שבוע חדש - סיפור חדש.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo63.gifשבוע חדש - סיפור חדש.../images/Emo40.gif

ובכן, אתם שואלים למה אני פותחת את זה? כי פינות הכתיבה הן שלי! אני המלכה של כול הכתיבה בעולם!! שלי!! אני!!!
ט'חח, סתם, נראה לכם? עדין לא. :)
הסיפור פשוט ביותר, נינג'ות
מהחלל החיצון
באו וחטפו את קמע כי הם חשבו שהיא תביא להם מזל
, ממש כמו תליו - או יותר נכון, קמע.
אוקי, אוקי! אז זה שקר, אבל לבן! כי אף אחד לא נפגע! נכון קמע? - "כן, ברור! :)" - אחלה!! ^^"
קמע בחופשה קלה בלונדון, "האמכלבההאמ3>". אז אני כנראה המחליפה שלה בינתיים, אז כן. תצטרכו לסבול אותי. *צחוק מרושע*.
אז נתחיל בזה שניזכר בחוקים שקמע הציבה שלנו;
החוקים:
אין להמשיך יותר מפרק אחד בכל תגובה.
אין לפרסם תוכן פוגע (כגון, העלבת מישהו \\ מישהי מהפורום).
אין להמשיך תגובה שהומשכה.
והכי חשוב - תיהנו!!!
בהצלחה חנונויורקים!
שבוע שלישי - האישה המסתורית
- לא סיימנו את הסיפור משבוע שעבר, שעבר אז נמשיך אותו גם השבוע!
תקציר מאירועי של השבוע שעבר, שעבר;
טום חולם על אישה מסתורית, בעלת עור בהיר, עיניים ירוקות, שיער שחור כעורב וצחוק פעמונים הרודפת אחריו. ביל והוא דנים בינהם על פתרון אפשרי, וביל מציע ללכת למגדת עתידות. טום, בלית ברירה, מסכים להצעה והם מגיעים לביתה של אגת'ה גלוק, וביל ישב בחדר ההמתנה בעוד טום נכנס לשיחה איתה.
של שבוע שעבר;
טום עובר את השיחה המוזרה עם אגת'ה גלוק ומגלה כי הנערה היא בעצם הנכדה שלה. -- טוב אני לא טובה בזה.XD הנה מה שכתבתי בפעם האחרונה ואף אחד לא הגיב לזה אז תמשיכו! :) ---- הבטתי בה, לא מסוגל להוריד את עיניי מהתמונה עד שהתנגשתי בדבר קשיח מעט, נופל אחורנית במהירות,"אוו'ץ!" סיננתי והרמתי את מבטי במהירות, רוצה לראות במה נתקלתי. פי נפער ועיניי התרחבו, לא מאמין למראה עיניי. "א..את!!" קראתי לעברה, זאת היא, אותה נערה. עוד ליפני שהפסקתי להוציא עוד מילה, או לזוז היא נעלמה, רצה קדימה לחדר של אגת'ה. קמתי במהירות ובאתי לרוץ אחריה כשלפתע ידי נתפסה והסתובבתי בחדות, מקבל סחרחורת כבר ומחזיק את ראשי. "מה יש לך? נו מה היה?" שאל ביל, מרים את גבתו ועוזב את ידי. "אני.." מלמלתי, מבולבל כבר,"הנערה הזאת, היא הנכדה שלה! והיא השניה עברה פה." אמרתי,"היא.. חייכה לעברי ופשוט רצה מי פה! אני חייבת לדבר איתה!" אמרתי ובאתי לחזור לחדר אך ביל תפס בי שוב. הוא גיחך, נראה משועשע,"טום, הייתי פה כול הזמן, לא הייתה פה אף אחד." התחיל לומר ומבטי ניהיה עוד יותר מבולבל,"אתה סתם הלכת ונתקעת בשידה ואז התחלת לרוץ." מלמל,"אתה בטוח שאתה בסדר?" שאל.

e t a

New member
../images/Emo118.gifיאייי.. אוהב את הפינה הזאת../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif

"תפסיק עם השטויות, ביל.", רטנתי לעברו עם מבט כועס. "אני מספיק לחוץ מהאישה הזו בכל מקרה". "טום!", שמעתי לפתע. כשביל דיבר בווליום הזה זה היה ברור שהגזמתי. "אתה עכשיו עוזב הכל ומקשיב לי טוב!". "אנ.. אני מקשיב", גמגמתי ושתקתי מיד. "אתה עכשיו יצאת מהחדר של אגת'ה, עם עיניים מפוחדות. שקעת בתמונה שביד שלך, נתקעת בשידה ופתאום התחלת לרוץ בבהלה. אני רוצה שתגיד לי עכשיו מה הולך פה". חח ניסיתי.. אני לא משהו בזה, אבל זה כל הכיף

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif אכן - ממשיכה.

"ביל, אתה חייב להאמין לי. אני באמת ראיתי אותה עכשיו." מלמלתי והתיישתי על אחד הכזאות. "הנערה בחלומות שלי.. אתה פשוט לא תאמין! אבל היא באמת הנכדה שלה וזאת התמונה שלה." אמרתי והגשתי לו את התמונה. "ואני לא יודע איך היא עושה את זה!" אמרתי, אוחז בראשי,"היא מכשפה? קוסמת? היא באמת רצה פה וחייכה לעברי ונעלמה!" אמרתי לו,"אולי.. אולי אני כבר ניהיה מטורף? ביל, מה עובר עלי?" אמרתי, כמעט מתחנן לעזרה. אני באמת ראיתה אותה, היא לא באמת חלום והיא אמיתי, אגת'ה אמרה לי בעצמה!

DeathK

New member
../images/Emo59.gif מנסה להמשיך

"תקשיב לי, אני לא יודע מה ראית." ביל תפס אותי ביד בזמן שעדיין לא יכלתי לעכל את מה שקרה. "אגת'ה שם לבד, וגם היא נראית קצת מבולבלת מהריצה שלך". "ביל, אני יודע מה ראיתי" אמרתי הפעם בביטחון, "ואני מבטיח לך שאני אמצא את הנערה, ושאגת'ה קשורה אליה!". "טוב, נראה לי שהגיע הזמן שאני אלך לישון, וגם אתה." התפצלנו לבייתנו והלכנו לישון. מה שהיה ביום אחרי כבר היה יותר קשה לתאר

e t a

New member
../images/Emo118.gifשיחקת אותה תומר ../images/Emo8.gif.. ממשיך../images/Emo70.gif

"זהו זה", שמעתי את החלטת ביל ברגע שהתעוררתי בבוקר. "אני נכנס לשם ומברר את כל העניין הזה". לאחר שנכנסו לבית המסתורי, בלי לדפוק הפעם, עקבתי בזהירות אחרי ביל לכיוון הכניסה לחדר של אגת'ה. ביל טפח לי על השכם כדי להרגיע אותי מכל שהתרחש. לפתע, מצאתי את עצמי עומד בחדר ליד ביל מול אישה זקנה, מנמנמת על השולחן שלפניה. סרקתי במהירות את כל החדר בעיני, אך עדיין לא היה זכר לנכדה. "איך?" לחשתי לביל. הייתי מפוחד כהוגן. ביל מצמץ בשתי עיניו לאות הבנה, והחל להסתובב בחדר. אגת'ה לא הגיבה כלל. "תחזור לכאן, ביל, זה יכול להיות מסוכן!". השתדלתי לשמור על לחישה, אך הלחישה שלי כבר נשמעה כמו נהימות חזקות. כאב עז פילח את חזי.. פתאום החדר האפל נהיה אפל יותר, והשחיר במהירות עד שהכל נהיה שחור.

למעלה