ילדים אקדמאיים

../images/Emo63.gif../images/Emo131.gifילדים אקדמאיים../images/Emo131.gif../images/Emo63.gif

אוטוטו מתחיל שנת סימסטר חדש באוניברסיטאות ובמכללות
לאחרונה גדלה התופעה שתיכוניסטים לומדים במקביל ללימודי התיכון גם לימודי תאר ראשון.
מה דעתכם בנושא?
האם הילדות או תקופת הנעורים לא הולכת לאיבוד?
אולי לא צריך את לימודי התיכון, ופשוט ללמוד לתואר ראשון?
האם זה לא יוצר "איום" כלפי סטודנטים מין המניין שבמחיצתם לומדים נערים ונערות (סטייל "מי חכם יותר מתלמיד כיתה ו'?") ?
האם זה לא מאיים על צוות המורים בתיכונים?

angelitush1

New member
ודעתי בעניין היא....

אז ככה.. בגדול, אני רואה בפרוייקט זה פרוייקט חיובי, אלא מה??? התלמידים מתחילים בפרוייקט דווקא ברגע המכריע בתיכון, בכיתה י' בה הם נתקלים בבגרויותהראשונות בחירת מגמות, ונוסיף את גיל ההתבגרות.. סלט גדול... אין בלימודים אלה, באמת קידום חוץ מההעשרה.. מה רע בהעשרה??? לא רע, פשוט זה על חשבון הצלחה והשקעה בבגרויות שהן יותר משמעותיות... אני בעד, ללמוד וגם להנות מתקופת ההתבגרות, לגדול,ללמוד,לעבוד,לקחת אחריות.. בשביל כל זה...יש לנו את כל החיים...עד שנמות...!!! בקיצר..כל דבר בעיתו.. "תנו לנו לגדול בשקט.."..(להם....
)

גל סופר

New member
זאת תהייה אמיתית... ../images/Emo13.gif

יש לי כמה חברים שלומדים לתואר ראשון באוניברסיטה, ואע"פ שנראה שאין להם יותר מדיי זמן לחיי חברה, בכל זאת הם משתדלים לעשות עד כמה שאפשר. הם מודעים לעובדה שמסביב מסתכלים עליהם עם גבה מורמת, אבל אני נוטה להאמין שהם מרגישים בנוח- וזה הכי חשוב
גם אני התלבטתי אם להצטרף ללימודי פסיכולוגיה באונ', אבל לעת עתה וויתרתי, אולי מחוסר זמן.

../images/Emo79.gif"קח אותו לאט את הזמן..."../images/Emo79.gif

....העולם עוד יחכה בחוץ.... עתיד מזהיר ממתין לך כל דבר בשעתו

למעלה