שרשור שאלות/תשובות/עזרה

BARSASOS

New member
זאת רק אני או ש...

שיראל נעלמה לנו??? חחחח..כי לא נראה לי שזאת רק אני.. ואם היא נסעה לאינשהו ופיספסתי את ההודעה אז אני מצטערת והדר יכולה למחוק ת'הודעה ..אבל לא נראה לי שהיא נסעה, נכון?

BARSASOS

New member
מממ..להדר.

את שמת לפני כמה זמן את המילים של ירושליים של זהב באנגלית.. ואני צריכה אותם עכשיו ואני לא מוצאת את השירשור שרשמת אותן.. אז אם תמצאי תוכלי להגיד לי איפה זה או לתת לי שוב את המילים?.. רק אם יהיה לך כוח..חחח. תודה מראש ..

לליאל קולט..

אתה מתכוון לשבוע הנוער הבינלאומי?? כי גם המקהלה שלנו חזרנו אתמול מגרמניה הופענו בשבוע הוער הבינלאומי.. מקהלת שלמה גרוניך!

ב"טאגליינס"..../images/Emo127.gif

המילים. נ.ב-בבקשה בפעם הבאה הודעות מהסוג הזה לשרשר לשרשור "שאלות/תשובות/עזרה".

../images/Emo176.gif אני לא שלמה גרוניך...אפילו

לא קרובב....אבל אני שררררררר מהלבבבבבבבבבבבבבבבב מהלבבבבבבב מהלבבב... חחחחח אמרת שלמה גרוניך אז נקראתי בשיר של שלישית מה קשור...

ליאל קולט... ../images/Emo41.gif

זכתה בעבר במקום הראשון ב"בראבו", באיטליה היא זכתה בתואר "חביבת הקהל", בשנת 2002 הופיעה בפסטיגל, היא שרה עם קלינטון ואומנים נוספים..., היא ביצעה הופעה משותפת עם הסקורפיונס ב7.7, יצא לה דיסק בארץ,בגרמניה 3 סינגלים ובקרוב מאוד מאוד יוצא הדיסק שלה,בגרמניה.[סקופ?,למי שלא יודע...
] היא משקיעה את עיקר הקריירה שלה בגרמניה וארצות אירופה,לכן לא שומעים עלייה המון בארץ... מקווה שסיפקתי לך מספיק מידע,במידה ולא-אתה מוזמן לשאול.
נ.ב-היא גם כותבת שירים ומנגנת בגיטרה .

חחח בר תודה ששמת לב שלא הייתי אבל..

כמו שהדר אמרה אני תמיד פה .. ותמיד נכנסת לפורום .. פשוט אין לי ממש מה להגיב .. כי אני דיי בהלם מכל השינוי שהדרו'ש עשתה פה .. והכל עכשיו מעודכן ומחודש .. ואני מבטיחה שכל יום אני יגיב אפילו שלא יהיה לי למה ... ועוד פעם תודה ששמת לב ..

../images/Emo63.gifשרשור שאלות/תשובות/עזרה../images/Emo63.gif

כל דבר שאתם צריכים/רוצים לדעת וקשור לליאל,אתם מוזמנים לשרשר לכאן..

למעלה