חדשות

perrinat

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo142.gifחדשות../images/Emo103.gif

אבא של שאקירה- וויליאם מבאראק כתב ספר בשם "עדות של גבר" שעוסק בקשיים של גבר מצליח, הוא טוען שהספר הוא לא אוטוביוגרפי. וויליאם מנצל את זמנו הפרטי לכתיבה ואף שולח מאמרים לעיתון....
ובענייני הפורום-
פתחתי את גלריית שאקירה מתראיינת- גלריה 37, גלריית שאקי עם הנגנים - גלריה 38 - תעלה מחר (צריכים להרגיע קצת את היד.....
כמו כן העלתי עוד כמה תמונות לגלריות וגם את השלטים שתמר הכינה לנו
פרסמתי את התשובות לחידון, אתם מוזמנים להציץ. החידון והתשובות עלו למאמרים בקטגוריית "חידונים"
וכמו כן פתחתי במאמרים את קטגוריית משחקי שירים- שם תוכלו למצוא את כל עיוותי השירים שלנו, חרוזים, גרסאות הפרחה והצפונית וכו'......

S h A k I

New member
ואוששש../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo20.gif

מאיפה את מוציאה את כל המידע הזה
מתפלאת!!!

VooSa

New member
../images/Emo32.gifבגריל../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כתבו על צ'אקיתית בראש 1: שאקירה, שבדרך כלל שומרת על פרופיל נמוך ולא משתלחת( מה
אני היחידה של מכירה את המילה הזאת?) בכל מיני כוכבים איבדה את הסבלנות שלה בכל מה שקשור למדונה. הדיווה המחומצנת אפילו כינתה את מדונה "חסרת עמוד שדרה". ככוכבת פופ עם מודעות פוליטית גבוהה, שאקירה התעצבנהעל כך שמדונה הקליטה גרסה מחודשת לקליפ לסינגל החדש שלה, "אמריקן לייף". מדונה כזכור, הורידה מהקליפ המקורי את הקטע, שבו היא נראית זורקת רימון יד לעבר כפיל של ג'רג' בוש כמחאה על המלחמה בעיראק, אולם לאחר מכן הרגישה שהמסרים נגד בוש בוטים מדי לתקופת המלחמה. אבל שאקירה, כך מסתבר, חושבת אחרת:"אני מצפה לקצת יותר עמוד שידרה ממדונה. מוזיקת פופ טובה היא תמיד קצת פוליטית בעתות משבר". את המשפט הזה, אנחנו חייבים להודות עדיין לא שמענו. שאקירה עצמה, דרך אגב, לא מתביישת בדעותיה הפוליטיות ןטורחת להקרין סרטון אנימציה בהופעותיה, שבו רואים את בוש וסדאם כשתי בובות שמופעלות על ידי השטן. אז מי אמר שלבלונדיניות אין מה להגיד? דרך אגב מה שבסוגריים אני הוספתי....

perrinat

New member
../images/Emo12.gif....../images/Emo103.gif

למה זה נראה לי כאילו שראש אחד לוקח את הכתבות שלו מפה
חחחחחחחח........
והם תמיד חייבים להגיד בסוף מילה רעה....... זה משגע אותי.......

../images/Emo99.gifרינתוש../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif|!../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

יאא כל הכבוד על המידעעע
קראתי באיזה שהוא אתר ספרדי שאבא של שאקי סופר או משהו אבל לא הצלחתי כל כך להבין מזה אז עכשיו הבנתיייייייי
תודה

לאה 13

New member
באתי לרשום את הכתבהההההההה

אני הכתבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת !!!!!!!!!!!!!!!!!!11 סתם םםםםםםםםםם םםםםםםםםםם םםםםםםםםם םםםםםםםםם םםםםםםםם;

S h A k I

New member
אוליי....../images/Emo70.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo20.gif

נקווה לטופייי

perrinat

New member
../images/Emo26.gifאין לי שמץ...../images/Emo103.gif

האמת- נראה לי שלא......

למעלה