Xx Haley xX
New member
../images/Emo63.gifשבוע חדש - סיפור חדש.../images/Emo40.gif
ובכן, אתם שואלים למה אני פותחת את זה? כי פינות הכתיבה הן שלי! אני המלכה של כול הכתיבה בעולם!! שלי!! אני!!!
ט'חח, סתם, נראה לכם? עדין לא.
הסיפור פשוט ביותר, נינג'ות
מהחלל החיצון
באו וחטפו את קמע כי הם חשבו שהיא תביא להם מזל
, ממש כמו תליו - או יותר נכון, קמע.
אוקי, אוקי! אז זה שקר, אבל לבן! כי אף אחד לא נפגע! נכון קמע? - "כן, ברור! " - אחלה!! ^^"
קמע בחופשה קלה בלונדון, "האמכלבההאמ3>". אז אני כנראה המחליפה שלה בינתיים, אז כן. תצטרכו לסבול אותי. *צחוק מרושע*.
אז נתחיל בזה שניזכר בחוקים שקמע הציבה שלנו;
החוקים:
אין להמשיך יותר מפרק אחד בכל תגובה.
אין לפרסם תוכן פוגע (כגון, העלבת מישהו \\ מישהי מהפורום).
אין להמשיך תגובה שהומשכה.
והכי חשוב - תיהנו!!!
בהצלחה חנונויורקים!
שבוע שלישי - האישה המסתורית
- לא סיימנו את הסיפור משבוע שעבר, שעבר אז נמשיך אותו גם השבוע!
תקציר מאירועי של השבוע שעבר, שעבר;
טום חולם על אישה מסתורית, בעלת עור בהיר, עיניים ירוקות, שיער שחור כעורב וצחוק פעמונים הרודפת אחריו. ביל והוא דנים בינהם על פתרון אפשרי, וביל מציע ללכת למגדת עתידות. טום, בלית ברירה, מסכים להצעה והם מגיעים לביתה של אגת'ה גלוק, וביל ישב בחדר ההמתנה בעוד טום נכנס לשיחה איתה.
של שבוע שעבר;
טום עובר את השיחה המוזרה עם אגת'ה גלוק ומגלה כי הנערה היא בעצם הנכדה שלה. -- טוב אני לא טובה בזה.XD הנה מה שכתבתי בפעם האחרונה ואף אחד לא הגיב לזה אז תמשיכו! ---- הבטתי בה, לא מסוגל להוריד את עיניי מהתמונה עד שהתנגשתי בדבר קשיח מעט, נופל אחורנית במהירות,"אוו'ץ!" סיננתי והרמתי את מבטי במהירות, רוצה לראות במה נתקלתי. פי נפער ועיניי התרחבו, לא מאמין למראה עיניי. "א..את!!" קראתי לעברה, זאת היא, אותה נערה. עוד ליפני שהפסקתי להוציא עוד מילה, או לזוז היא נעלמה, רצה קדימה לחדר של אגת'ה. קמתי במהירות ובאתי לרוץ אחריה כשלפתע ידי נתפסה והסתובבתי בחדות, מקבל סחרחורת כבר ומחזיק את ראשי. "מה יש לך? נו מה היה?" שאל ביל, מרים את גבתו ועוזב את ידי. "אני.." מלמלתי, מבולבל כבר,"הנערה הזאת, היא הנכדה שלה! והיא השניה עברה פה." אמרתי,"היא.. חייכה לעברי ופשוט רצה מי פה! אני חייבת לדבר איתה!" אמרתי ובאתי לחזור לחדר אך ביל תפס בי שוב. הוא גיחך, נראה משועשע,"טום, הייתי פה כול הזמן, לא הייתה פה אף אחד." התחיל לומר ומבטי ניהיה עוד יותר מבולבל,"אתה סתם הלכת ונתקעת בשידה ואז התחלת לרוץ." מלמל,"אתה בטוח שאתה בסדר?" שאל.