שלום כיתה א'

../images/Emo63.gifשלום כיתה א'

ראשית אני רוצה להודות לכם על העידוד כבר אמרתי לכם שאני כל כך שמחה שמצאתי אתכם. אז היום הבת שלי עלתה לכיתה א' לא הצלחתי לעצום עין כל הלילה, היתה לי מין מועקה כזו, הגענו לכיתה בבוקר היתה לי מין תחושה וואיי אלוהים איך אני עוזבת אותה כאן לבד והולכת התחלתי לבכות והיא ביקשה שאני לא אדאג שהיא תהיה בסדר ושאני יכולה ללכת לעבודה היא נפרדה ממני בחיבוק ענקי ונכנסה לכיתה כאילו היא נולדה לזה. אז עוד משהו חדש בחיים שצריך להתמודד איתו משהו שלאט לאט אני אלמד כיצד לעשות זאת. אגב יש לי יום הולדת היום, אני מאחלת לעצמי שאצליח להגיע לשם אל המקום בו יהיה לי מעט שלווה רוגע, ושקט נפשי, שאצליח לאהוב את עצמי ולא רק לומר זאת אלא גם להרגיש את זה, שאצליח לקבל את החרדה כחלק ממני ולהבין שבחיים לא הכל שחור או לבן יש גם צבעים באמצע אפור כחול, שאפסיק לבקר את עצמי ולהבין שאף אחד לא מושלם והדשא של השכן לא ירוק יותר. המשך יום נפלא

misplaced

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif ../images/Emo20.gif מאחלת לך את כל

מה שאיחלת לעצמך ועוד ים של אושר שמחה ואהבה! ומזל טוב לביתך על תחילת הלימודים..
שיהיה המון בהצלחה! ואל תשכחי, גם את שכנה של מישהו שבשבילו הדשא שלך ירוק יותר
שיהיה לך יום נהדר ויומולדת שמח!

בוזיקית

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

למלאכית הקסומה והכל כך רגישה שלנו!!! אלפי מזל טובים שיגיעו אלייך ויעטפו אותך מכל הכיוונים!!! רק דברים טובים שיקרו לך אמן ואמן! אוהבת מכל ה -
בוזי

חוזליתה

New member
הרבה מזל טובים../images/Emo8.gif

שתמיד תהיי מאושרת. ואל תשכחי בין כל הצבעים יש גם ורוד....

motek89

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

עד 120....

מזל טוב ../images/Emo24.gif

כמה סימלי, לך יש יום הולדת והיום ביתך גם "נולדה לתוך זה" במובן של להתחיל שלב חדש, עצמאי ובוגר יותר בחייה. וכשהיא גדלה- היא דוחפת גם אותך לגדול. אתן נולדות יחד לשלב החדש. בהצלחה שיהיה!

קצת באיחור../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

שבועלדת שמח (מחפה על האיחור) מאחלת לך שפע מכל טוב, שמחה והנאה ובריאות מלאה, כל שתרצי לו יהי לטוב ובטוב ומילונת קטנונת בשם הנומרולוגיה, 1.9 הוא תאריך מרתק להיוולד בו, עם היכולת להיות מנכ"לית כלפי חוץ ונשמה טובה במיוחד מבפנים (וזה תמיד משתלב:)) המון מזל טוב!

למעלה