שרשור סיפור

Seidman

New member
../images/Emo63.gifשרשור סיפור../images/Emo65.gif

אני רוצה לנסות כאן משהו שכבר נוסה פעם בפורום. נראה לאן אפשר לקחת את זה
הרעיון הוא לכתוב מספר שורות (בואו נקבע ש-2 שורות זה מספיק?), ולאחר מכן על המשתמש שמגיב, לכתוב 2 שורות משל עצמו וליצור סיפור לפי המצב שהשאיר המשתמש הקודם. יש מבין? בואו נתחיל: "העובדה שכלבים אינם יכולים שוקולד בכמות גדולה, מעיבה על הרצון שלהם לאכול כמות גדולה שכזו. לכן על הבעלים להביא להם תחליף שוקולד, אשר יחליף את התאווה שלהם לשוקולד (לדוגמא: מי ים זכים). בנוסף...." *** עכשיו תורכם
אתם לא חייבים שהמשפט יהיה בעל משמעות, ועדיף שיהיה משעשע עד כמה שניתן (כמובן במסגרת מגבלות השפה וההומור הראויים!). תזכרו, 2 שורות + מילת קישור (כמו "בנוסף", "כמו כן", "אבל", וכו'...). בהצלחה

marco star

New member
רעיון נחמד! המשך

"...יש לדאוג להם להוצאות, נוספות אם אפשר, על קונדומים. כל אחד יעיד על כך שכלבים דופקים הרבה, זכרים ונקבות כאחד. אני יכול להעיד על כך, בתור אחד שהרגל שלו זכתה לחיכוך נאה מצידו של כלב גדול ביותר. על הקונדומים להיות..."

ורדונה2

New member
אהמ

"... גמישים ובעלי אפשרות הלבשה נוחה על איבר המין הזכרי של בעל החיים. בשל השימוש המופרז בייצור קונדומים להיפופוטמים, כיום אושר ע"י משרד הבריאות להשתמש בשקיות זבל ביתיות כתחליף למוצר. יש לציין כי שקית הזבל אינה מהווה תחליף לקונדום הנמכר לבני אנוש, גם במידה אם לטענתך הזין שלך גדול יותר משל היפופוטם ממוצע. במקרה של היקרעות הקונדום/שקית הזבל בעת ביצוע האקט המיני, יש ל..."

אהמ אהמ

יש לקחת גלולה או שתיים,וזלכור לקחת את זה עם עוד הרבה מאוד כדורים,ואלכוהול. אחרי לקיחת הגלולות,הכדורים,והאלכוהול,כדאי...

ורדונה2

New member
...

במקרה של אנקות וגניחות ברקע וזעקות "תביא לי ת'כדורים שלי! תביא לי ת'כדורים שלי מאדר פאקררר!!!!" ללא קבלת עזרה מספקת, יש להשלים עם העובדה שחייך יגיעו לקיצם בעוד כמספר דקות, ויש לנצלן כדי להוציא לפועל פנטזיות שלך שמעולם לא מומשו, כגון:

pacific ocean

New member
המשך...

קשירת איבר המין למכסחת דשא ולצפות בבן הזוג החייתי נגרר על הרצפה בעודו מתפתל בכאבים בשל אי סיפוקו המיני.... כאשר אנו עושים זאת, רמת הטסטוסטרון במוחנו עולה ברמות אשר גורמות לנו ל....

ורדונה2

New member
ללא נושא

לגרבץ תוך כדי שימוש בכלי מטבח סטנדרטיים. על המגרבץ להיות מודע לסכנות הגירבוץ השונות בעת ביצוע פעולה זו, ביניהן:

פסדר

אי סיפוק מיני,אי יכולת להמשיך בחיי מין רגילים,וקטיעת איבר המין. בנוסף,יש לזכור..

ורדונה2

New member
כי גירבוץ ע"י חותך תפו"א אינו מומלץ.

בנוסף לכך, מחקרים מדעיים הוכיחו כי איברי מין רבים מזכירים צורות של פרי הדר שונים. ולהלן תמונות להמחשה:

נגיד

בתמונה א' אתם יכולים לראות איבר מין זכרי מעוצב בצורת לימון בתמונה ב' אתם יכולים לראות איבר מין נקבי מעוצב בצורת קלמנטינה בתמונה ג' אתם יכולים לראות שדיים שמזכירים פומלה. אנא,אל תשכחו...

ורדונה2

New member
...

כי למרות הדימיון בין תמונת הלימון לזין האנושי, אין לנגוס בזין האנושי למטרת הזנה עצמית- בשונה מהלימון. למרות זאת, ישנם מקרים חריגים בהם פעולה זו מתבצעת. בשנת 1867 נגלנו אל המקרה בו פעולה זו התבצעה בפעם הראשונה ע"י...

marco star

New member
----

הרוצח הסדרתי הידוע ארצ'י באנקר, אשר היה, בנוסף להיותו רוצח, גם הומוסקסואל, קניבל, פדופיל ונקרופיל. חוץ מרוצח, התואר היחיד שאפשר לקשור לו ושאינו מסתיים באות ל' הוא...

ורדונה2

New member
...

שמעון פרס. שמעון פרס, הידוע לנו כיום כנשיא מדינת ישראל הטרי, נעזר בשם הבדוי ארצ'י באנקר בכדי לבצע נסיונות הטרדה מינית במטרה להתקדם הלאה למשרת הנשיא. שמעון נכשל, ונכשל שוב, ועוד פעם נכשל, הלך עם זה קצת רחוק מדי- ונכשל, ניסה- נכשל, שוב ניסה- ונכשל, וכמובן- זכור לכולנו האירוע ההיסטורי (!) בו שמעון ניסה עוד פעם ו...

pacific ocean

New member
אפשר להתחיל?.....

טוב....יאללה ננסה "העובדה שכלבים אינם יכולים שוקולד בכמות גדולה, מעיבה על הרצון שלהם לאכול כמות גדולה שכזו. לכן על הבעלים להביא להם תחליף שוקולד, אשר יחליף את התאווה שלהם לשוקולד (לדוגמא: מי ים זכים). בנוסף.... (הערה קטנה....מדובר כאן על אנשים שלא יודעים לשיר....לא על האנשים המוכשרים בתוכנית!..) לכך, מחקר גילה כי צלילים מסוימים אשר כלבים מסוגלים לשמוע ואנו לא, כוללים גם את השירה ב"כוכב נולד 5". ישנם אנשים אשר שרו באודישנים וגרמו לכלבים לבכות-למרות שקולם היה כשל מכסחת דשא משנת תרפ"ט עם חתול מיוחם בתוך המנוע. כנראה הסיבה שאנו נמנעים מלהקשיב לזוועות מסוימות, הופכת את הצליל לכה צורם-הנשמע רק בגלל ש.....

למעלה