שירשור עזרה בפעולות.

עזרה!!!

אני צריכה עזרה לבנות פעולה זה ממש ממש דחוף תודה מראש לכל מי שיעזור
המטרות: 1. החניך יבין את משמעות הבסיס הקבוצתי המשותף 2. החניך יבין את מקומו בקבוצה 3. החניך ייצור סממנים משותפים לקבוצה (שם, סמל והמנון) חניכים בכיתה ד' אוהבים לעשות בלאגן

bergmanit

New member
עזרה ../images/Emo193.gif

פעולת סמל קבוצה וכל הבלאגן הזה, לשכבת ח'! אני חסומה מתודית!

כמה חניכים?, כמה חניכים?

כבר עברו פעולת שיתוף פעולה וכל זה?
אם לא, את יכולה להכניס כל מיני משחקים שדורשים בהתחלה קצת שיתוף פעולה, ואז להגביר אותו... וזה יכול לעזור לענות על מטרה 1.. נורמות ודפוסי התנהגות והצורך בהם... כוחו של היחיד בקבוצה.. המשחק בו כל חניך מקבל פתק ובו משימה כלשהי שעליו לבצע, המשימה היא אישית וקשורה לאנשים וחפצים בחדר, כאשר צריך לדאוג לכך שיש אנשים שמקבלים משימות מנוגדות. ואז להסביר כמה חשובה ההקשבה. את מחפשת מתודות? סיפור מסגרת? מה התחלת לעשות כבר?
, כבר עברו פעולת שיתוף פעולה וכל זה?
אם לא, את יכולה להכניס כל מיני משחקים שדורשים בהתחלה קצת שיתוף פעולה, ואז להגביר אותו... וזה יכול לעזור לענות על מטרה 1.. נורמות ודפוסי התנהגות והצורך בהם... כוחו של היחיד בקבוצה.. המשחק בו כל חניך מקבל פתק ובו משימה כלשהי שעליו לבצע, המשימה היא אישית וקשורה לאנשים וחפצים בחדר, כאשר צריך לדאוג לכך שיש אנשים שמקבלים משימות מנוגדות. ואז להסביר כמה חשובה ההקשבה. את מחפשת מתודות? סיפור מסגרת? מה התחלת לעשות כבר?

כ8 חניכים,

עברו שיתוף פעולה(בערך צריך להמשיך עם זה
) וחשבתי לעשות מין פעולה של כל אחד חשוב ותורם לקבוצה.... אני עובדת על זה עכשי אז לא ממש עשיתי משהו......אני אשמח למתודות,סיפור מסגרת,מה שיש

פעולת שיתוף פעולה. (בא ביחד עם הכרות מעמיקה).

כן, בשתיהן זכויות שמורות.. בלה בלה.
D-:

../images/Emo63.gif../images/Emo101.gifשירשור עזרה בפעולות.../images/Emo13.gif

שרשרו לכאן את כל השאלות, הבעיות והבקשות לסיוע. אנחנו כאן לעזור!

למעלה