שבוע הספר-שבוע שלישי

Death of Rats

New member
../images/Emo63.gifשבוע הספר-שבוע שלישי../images/Emo63.gif

פולחני כשף-Equal Rites-תת סדרה המכשפות, בשילוב מוזר עם הקוסמים

dino_din

New member
אהם...

מה שאני זוכר משם זה שראיתי לראשונה את השם המלא של גראני ויש שם איזה קטע די רגשני על חייהם של הקוסמים.... על הבדידות שלהם... די ריגש אותי אם לומר את האמת.... דינו.

The Mad Hatter

New member
גם אני קצת שכחתי-

אבל היה שם משהו עם ילדה שמתקבלת לאוניברסיטה הנעלמת. ואז יש את גראני ואיכשהו נכנס לשם מישהו שקוראים לו סיימון. אני ממש לא זוכרת את הספר, אז קצת קשה לי לכתוב עליו משהו. אולי אני אקח אותו שוב מהספריה.

dino_din

New member
תקצירון (ספויילר !!!!!!!!!)

בגדול, מדובר בקוסם שמת ולפני המוות הוא מעביר את המטה שלו לבן השמיני של הבן השמיני.... הבעיה היא שהבן השמיני של הבן השמיני הוא בעצם בת. מכאן מתחיל סיפור על המאבק בין הצורך של הילדה להפוך לקוסמת כי היא קיבלה את המטה לבין הרצון של גראני שהיא תהייה מכשפה (כיאה לבחורה). בדרך מעורב קוסם מתחיל בשם סיימון שיש לו ראיה חדשה על צורת הקסם, ראייה שגורמת ליצורים מהיקומים התחתונים לנסות לפלוש לעולם וכמובן המסע של אסק (או בשמה המלא - אבקרינה) מההרים הרחוקים עד לאוניברסיטה כדי לנסות להתקבל כקוסמת... זהו פחות או יותר.... יום טוף, דינו.

RainBird

New member
אבן דרך חשובה. כי בעצם מבינים את צורות הכשף בעולם הדיסק. אני כרגע את קראפה ג'וגלם ומחכה לגלות אם גרני הפכה לערפדית או לא!

dino_din

New member
לא ממש

אני די בטוח שראיתי ספרים אחרים שהסבירו על קסמים (כשפים) יותר מאשר הספר הזה... חוץ מזה, זה דווקא אחד הספרים הפחות מעניינים לדעתי... דינו.

הוא...

הספר הכי מפורט בנושא כשף.. אבל מבחינה עלילתית הוא נורא דל, ומטופש.. הספר הכי גרוע בסדרה לדעתי, אלא אם כן קוראים אותו כאינציקלופדית כשף.. מאגנה, את מי זה מעניין בכלל?, בע"N

Death of Rats

New member
אחד הספרים הראשונים שלי ^^;

אבל הוא היה משעמם, ולא כל כך אהבתי אותו. למרות שסיימן היה חביב. מאחר וקראתי אותו באמצע כיתה ח', אני זוכרת רק ש: א. היו לי בעיות עם השם המלא של אסק. ה-ר-ב-ה יותר קל לזכור שמות ביפנית של דמויות מאנימה. באמת. ב. אהבתי את סיימון. ג. כל השאר היה משעמם.

למעלה