שנת לימודים פורה ומאתגרת ומוצלחת!!!

../images/Emo63.gifשנת לימודים פורה ומאתגרת ומוצלחת!!!../images/Emo23.gif

"שלום,שלום,שלום כיתה א' שלום לגננת לגן..." מחר מתחילה לה שנת הלימודים החדשה
מאחלת לכל התלמידות והתלמידים שנה פורה ומהנה שנה מתאגרת ומעניינת שנה של חברויות , של נאמנות, של עזרה הדדית שנה של עשייה לימוים ללא אלימות!!! שנה של התפתחות, יצירה והנאה.
בהצלחה לילדים שאולים לכיתה א'
בהצלחה לילדודס שהולכים מחר לגן
בצלחה למורות ולמורים, לצוות ההוראה בכלל מי יתן ותצליחו לעמוד במשימה ובמלאכת הקודש
הבן שלי עולה לכיתה ח' עד עכשיו מתהפך במיטה קשה לו להרדם.... האמצעית עולה לכיתה ה' מתרגשת וסופרת כבר את השעות.... והפיצפיץ ממשיכה באותו המעון רק עולה לכיתת גיל גדולה יותר
שאלוהים יילווה את צעדייכם וישמור על כולכם מכל משמר

kikona126

New member
../images/Emo13.gif

הילדה של בת דודה שלי עולה מחר לכיתה א'. רק לפני כמה זמן אני זוכרת שהייתי בבית חולים אחרי שאמא שלה ילדה.. ואני זוכרת שהיינו שמים אותה על הכרית על המיטה בחדר ומשגעים אותה.. (הנינה הבכורה של סבתא) וככה היא גדלה פתאום
מי היה מאמין... כיתה א'... אני חלק מכיתה א' "ביליתי" במקלט. למדנו במקלטים בגלל מלחמת המפרץ. יש לי תמונות מפורים במקלט עם התחפושות. וזה מצחיק, כי אני לא זוכרת את המלחמה, אני זוכרת את הנסיעות למושבים ולאילת, ושישנו אצל הדודה, והיה מלאי של גרבר בארון שלה בבית (בשביל כל הילדים - כן אהבתי גרבר בגיל הזה, אני עדיין אוהבת במיוחד גרבר בננה) מלחמה מלחמה, אבל זה מעין זיכרון שאני לא אשכח... ואני זוכרת ממנה טוב. גם הלימודים במקלט היו מיוחדים, כל הכיתות בפנים, היה לוח קטן על קיר, היה צריך להיות בשקט כי היה הרבה רעש... והמורה לספורט שהפכה להיות מומחית באב"כ
לי היתה כיתה א' מוזרה
אבל הכי אהבתי את החוג לטבע שהיה אחרי הלימודים, היינו מכינים תה עם נענע, ופיתות, ותופסים ראשנים ומגדלים אותם עד שהיו הופכים לצפרדעים (עכשיו אין מצב שאני אגע בצפרדע...) והאפרוחים שהביאו לבית ספר שניראה אותם... הדברים האלו עוד קיימים?

למעלה