון האישי שלה.. ולא שאמרו לה..

למעלה