הקבלה!!

kashkesh

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo104.gifהקבלה!!../images/Emo57.gif

לכל מי שמבין/מכיר/יודע אודות הקבלה ויכול לעזור לי...אני אודה לו מאוד. כידוע בקבלה ישנם 72 צירופים של אותיות (מסודרים בטבלה,בלוח) כאשר לכל צירוף יש כוח שונה,השפעה שונה. ברצוני לדעת מהו הכוח/המשמעות של הצירוף "לאו". ובכלל אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי איך לקבל עוד חומר על כל שאר הצירופים,אני אודה לו מאוד!!

שואל098

New member
למה דווקא "לאו"?

אני מקווה שלא בגלל הקליפ של מדונה... כפי שכתבת בחתימה של עצמך, החיים הם מה שאת תעשי מהם, ואני מציע לך לא להתפתות להאמין שישנם צירופי מילים שמסוגלים להשפיע השפעות כלשהן. שימוש בצירופי מילים כאלה גורם רק להיטפשות עצמית, ותו לו.

אני לא מבינה בקבלה, אבל..

אם אתה מתעניין בצירוף "לאו", יתכן שיהיו לי כיווני מחשבה...

אתר שמדבר על הצרופים הללו

אולי תוכל למצוא את מבוקשך באתר "הידברות". בעיקרון, אני לא מאמינה בדברים האלה, אבל מי שמחפש קרשי הצלה ודברים שאפשר להניח עליהם את הראש ולהאמין בהם, זה נחמד ומסקרן.

ASSP

New member
ע"ב שמות

הם 72 צירופי אותיות בעלי כח רוחני שמקורם בתורה. בעזרת הצירופים האלה משה קרע את ים סוף זמרת מדונה תלמידה במרכז ללימוד הקבלה. תפנה לאתר של המרכז www.kabbalah.co.il או תגש לאחד הסניפי המרכז לקבלת מידע יותר מפורט.

kashkesh

New member
קודם כל../images/Emo51.gifעל ההענות../images/Emo60.gif

ועכשיו כמה תגובות קטנות: אז ככה,האמת היא שעניין הצריפים האלו מוכרים לי עוד הרבה לפני שמדונה התפרסמה באהבתה הרבה לקבלה וזאת מפני שאמא שלי החלה בעבר להתעניין בנושא,לא בגלל שאנחנו דתיים או מאמינים בזה כמו חוקי ברזל,אלא סתם מתוך סקרנות,אני,כמוה אוהבת להפתח לנושאים חדשים ומרתקים,לדעת הכל על הכל וממנה ירשתי את הזיקה לרוחניות. מדי פעם אנחנו משלבות אלמנטים מן הרוחניות רק בגלל שזה נראה נחמד או יפה או סתם עושה לנו טוב אז שיהיה... שוב אני אומרת-אנחנו לא עושות משום דבר אלוהים! לאמי יש את הטבלה יותר משנה וכבר אז ביררנו פה שם על הצירופים ואני מודה שהקליפ של מדונה עורר שוב את ההתעניינות וגם את השאלה:מדוע דווקא בחרה בצירוף הזה? בגלל זה אני רוצה לדעת את משמעותו. בנוגע לאתרים ולכתובות שהפנתם אותי-כבר ביקרתי בהם ושם מצאתי חומר דומה או קודים שונים אך בשום מקום לא הוזכרו 72 הצירופים. האמת היא שאמי פנתה עוד קודם לכן למרכז הקבלה בארץ בתקווה שיענו על השאלה בגלל שכבר הייתה פעם בשיעור נסיון אצלם (משם החלה ההתענינות בצירופים ומשם אנו יודעות על משמעויות של חלק מהצירופים אך לא על כולם). בכל אופן,הם סירבו לענות לשאלה הקטה שלנו בטענה שאם זה כבר מעניין אותה אז שתבוא ללמוד ולקחת קורסים אצלם (המטרה-כסף כמובן!!) בכל מקרה אני אמשיך לחפש את התשובה לתעלומה הקטנה שלי ותודה רבה על העזרה!! עוד דבר קטן אחד: אני בת!!!

TheBlueOne

New member
שלום לכולם..

האמת שאני די "רוח" בפורם הזה- אוהב לקרוא ולהתענג על הדיונים העשירים ועל זה- קבלו ח"ח חברי הפורום!
ובאשר לשאלה על צירוף האותיות "לאו" - אם אניני טועה, הוא חלק מ 72 צירופי אותיות הכתובות בלוח כאשר כל צירוף מסמל משהו אחר ומשמש בכתיבה של קמעות וכדומה על ידי הקבליסטים. הצירוף הספציפי "לאו" מדבר על החופש העצמי, אי השיעבוד למקור כלשהו, אנושי או רוחני וביטוי "האני" בצורה הטהורה ביותר. אבל שוב, זה משהו שקראתי ממזמן, אני אחפש על כך חומר יותר מדויק אם יש צורך. לילה טוב! :)

kashkesh

New member
אני מאוד מאוד מאוד....../images/Emo85.gif

אודה לך אם תמצא לי עוד חומר או יותר מדויק כמו שאמרת!! ותודה רבה על הפירוש של הצירוף!!
ושיהיה לך ולכל הפורום חג חנוכה שמח וחם במיוחד...

למעלה