תעודת זהות ע"פ הפורום

DesertRose7

New member
../images/Emo63.gif תעודת זהות ע"פ הפורום ../images/Emo63.gif

בשבוע שעבר התחלנו בדבר חדש- תעודות זהות של כל אחד ממקפליי שיכתבו בעצם על ידינו ויוכנסו בסופו של דבר למאמרים. שבוע שעבר התחלנו עם טום שלצערי שיתוף הפעולה היה קטנטן עד מזערי אתם תמיד יכולים לתקן את זה ולהוסיף לו עוד פרטים ממה פה השבוע נמשיך עם...
דאגי
הבסיסט והשיער.. מה שאתם בעצם צריכים לעשות זה לרשום פרטים על דאגי שלנו שמאפיינים אותו כמו תאריך לידה ,משפחה, מה שהוא אוהב, מה שהוא שונא וכל דבר אחר שעולה על דעתכם. תפציצו

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אוקיי../images/Emo9.gif

שם מלא: דאגי לי פויינטר
תאריך לידה: 30/11/87
תפקיד בלהקה: בסיסט
להקה אהובה: [יותר נכון אובססיה
] בלינק 182
באודישן למקפליי הוא הקיא
הוא דלוק על פרנקי מאס קלאב 8
המילה האהובה עליו: Dude
לחבר הכי טוב שלו קוראים וויל טוב אני אתן לעוד אנשים לשים

PunK RocK 1o1

New member
ועוד משהו

הוא בסיסט וגם עושה קולות רקע ולפעמים אפילו סולואים=]

PunK RocK 1o1

New member
=]

יש לו אחות בשם ג'אזי
כולם אומרים לו שהוא נשי [הוא באמת דיי נשי]
הוא הכי קטן בלהקה
הוא ביישן

bustedit

New member
ויש לו קעקוע! חחח

אין לי מושג איזה או איפה.. אבל יש לו.

beyonce3

New member
אמ.........

אמ........... -האומנם יש מישהי שמגדלת אותו ודואגת לו,אך הסקופ הגדול של השנה היה,כשנודע שנאכי אימו של גאדי! -גאדי אוהב מאוד לטאות -מסתבר שיש לו משקפיים... -איבד את בתוליו בגיל 15,בדיוק לפניי שהצטרף למקפליי.....(כך הוא טוען...) -אין ממש פרטים על אביו..וסביר להניח שהוא עזב אותם או משהו..(כך מספרות השמועות...) -גאדי לא סיים בצפר -דאגי קונה בוקסרים זולים בסופרמרקט -יש בינו ובין טום מבלינק מבחינה חיצונית,המון במשותף!...עכשיו פחות... -דאגי עשה פירסינג בלשון יחד עם הארי,אבל הוריד אותו אחריי יומיים. -טום טוען שדאגי מפחיד אותו לפעמים עם הקולות המיוחדים שהוא עושה..(אין לי שמץ איזה קולות הוא עושה...)

T a l14

New member
לזה חיכיתי...חח

& בכל שהותו במקפליי, דאגי החליך כ-10 תסרוקות שונות בשיערו. & הוא שעיר & הגיבור המועדף עליו הוא באטמן & דאגי לא יודע את כל המילים ל-"Saturday Night" & לדאגי הייתה רק חברה אחת רצינית-הם יצאו במשך 8 חודשים. & המורה למתמטיקה של דאגי גרמה לו פעם לבכות

loner in love

New member
חחחחחחח

חהוא לא יודע את כל המילים לסטרדיי נייט?! המורה שלו גרמה לו לבכות?! חחחחחחחחח
מאיפה את יודעת את כל זה?

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

הופעה ראשונה שלו: wet wet wet דיסק ראשון : של לימפ ביזקיט שחקן אהוב: בראד פיט נולד בבית חולים אורסט באסקס (אני אוהבת את המקום הזה -סקוט
) מזל : קשת דאגי היה בלהקה שנקראה ATAIZ שניגנה בסגנון בלינק 182 (כמה מפתיע) דאגי מפחד מחושך ומאש דאשי ישמח לשחק בסרט פורנו.

may90

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo23.gif../images/Emo91.gif

SurfeR Babe

New member
טוב .. אין לי הרבה מה להוסיף ..

אבל הזכרתם הרבה את טום ובכלל את בלינק אבל שכחתם לציין איזה להקות הוא אוהב .. טוב אז לפי מה שאני זוכרת - בלינק 182 [ מן הסתם .. ] , מעריץ אובססיבי במקצת הייתי אומרת , ניו פאונד גלורי [ שיש להם חידושים מאוד טובים , אבל כמה !! ] , סימפל פלאן [ לפי מה שהבנתי מאיזו כתבה אחת ] ויש עוד הרבה אבל ממש אין לי כוח לחפש .. אני יודעת , עצלנית , אבל אולי אני אחפש מחר או משהו כזה ..

למעלה