שבוע הספר! ספר רביעי ^^;

Death of Rats

New member
../images/Emo63.gifשבוע הספר! ספר רביעי ^^;../images/Emo63.gif

Mort-תרועת מוות-תת סדרה: מוות. אישית, הספר האהוב עלי...

The Mad Hatter

New member
פאנארטים ממורט *מקפיצה*

יש לי מה לכתוב על הספר, אבל אין לי כח כרגע, אז הנה כמה פאנארטים (אם אני לא אטעה בתמונות)-

Death of Rats

New member
ובכן...

זה הספר הראשו של פראצ'ט שקראתי (בסדר שבהם קראתי, הוא השלישי כמדומני. אולי הרביעי) ואמרתי "וואו! הוא ממש טוב!". הדמויות שולטות כולן (טוב, מורט יותר, איזבל קצת עיצבנה, את קאטוול [חיתוכטוב, וואטאבר
] רציתי להרוג, וכל השאר שווים-סגידה), הלעליה לדעתי טובה מאוד. אחת היותר-מענינות ולא עוסקת יותר מדי במדע והרקע של עולם הדיסק אלא יותר "עלילה מוצקה", בלי זימבורי שכל מיותרים (אלא אם כן הם מצחיקים, כמובן). לדעתי הספר הראשון בסדרת עולם הדיסק שהוא טוב-באמת.

dino_din

New member
אין צדק

יש רק אותי ! אוי, ממה להתחיל ? הספר הראשון שלי בעולם הדיסק... זה עוד היה בזמנים שקראתי בעיברית אבל כבר אז זה תפס אותי. כל הרעיון עצמו, ספר שלם על מוות בכבודו ובעצמו. ועוד בצורה כזו מטורפת.... פשוט אדיר. והדמויות, יש כל כך הרבה עם כל כך הרבה פירוט ומוזרות שפשוט אי אפשר שלא להתאהב בהן !!! אין ספק - הספר הטוב ביותר בעולם הדיסק, בלי תחרות ובלי עוררין !!!! יום טוף, דינו.

The Mad Hatter

New member
לא הכי טוב...

אבל קרוב מאד. ואולי הספר הכי ממכר. והספר שאני מסוגלת לקרא הכי הרבה פעמים מבלי שימאס עלי. דווקא קראתי אותו אחרי רוב ספרי הסדרה המתורגמים, פשוט בגלל שלא הצלחתי להשיג אותו בספריה (עד כדי כך מבוקש) אז קניתי אותו באנגלית ואני שמחה שעשיתי את זה כי זה הרבה יותר טוב מהתרגום. ואני גם מסכימה שהדמויות בספר הזה הן מושלמות. ואני לא מסוגלת לחשוב שאפשר לשנוא את קאטוול. דווקא דמות שחיבבתי מאד. :) וזהו, לבינתיים. צריכה לסיים. מצטערת שזה לא היה עמוק במיוחד.

TGTF

New member
ספר גדול באמת

בטופ פייב ביחד עם the colour of magic the light fantastic thief of time the dark side of the sun

dino_din

New member
אה ???

the light fantastic זה ההוא עם העגלות ? כי אם כן, ממש לא אהבתי..... the colour of magic היה בסדר (לא יכנס לחמישיה שלי) thief of time ספר מצויין, במקום השני אחרי מורט ביחד עם "שומרים שומרים". את האחרון עוד לא קראתי.... יום טוב... אגב, אני יוצא מחר ליום/יומיים (גג שלושה) באילת, לא ללכלך על "מורט" עד שאני חוזר, ברור ?? דינו.

למעלה