תחרות!!!

Death of Rats

New member
../images/Emo63.gifתחרות!!!../images/Emo63.gif

אמנם הפורום שלנו לא בדיוק עונה על ההגדרה של "שוקק חיים", אבל בהחלט אפשר להגיד עליו משהו בסגנון "It´s alive! ALIIIIIIVE!".... אז חשבתי שיהיה נחמד אם תהיה תחרות עיצוב לוגו לפורום... הלוגו הזוכה יופיע בדף הקהילה של הפורום... בלוגו צריך להיות שם הפורום ("פורום טרי פראצ´ט בתפוז", או משהו בסגנון) ורצוי תמונה או איזה משהו פראצ´טי אחר. עולם הדיסק או משהו ^_^. בהצלחה! אגב, אם יהיו מספיק לוגואים.... ובכן, גלרית לוגואים לפורום תהיה דבר נחמד...

לעזאזל את אופטימית :")

אם אני אציע את הלוגו הזה (לוגו- "!@*פורום פראצ´ט*!@") אני אזכה טכנית, :") אז תחסכי לעצמך ופשוט תציבי אותו שם בתור ברירת מחדל.. זה יעשה לי טוב על הנשמה, לדעת שתרמתי משהו בשביל הפורום ;") מאגנה, טוב אז אוליי לא, בע"מ

jakecarter

New member
אם כך.. אני אתחרה איתך

לדעתי היא תבחר את שלי! באיזה גדלים להכין אותו?

Death of Rats

New member
לא משנה כל כך...

רק שיהיה בפורמט אינטרנט ולא בbmp... gpj זה המתאים, אני חושבת.... וגם אם לא, לא משנה, בעצם.... אר... אני יכולה לשנות אותו ^_^.

Fingertip

New member
אני לא ממש מומחה בגרפיקה ממוחשבת...

אבל אפשר לעשות Coat of Arms. משהו כזה, למשל: ציור של מחשב באמצע, ומאחוריו הרקע מחולק לארבעה רבעים: ברבע אחד, ציור של צב/עולם הדיסק. ברבע נוסף, פרח (ברומיליאד, לא?) בעוד רבע, ציור של מוות. וברבע האחרון... לא יודע. אולי כובע מחודד? והמוטו יכול להיות משהו כמו: ILLE MANTELE PANNVS QVATTVORVM.

Fingertip

New member
מה רע במוטו שלי?

יש בו אפילו משחק מילים משעשע. סתאאם. לא נעלבתי. אם יש למישהו הצעה יותר טובה, אני הראשון שיהיה בעדה. אהד.

Fingertip

New member
אם אין אני לי, מי לי...

אני אולי לא מומחה בגרפיקה ממוחשבת, אבל הנה מה שהצלחתי לעשות בוורד. כמובן שאפשר להחליף את התמונות והמוטו, אבל אני חושב שהרעיון די ברור. אז מה אתם חושבים? אהד.

SaidinsTaint

New member
בלטינית?

מי תרגם? אגב שכחתי לרשום אבל מה שכתבתי קודם היה פורום טרי פראצ´ט באנגלית פורום טרי פראצ´ט puruo yrh prtmwy

jakecarter

New member
יש כאן..

יש כאן שתי מפות, מוות, סצינה ממשחק מחשב מה אתם עוד רוצים? אני אישית עוד לא קראתי ספרים של פראצ´ט אז לא יכלתי להתאים סצינות. אם יש לכם רעיונות או הארות אני פתוח.. icq#30685200

dino_din

New member
לצערי

אני כנראה הייצור עם החוש הגראפי הגרוע ביותר בעולם (וברוב המקומות בגלאקסיה) כך שלוגו אין סיכוי שאני אצליח להכין.... אבל רעיון יפה...אני אשמח לראות פה רעיונות של חבר´ה קצת יותר מוכשרים ממני (כל שאר הפורום כנראה :) בברכה, דינו. >זוכרים את הפוזמה הדו משמעית <

SaidinsTaint

New member
אני לא יודע לצייר

אבל אני יודע לחפש תמונות באינטרנט, ולעוך, ולהדביק, ושוב לערוך וחוזר חלילה. לקח לי כמה שעות שינה לעשות את זה - אני עוד לא בטוח שאני רוצה להשאיר את זה ככה, אבל בכל אופן זו הגרסה הסופית הראשונה שהיא presentable. החלטתי לשים על המגן את מוות (עם חרמש), מגן (מסמל את משמר העיר- זה היה או זה או גזר (או שעון)), כובע של מכשפה, ואת עולם הדיסק. מה דעתכם? בהתחלה צבעתי את הרקע באוקטרין - אבל סגול ירקרק נראה כמו צבע שמישהו הקיא, אז ירדתי מזה.

למעלה